Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bury ;)

szukam fajnych spodni

Polecane posty

Go艣膰 bury ;)

Wiem 偶e to forum g艂贸wnie dla kobiet ale mam pytanie, ot贸偶: mam 184 cm wzrostu i jestem chudy. Szukam spodni skejtowych kt贸re by dobrze na mnie le偶a艂y - 偶eby by艂y lu藕ne ale bez przesady i jakie艣 takie kt贸re nosi sie normalnie na biodrach a nie w po艂owie d*py... Mo偶e jakie艣 Mass dnm, NASA lub co艣 innego? Pode艣lijcie link do jakich艣 fajnych spodni. my艣la艂em nad tymi: http://allegro.pl/hoodboyz-bagy-jeansy-roz-36-i1460601019.html http://allegro.pl/spodnie-makaveli-branded-36-big-tupac-baggy-jeans-i1451352467.html Czy takie spodnie mog艂yby na mnie dobrze wygl膮da膰? Prosze o odpowiedzi ^^

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sialalaala
ej sorry ale te spodnie sa beznadziejne.. ;/ i juz dawno wyszly z mody. jak widze chlopakow w takich spodniach na ulicy to wymiotowac mi sie chce.. najlepiej normalne spodnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bury ;)
ale ja lubie szersze spodnie jeansowe ale zwyk艂e te偶, do tego normalna bluza i jest spoko.Jak nie takie to jakie by艣cie polecali szersze spodnie 偶eby by艂y fajne skoro te s膮 "beznadziejne"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bury ;)
no dzi臋ki ale te kt贸re poda艂y艣cie to same dopasowane, no rzeczywi艣cie te spodnie z hoodboyz kt贸re poda艂em to do przesady szerokie. Lubie sie ubiera膰 troszk臋 lu藕niej dlatego dopasowane spodnie lub nie daj Bo偶e rurki to dla mnie masakra ;( Nie macie jakich艣 przyk艂ad贸w troch臋 szerszych spodni ale bez przesady? Jakich艣 modnych fajnych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daj sobie spokoj chlopie
z tymi luznymi spodniami przy takim wzroscie, bo wydziesz wygladal jak strach na wroble.. polecam tobie jakies ciemnoniebieskie z tylko delikatnymi przetarciami albo czarne, ale zadne luzne w kroku, przetarte, dziurawe itd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bury ;)
nie mia艂em na my艣li bardzo lu藕nych spodni tylko troszk臋 np te s膮 spoko http://allegro.pl/spodnie-mass-nine-to-8-xs-klasyk-skate-dhl-2010-i1460963542.html Ja sobie kupi艂em wcze艣niej takie http://allegro.pl/spodnie-mass-dnm-classixxx-db-2010-2-xxxl-i1446241941.html i takie http://allegro.pl/spodnie-mass-neon-xs-klasyk-skate-okazja-2010-i1450105316.html Z tych pierwszych nie jestem zadowolony;( dlatego my艣la艂em sobie 偶eby kupi膰 jakie艣 nowe fajne, jak ju偶 m贸wi艂em wcze艣niej troszk臋 szersze ale bez przesady - w sumie to bardziej szczup艂y jestem ni偶 chudy. Lubi臋 po prostu taki styl. Nie ubieram si臋 nie wiadomo jak lu藕no, bluza t-shirt normalnych rozmiar贸w tylko spodnie ciut szersze. Lubie s艂ucha膰 hip hopu, rapu ale nie tylko, r贸wnie偶 rocka, rapcore, electro i w sumie si臋 dostosowuj臋. Lubie taki styl uliczny, kaszkiet, kaptur na g艂ow臋 i spoko, my艣la艂em 偶e do tego spodnie szerokie b臋d膮 dobre ale skoro tak. Co do tego kaptura to nie jestem jakim艣 t臋pym dresem kt贸ry szuka zaczepki, jestem normalnym ch艂opakiem. A tak przy okazji te spodnie kt贸re poda艂em na pocz膮tku to by mi pasowa艂y? jak my艣licie, dziewczyny? ;D

Udost臋pnij ten post

jak juz koniecznie uparles sie na szersze to takie jak wczesniej kupiles na szerokosc sa ok tylko mie kupuj z zadnymi wielkimi napisami na cala noge, wzorami i innymi naszywkami na tylku czy gdziekolwiek, to jest strasznie tandetne, jak juz musza byc szerokie to przynjamniej jednolite.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bury ;)
mam prawie 17 lat;) Naprawd臋 dziewczynom sie nie podoba jak ch艂opak nosi troszk臋 szersze spodnie? tylko rurki? -_-

Udost臋pnij ten post

jestes jeszcze mlodziutki ale juz nie taki znowu dzieciak :P najwyzszy czas ogarn膮膰 sie i odpu艣ci膰 kolorowe napisy, wielkie nadruki, mozajki itp :P to tandetne i zwyczajnie badziewiarskie. jak lubisz szerokie spodnie to sobie nos - Twoja rzecz, ale niech to bedzie choc odrobine "gustowne" :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bury ;)
no wiadomo. Te kt贸re wcze艣niej wklei艂em to mia艂em na my艣li fason a nie ubarwienie, napisy czy naszywki. Tak jak ju偶 wcze艣niej pisa艂em lubi臋 nosi膰 bluzy i t-shirty normalnych rozmiar贸w tylko troszk臋 szersze spodnie - jako艣 tak mi si臋 podoba nie wiem czemu... To mo偶e ty by艣 mi poradzi艂a jakie艣 gustowne spodnie hmm? tylko bro艅 Bo偶e rurki!

Udost臋pnij ten post

wiesz co, wybacz ale chyba bym nie potrafila :P z checi膮 bym Ci pomog艂a ale w tym przypadku jestem zbyt subiektywna. taki styl jest mi kompletnie obcy, nie podoba mi sie i nie znam sie na tym kompletnie. dla mnie wszystkie Twoje propozycje s膮 takie same - r贸偶ni膮 sie zamkiem czy przeszyciem? niestety wg mnie wszystkie s膮 kiepskie bo nie uznaje takich ciuchow ;) jedyne co moge Ci doradzic to wlasnie to, abys kupil takie z mozliwie najmniejsza liczb膮 bajer贸w (zamki, przeszycia, przetarcia itd.)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bury ;)
wiesz lubi臋 taki uliczny styl ale bez szpanowania, lubie sie ubiera膰 modnie ale nie jako艣 ekstrawagancko. Mam po prostu wra偶enie 偶e w zwyk艂ych d藕insach nie wygl膮dam najlepiej, w og贸le ma艂o rzeczy dobrze na mnie le偶y, my艣la艂em 偶e ciut szersze spodnie zakryj膮 moje niedoskona艂o艣ci... Mo偶e i sie znowu b臋d臋 pomawia膰 ale mam jeszcze jedne spodnie na oku i my艣l臋 偶e te s膮 ekstra. http://skateshop.pl/product-pol-1152710779-Spodnie-MC-Wear-61-navy-granatowe.html pasowa艂yby do praktycznie do ka偶dego ubrania - takie uniwersalne. Co o tym s膮dzisz?

Udost臋pnij ten post

bury;)___ nie znam Cie i nie widzia艂am na oczy ale starcz膮 dwie cechy Twojego wygl膮du o kt贸rych m贸wisz (chudy, wysoki) zeby wiedziec ze w szerokich spodniach wygl膮dasz 藕le. skoro lubisz taki styl i dobrze sie w nim czujesz to nos, nikt Ci nie zabroni ale nie wmawiaj sobie 偶e to zakrywa jakiekolwiek Twoje niedoskonalosci, uwierz ze jedynie je podkresla. mam kolege ktory tez nosi sie szeroko (wprawdzie preferuje raczej eleganckie ubrania) ale tez wydaje mu sie ze im szerzej tym wiekszy sie wydaje - wygl膮da jak kretyn w za duzych ciuchach :P zdaje mi sie ze na szerokie rzeczy mog膮 sobie pozwolic jedynie mezczyzni o postawnej sylwetce lub przy kosci, chudy zawsze bedzie w tym kiepsko wygl膮da艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madagaskar_
no nie wiem - ja bym nie zdecydowala sie (a moj facet juz tym bardziej) na zakup spodni przez neta :/ bo jak nie beda dobre to znow odsylac - bezsens... moj facet zawsze ma problem ze spodniami (ma bardzo dlugie i chude nogi) i chcial jakies materialowe kolorowe spodnie-odpada... przed kostke - jakby mial wode w piwnicy :P ale w koncu po calym dniu poszukiwan kupil jedne w salonie s.Oliver i jedne Tommy'ego Hilfilgera... polecam przebiec sie po centrum jakims i poprzymierzac :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Dokladnie, przymierzyc musze 2 pary albo i wiecej, rozmiarowka danego producenta jest inna od innego producenta. Mam powyzej 180cm wzrostu i nie wyobrazam siebie w szerokich spodniach. Ale jak to pisano wyzej, jak kto woli ;p.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiele rozwi膮za艅 od polskich projektant贸w masz na https://www.lejdi.pl/. Fajny sklep, jeden z popularniejszych na FB pod wzgl臋dem kontaktu z klientkami. Zawsze o co艣 pyta艂am to mi naprawd臋 solidnie odpisywa艂y. G艂贸wnie pyta艂am o dopasowanie wieczorowych sukienek do konkretnego stylu, czy o podobne rzeczy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moniczka__

Ja kupi艂am fajne dresy, na emodi. Kole偶anka mi poleci艂a ich stron臋, no i od tamtej pory uda艂o mi si臋 ustrzeli膰 kilka fajnych rzeczy w dobrych cenach. wklejam link do dres贸w jakie s膮 u nich dost臋pne聽https://www.emodi.pl/produkty-produkt:spodnie-dresowe.html

Udost臋pnij ten post