Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i wanna fly, fly high...

JAK ZOSTAĆ STEWARDESSĄ???

Polecane posty

otóż w tym roku koncze lo ale mature pisze za rok (żeby lepiej zdać) czy w tym czasie moge isc na casting na stewardessę nie mam brodawki na czole ani drugiego podbródka, jestem ładna, szczupła, zgrabna, komunikatywna angielski perfekcyjny, francuski gorzej (ps- czy one zawsze muszą dawać pilotom...)

ejjjj kurna

oglądam nawspólnej masturbując się marchewką z niedzielnego rosołu :classic_cool:

Gość GARDZĘ LUDŹMI KTÓRZY...
Żeby zostać stiułardesą musisz latać.... Od dyrektora kadr LOT'u do dyrektora administracyjnego, potem do kierownika pilotów, następnie do szefa wszystkich stewardess i stewardów i tak, każdemu musisz dać 🖐️

Gość kukusia27
umiesz plywac? wzrost ponizej 180 cm? poszukaj na stronie menzies uk ( easy jet) oni przyjmuja co sezon ja pracuje dla Virgin Atlantic, niezle pieniadze, praca dla singli,

Gość kukusia27
do tego czy one zawsze musza dawac pilotom:D to chyba zart????????:D haha:D

Gość kukusia27
Z tym, że wiesz, jak sama nazwa linii lotniczych wskazuje: Virgin Atlantic musisz być dziewicą aby Cię przyjęli. Piloci lubią ruchać dziewice 🖐️

Gość kukusia27
spadaj poszywie;]

Gość na tym też się znam
Bez matury nie masz żadnych szans.

byc moze w Polsce, ja pracuje w UK i tu nikt nie patrzy na to czy masz mature..nie potrzeba zadnego zaswiadczenia, ja jestem po studiach, nikt mnie sie nie pytal o zadne papierki

Prosze was skonczyly sie czasy kiedy stewardessa musiala miec 180, zgrabny tylek i ladna buzie. Latalam roznymi liniami i nawet w American Airlines spotkalam sie ze stewardessa mojego wzrostu, czyli 168, miala na oko 40 lat i wcale nie wygladala jak mloda Sophia Loren, gdzie indziej znow troszke pulchniejsza. A czy daja pilotom tego nie wiem

Gość Maja_123
Ja wzięłam udział w szkoleniu organizowanym przez Akademię Stewardess. Bardzo mi to pomogło w zdobyciu pracy jako stewardessa. Naprawdę fajne i niedrogie szkolenie :)