Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziewczynaZeSzczecina

Bąki a związek :P

Polecane posty

Fajną masz mamcię facet :) Moja jest aż za luzacka bo nie przejmowała się że ktoś do mnie przyjdzie i chodziła sobie po domu w piżamie bez stanika i wogóle :P a bąki swoją drogą xD

Gość Facet jakich tu mało
To moja sąsiadka kiedyś na klatkę schodową wyszła z rana bez niczego na górze :P I w dodatku jeszcze trzepała wycieraczkę o poręcz schodów (chyba po to żeby zwrócić na siebie uwagę). Ale szczerze mówiąc dobrze że tego nie widziałem. Ona ma ponad 70 lat! :(

Ja nie widziałem! :P Matka mi opowiadała że widziała :P I jeszcze opisywała że jak ona wstydu nie ma swoje cycki wszystkim pokazywać i jeszcze takie sflaczałe :D Ja też słyszałem jak wycieraczkę o schody trzepała, bo dużo hałasu przy tym robiła... Już się wkurzyłem, bo to wczesnie rano i chciałem lecieć patrzeć co sie am dzieje, a matka "Nie gap się tam, bo ta zboczona baba na golasa wycieraczkę trzepie". Ja mimo wszystko chciałem zobaczyć, ale jak usłyszałem dalej zdanie "Ta Zocha to chyba nienormalna jest" i dowiedziałem się o kogo chodzi, to się od razu od drzwi odsunąłem :P Wolałem nie psuć sobie apetypu przed śniadaniem :D

Eeeee to się zgadza, ale jedynie tak do czterdzestki góra :P Potem to niemal każda jest jak cebula - jak tylko pierwszą warstwę odzieży zdejmie, to tylko płakać :P

Hahhaha jakie porównanie xD Ja kiedyś widziałam taką cebulę na solarium jak pracowałam przyszła taka stara baba i nie chciała zasunąć rolety bo się chyba bała i widziałam ją w całej krasie... masakra :P

I kto tu jest podglądacz i zbok :P

Teraz będę miał strach na solarium iśc :P

Zbok! Nie ma co oglądać :P Blada dupa, trochę koścista, a reszta to standard jak u każdego faceta :D Choć w sumie nie wiem co gorsze - być podglądanym przez kogoś w moim wieku czy przez emerytki podczas opalania się na działce na słońcu :P

Te cebule to czasem bardziej zboczone są :P hahah A nie wiem, wolałbym żeby wcale :D Ale chyba mniejsze zło jak młoda podglądaczka jak ją bym przyłapał w trakcie podglądania :P Przynajmniej by mi niedobrze nie było z tego powodu, co najwyzej troche głupio :D

Ale raz już tak miałem w sumie kiedyś w liceum :P Jakoś tak wyszło, że na w-f później przyszedłem. Szatnie były nieczynne bo coś remontowali, więc trzeba się było przebierać na auli na scenie :P Przez to że później przyszedłem to musiałem się sam przebierać. Jak zaczynałem się przebierać to nikogo nie było, przynajmniej nie słyszałem żeby ktoś był. No to twardo przebieram się :P zrzucam koszulkę, spodnie i jak się nachylałem po strój do ćwiczeń, to tylko słyszałem gdzieś jakieś szepty w stylu "ale patrzaj Kaśka jaki tyłeczek ma..." :P Obracam się, a jakieś 3 metry za mną siedziały sobie laski z klasy i się gapiły mendy jedne :P Tak tam cicho siedziały, że nawet nie zauważyłem :D A jak zauważyłem to sie głupio zaczeły brechtać :P Ale wstyd mi nie było jakoś, bo w sumie niczego takiego nie widziały :P Bo co niby gaci nie widziały? :D hahaha

Gość no szkoda ze bez gaci nie byl
es;p na fajke to i ja chetnie bym popatrzyla;p

Taa dupa to może i ze mnie jest, ale w innym sensie (tym gorszym) niestety :P hahaa :) Dobra już zmieńmy temat, bo się niebezpiecznie robi :D A poza tym to temat o bąkach a nie o pomarszczonych i mniej pomarszczonych golasach :P

Tak ZBOCZYLIŚMY już :P A teraz trzeba wrócić bo się zaczynam bać o swój tyłek :D

A ja się chwalić nie lubię i tyle, wiec nawet nie próbuj bo zadziałają mechanizmy obronne jak u skunksa, bąk wyleci z niego i będzie pozamatane :D

A z przodu nic ciekawego nie ma, więc byś sobie nie pooglądała :) :P

No nie mam no :P Każdy facet takie ma, więc patrz sobie na innych :P Ja jestem płochliwe stworzenie i tyle :D

Każde klejnoty są inne :P nikt nie ma takich samych :P no ale dobra nie będę cię już mmęczyć tym tematem bo przestaniesz mnie lubić :P chybaże mnie nie lubisz to będę gadać o tym dalej :P ^^

Uffff :P No przecież że Cię lubie :) Ja nie z tych... :P A na poważnie... sorry, głupio wyszło z tym tematem :/ Lepiej nie wracajmy do niego, bo jeszcze nas ktoś zacznie podejrzewać o nie wiadomo co :) Ja lubię pożartować na serio z różnych rzeczy, ale są momenty, gdzie trzeba powiedzieć: basta... Mam nadzieję, że nie wyszedłem teraz na jakiegoś sztywniaka. A jak tak to trudno :P Widocznie taki jestem i się nie zmienię... A miło mi się pisało z Toba, więc nie chciałbym zeby sie to zepsuło ok? ;)