Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziewczynaZeSzczecina

Bąki a związek :P

Polecane posty

Gość dyrekt0re
... jem kupe :classic_cool:

Gość kirra
Ja puszczam bąki przy chłopaku ale tylko dlatego że on sam "zacząl'. Po prostu zaczął puszczać głośne bąki i się śmiać z tego najpierw się kłóciłam o to, ale później sama zaczęłam puszczać to już mu nie było tak wesoło :D A tak to nawet przy przyjaciólce nie puszczam, a jak poczuje, to udaję, że to nie ja :)

Gość Facet jakich tu mało
Młodociana - Nie chcę Cię zmartwić, ja też czasem takie puszczam :P Heheh :) kirra - No to podziwiam że się w końcu zdecydowałaś na taki krok :) Widzisz, faceci już tacy są, że myślą, że to męski sport i im wolno, a jak kobieta zacznie to się pienią że przecież to niekobiece itp itd A ja jako facet (jakich mało tu niestety) mogę powiedzieć, że to jeden kij czy to kobieta czy facet. :P Każdy pierdzi i ma prawo mu się wymknąć niekontrolowany bączek :D Więc szczerze mówiąc nie rozumiem dlaczego Twojemu facetowi mina zrzedła... myśli że tylko jemu wolno pierdzieć? No to mu pokaż teraz że tak nie jest :classic_cool:

A tak apropos pierdzenia uważanego jako meski sport... Spójrz parę postów wyżej i policz ilu facetów się w tym wątku wypowiedziało a ile kobiet :P No powaga, jestem w mniejszości :D

Młodociana - No nie mów mi, że nie podejrzewałaś, że mężczyźni baków nie puszczają! :P

Gość złośliwość moich jelit
Ja się kiedyś zastanawiałam, czy wszyscy puszczają bąki i moja babcia powiedziała "Wszyscy puszczają bąki, nawet papież i są szczęśliwi" :)

złośliwosć - Taka prawda. Trzeba babcie słuchać, bo to mądra kobieta jest! :) Niektórzy po prostu sadzą smrody gdzieś po kątach i się nie przyznają :D Nawet jak takiego zapytasz to choćby się zesrał - i tak powie, że on nie pierdzi :D A niektóre puste lalunie to już w ogóle przesadzają z tym... A jak coś śmierdzi, to zwalają na psa :P A jak nie mają psa to na chomika, rybki... cokolwiek :D

A co już Ci pierdzący kot i facet w domu za mało? :P A tak swoją drogą, my to chyba do siebie szczęście mamy :D Tak sobie wszedłem bo a nóż ktoś w naszym topicu napisał a tu dopiero co świeży Twój post :) I to któryś raz z rzędu tak :D

No i takie bąbelki z akwarium by sie wydobywały :P Zawsze je można w wannie hodować i chwalić się znajomym, że się ma wanne z jacuzzi :D Rybki by bąbelki robiły :D Może my sie jakoś po zapachu zwabiamy albo co? :P Nie wiem no :) Ale chłopakowi ani słowa bo będzie zazdrosny o bąki :P ahaha

No bo jeszcze by Ci pierdzieć zabronił albo pupę zakorkował :P Z rybkami to nie wiem, za wiele nie miałem do czynienia :D Trzeba by się przypatrzeć gdzieś u znajomych rybkom czy jakieś pęcherzyki powietrza z nich nei ulatują :P Bo słychać to raczej nie słychać, ale one mają to przekleństwo, że ich bąki by było widać wizualnie :P

Ja mam rybki więc muszę się przypatrzeć :P u moich rybek to widziałam jedynie jak jedna sra i taki długi sznurek tego się za nią ciągnie a druga podpływa i to zjada :P

Omg to jakieś dziwne te rybki masz :P Z takimi perwerami przed ludzmi... :D

Ehh co się z tymi kobietami dzieje... :P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4752048 Zawsze były tematy i narzekały, że im facet pierdzi, a ta narzeka że jej facet właśnie nie pierdzi :D I weź tu dogódź kobiecie ;)

No bo potem byś wyszła na taką jak ta babka z tego filmiku która pierdnęła przy księciu a on się obraził :D A tak przynajmniej w duecie i raźniej :)

Ja bym chyba z żadną królewną niepierdzącą nie wytrzymał długo... Obym na taką nie trafił :) Ojj mam nadzieję że to nie z mojej winy :D

No nic, to 3maj się :) dobranoc! :*

No więc właśnie, może to przez to... wbrew pozorom faceci też nie lubią jak się ich olewa i poświeca im za malo uwagi :) No przynajmniej niektórzy...

Ale dobra, nie wnikam już - nie lubię nikomu wkraczać z buciorami w życie, bo tylko problemy z tego są.

uwagi ma aż nadto... dom posprzątany obiad i kolacja zrobione jak chce ma co chce ale teraz chodzi jakiś wkurwiony nie wiadomo na co i sie odgrywa na mnie.... dobra nie ważne olac go

Faceci też tak czasem mają, taki okres :P Tylko że podobno jest gorszy niż ten u kobity nawet, bo nie znasz dna ani godziny :D Ja też niedawno tak miałem... a wtedy lepiej nie podchodzić :P