Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziewczynaZeSzczecina

Bąki a związek :P

Polecane posty

Gość Facet jakich tu mało
Tiaaa i skończę na OIOM'ie z poparzonym tyłkiem i w szpitalu będą brechtać z mojej głupoty :P

Ups... czyżczy się znowu serwer zaczadził jak wczoraj? :P

Gość złośliwość moich jelit
Słyszałam, że kiedyś jakiś facet też próbował podpalić swoje pierdy, ale poparzył sobie pośladki :D

O już widać :) Znowu się coś pochrzaniło i się wystraszyłem

złośliwość - Pośladki to jeszcze pikuś... Gorzej jak się ten płomień jakimś cudem cofnie do tyłka i w środku coś popali... :(

ale zgodnie z prawem fizyki nie powinien się cofnąć. Chyba że próbuje się to robić na dworze w czasie silnego wiatru(tego z atmosfery nie z tyłka)

Facet.. a no właśnie :P A z tym podpalaniem to przyznam, że mnie zawsze ciekawiło czy to prawda... :) Ale też się boje 😭 no chyba że jednostka straży pożarnej będzie z boku czuwać :D

złośliwosć - hmm muszę to uwzglednić :P Dziewczyna - No nie chcę, ale wiesz... zawsze może coś nie pójść i co wtedy :P Znając moją zdolność do psucia wszystkiego to albo bym siebie poparzył alby bym puścił chałupę z dymem :D

Młodociana - Kto jak kto... ale żeby Piromanka się bała ognia i takich zdolności nie posiadała? :P

To żeś mi pojechał :) Zdolności to pewnie mam, tylko obawiam się że może dojść do szerszego zapłonu. A u mnie jest się co palić (wliczając duże poślady i długie włosy) jedno od drugiego się zajmie i co? Dupa blada, a raczej przypieczona :D

Młodociana - Ano właśnie, bo ja tyle oposów różnych rodzajów bąków widziałem i się szczerze mówiąc dla mnei to jest zbyt skomplikowane :P Ja jestem prosty człowiek i pierdze tylko głośne lub ciche, śmierdzące i nieśmierdzące, długie i krótkie... no i to tyle by było z całego podziału :D Za dużo pierdzę żeby wszystkie swoje bąki nazywać :P

*opisów nie oposów :)

Gość złośliwość moich bąków
Jak byłam mała, to zrobiłam listę bąków-dałam im tam jakąś nazwę, opisałam ich zapach(to znaczy do czego jest podobny, np. do zepsutych jajek, cebuli, itp.) i po czym występują.

znowu sytuacja ze wczoraj-tak się zamyśliłam o bąkach, że podpisałam się "złośliwość moich bąków" zamiast "złośliwość moich jelit" :P

Młodociana - No ze wstydem przyznam, czasem bezzapachowe się tez trafią, przynajmniej ja nie czuję, mozę mam troche węch przytępiony coby do tych wyjątkowo śmierdzących był przystosowany :P A Twoje wszysktie tak capią przeraźliwie? No to respect :) złośliwość - Widać na naukowca się nadajesz :P

To znaczy pod jakim względem na naukowca? Że się pomyliłam, czy zamyśliłam? :D

złośliwosć - Pod takim wzgledem, że opisywałaś swoje bąki :P Normlanie nikt tak nie robi :D Nawet ja - człowiek, który jak widać po postach sporo ma wspólnego z bakami różnego rodzaju - nawet taki ktoś jak ja na to nie wpadł :classic_cool: A ze siezamyśliłas to znowu nie zauważyłem :P Za dużo tu baków w temacie :P Jeden więcej różnicy mi nie zrobił :D

A co do rodzajów bąków to aktualnie u mnie królują "Fotelniki roztoczańskie" i "Multiwibratory niestabilne" :P http://www.mojewc.pl/2010/03/rodzaje-bakow-w-g-kicaka/ Tutaj mają ciekawe typy ;) A tymczasem idę coś zjeść i zaraz wracam do dyskusji :)

Gość 676785
[kwiatek}

Gość 676785
🌼

Gość benzo[a]piren
ale sie usmialam :) genialni jestescie ja sie jakos zawsze wstydzilam przy chlopaku puszczac a on przy mnie i to bylo takei krepujace jak sie chcialo . A u mnie w domu kazdy wali kiedy chce i gdziekolwiek :P i tylko kazdy komentuje o jojj :P

Młodociana - Dzięki ;) No to że smrodek goni sprawce, to trzeba mieć na uwadze i uciekać we właściwą stronę :P Kurcze przez to forum prześladują mnie bąki teraz!!!! :D Ale nie w sensie że je puszczam :P Tzn to też, ale nie o to mi chodzi teraz :P Po prostu siedziałem tutaj już jakiś czas i gawędziłem z Wami o bąkach. Przed chwilą poszedłem do pokoju na kolację, a tam w telewizji jakiś serial na tvp1 leciał (bodajże Blondynka). No i w nim krowa miała wzdęcia i gazy jej spuszczali :P Przy jedzeniu ludziom takie coś dają w telewizji noosz kurde :D

benzopiren - To jak Ci się kiedyś zdarzy przy chłopaku to też "Ojjoj" powiedz :D