Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziewczynaZeSzczecina

Bąki a związek :P

Polecane posty

Gość Facet jakich tu mało
No otóż to ;) Albo wkurzające jest to, jak się siedzi wśród "swoich" i każdy sadzi jak z armaty :P i też chcesz sie przyłączyć, pokazać ukryte talenty, a tu jak na złość nie idzie nic :D

Gość złośliwość moich jelit
Ja mam tak samo. Myślę, że napierdzę się po drodze, a zachciewa mi się w szkole(IIIklasa liceum jakby ktoś pytał :P ) lub sklepie, czy poczekalni u lekarza(chociaż jeżeli nikogo nie ma...) A wracając do zakazu puszczania bąków to już wiem jaka będzie kara-zagazowanie :)

chodzi Ci o to jaka będzie kara? zagazowanie, czyli zapierdzenie na śmierć

Eeee ja się zagazowania nie boję szczególnie :P Jakby mnie dobrze nakarmili to ja bym mógł nawet za gazownika robić :D

Kiedyś na jakiejś śmiesznej stronce to znalazłem i teraz apropos zagazowywania mi się przypomniało i odkopałem :P

Strasznie to wygląda... walą na 2 ognie... i jeszcze jakieś tyłki pryszczate :( ja nie chce! :P

KU PRZESTRODZE: "Nie wolno wstrzymywać bąków, ponieważ nie wypuszczone na zewnątrz unoszą się przez ciało do głowy i stąd właśnie powstają posrane pomysły" :D :classic_cool:

Młodociana Piromanka - dokładnie! ;) Zawsze to powtarzam :D

Jak mniemam przy facecie też się tego powiedzonka trzymasz? :P

Gość złośliwośc moich jelit
i jeszcze ludowa mądrość "Po co trzymać bąka w dupie? Niech se lata po chałupie." :P

złośliwość - teog ludowego powiedzonka ostatnio nawet jeden mój wykkładowca użył :P ale podkreślił "ale wiecie, nie bierzcie sobie tego tak dosłownie tego do serca, bo tutaj w tej sali się okna nie otwierają" :P

och nie lubie jak ludzie są tacy obrzydliwi :P jak możecie być tacy obrzydliwi? tego się nie robi przy ludziach, a zwłaszcza przy ukochanych osobach! nie udawajcie pokrzywdzonych, każdy ma o pare kroków łazienke

Facet... obecnie jestem solo, ale jak już pierwsze ochy i achy opadną to co sobie będę żałować :classic_cool: Głupi temat tabu, bo za innych to niby ptaszki wynoszą. Nie mówię, żeby od razu przy pierwszych spotkaniach walić z torpedy, bo to wiadomo, że każdy chce się pokazać z jak najlepszej strony. Ale jak już ktoś się dobrze pozna... I to nie chodzi też o to żeby komuś zatruwać (dosłownie) życie, ale jak się zdarzy to przecież to jest naturalne, trzeba powiedzieć przepraszam i... wywietrzyć pomieszczenie :D

Dziewczyna - hahaha Chciałaś przez to powiedzieć, że jesteś "bajdzio niegźecna" dzisiaj? :P Mam ochotę.. - Ja tez nie lubię obrzydliwych ludzi. Nie robie tego przy ludziach, no chyba że się wymknie spod kontroli ;) A w domowym zaciszu można sobie od zasu do czasu pofolgować - nie stale, ale czasem :) No i pośmiać się można :P Młodociana - Ja jestem na tym samym położeniu i uważam podobnie. Wiadomo że na początku kulturka, ale jak się w końcu zbliży bardziej do siebie to czemu by nie? ;)

Dziewczyna... ale to jest naturalne, normalne. Nie chodzi o to, żeby się rozwalić i za przeproszeniem smrodzić, ale jak się zdarzy... Jeju przecież każdy puszcza bąki, a nie zawsze się zdąży do łazienki, nie zawsze jest ona "pod ręką". Ja myślę, że gorzej jest puścić bąka przy otwartym ogniu :classic_cool: aniżeli przy bliskiej osobie... to pierwsze to jest nawet niebezpieczne :D

Facet... dokładnie :) Poza tym weź teraz idź z kimś najzwyczajniej w świecie spać. Z takim podejściem do tematu, to trzeba by sobie w tyłek korek wsadzić, albo ukochanej osobie zatkać nos i uszy. We śnie tego zupełnie nie kontrolujemy. Hm... a z tym korkiem to też ryzyko, bo jak nam się wszystko skumuluje to jeszcze zepsujemy się od środka i nas może rozerwać, a wtedy to dopiero będzie smród :classic_cool: :D

Przypomniało mi się jak kiedyś wujek chciał zademonstrować mnie i mojej kuzynce coś ciekawego. Podstawił sobie zapaloną zapalniczkę za tyłek i puścił bąka. Nie wiem jak nazwać to zjawisko, które zaszło. :D Coś takiego podobne do chmury ognia. :P

Młodociana - Albo co gorsza korek nie wytrzyma i wystrzeli gdzieś tłukąc kryształowy żyrandol albo odbije się o szafkę nocną i rykoszetem ciśnie w ukochaną? :P

złośliwosć - Poczytaj sobie wcześniejsze posty :) Dzisiaj razem z DziewczynąZeSzczecina o tym dysputowaliśmy :P A wujka podziwiam, bo ja szczerze mówiąc się boję że się poparzę :D