Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Werkaaa

Czy moge juz stwierdzic ze to CIAZA???

Polecane posty

jak NIE planowaliscie dziecka to albo sie trzeba bylo zabezpieczac naprawde (bo jak Biancaa napisala metody naturalne to NIE jest antykoncepcja) albo trzeba bylo zachowywac wstrzemiezliwosc!!!

branie się za seks przy takim braku odpowiedzialnosci to sa wlasnie skutki braku edukacji seksualnej w Polsce

Gość ...Werkaaa
rozowe paznokcie - a mialas bola jak na @ ?? bo one mnie najbardziej zastanawiaja

Gość qqqqqwertyuiokj
...Werkaaa nudziara! niby cie to nie interesuje, nie chcesz se głowy zawracać, a na kafe zdałas milion pytan. jebnieta jestes czy co?

Gość qqqqqwertyuiokj
nie ma reguł . mnie nie bolało nic na okres, tylko gdzieś tydzień przed okresem miałam takie lekkie bóle w podbrzuszu. żadnych oznak, no i cycki trochę bolAŁY, ALE PRZED OKRESEM ZAWSZE BOLĄ. MATKO

Tak szczerze? Po 4 latach stosowania "antykoncepcji" naturalnej juz dawno powinnaść wpaść, raczej marne szanse, że to ciaża...a jak ciaża to sie ciesz, że sie udało, bo z wasza płodność super doskonała nie jest, chyba,że uprawiacie seks 7 dni w miesiącu i to podczas @

Gość ...Werkaaa
Czemu juz dawno powinnam wpasc? zawsze uwazalismy, w tym cyklu tak sie stalo ze nie uwazalismy. W ciaze nie tak latwo zajsc.

Nie łatwo jak sa problemy...jak ich nie ma to łatwo...Ile razy w mcu sie kochacie?

dziewczyno, jak się nie chce mieć dziecka, to się uważa zawsze!!! a raczej, stosuje prawdziwą antykoncepcję... a jak ci wiara "nie pozwala" to w ogole nie powinnas uprawiac seksu...

Gość ...Werkaaa
juz? po kazaniach?

Gość rozowe paznokcie
werka, juz jak wiedzialam ze ejstem w ciazy mialam bole jak przed @ ale byly chwilowe

Gość mam dzisiaj pecha.............
Moja siostra miała identyczne objawy, mleczny śluz, bolące piersi, bóle podbrzusza jak na @, więc możliwe, że jesteś w ciąży. A takimi kazaniami się nie przejmuj:) trzymaj się i daj znać jak wynik:)

Gość ...Werkaaa
ehh dziekuje wam wszytskim za odp, dam znac jak zrobie test... nie dzis oczywiscie:P dzis czekam moze jeszcze dostane @...

Moja mama miała bardzo regularne cykle i całe życie jechała na metodach naturalnych. Ja i moja siostra jesteśmy z tzw. przesunięcia cyklu, mama po latach odkryła, że co pół roku zaczął przesuwać się jej cykl. Ja i moja siostra miałyśmy wyznaczony ten sam dzień porodu :D Z tym, że ja 5 lat póxniej :) możesz być w ciąży:D

Gość ...Werkaaa
W ciagu dnia mialm pare razy kilkusekundowe skurcze a @ dalej nie ma... sluz dalej mam bialy... jutro nie bedzie to robie test...

Gość ...Werkaaa
Dzis chcialam jeszcze poczekac, myslalam ze dostane ale nadal nic

Gość ...Werkaaa
Hej Tak dzis bede robic test bo dalej sie nic nie zmienia oprocz tego, ze nie mam bolow brzucha jak nrazie... przez cala noc tez nie mialam

Gość ...Werkaaa
hehe nie mam przy sobie:P zrobie pozniej, musze isc do sklepu:P widze ze wy jestescie bardziej ciekawe niz ja heh

Gość mamamammama26
ale pierwszy poranny mocz juz pewnie wysikałas więc test może wyjść a nie musi... więc daruj sobie - jak znasz tak swój organizm to jak się zacznie poród to też pewnie będziesz wiedziała więc wszystko jest super

Gość ...Werkaaa
ale jestem juz po terminie @ wiec nie musze go robic rano ale oczywiscie ze moze nie wyjsc, moze byc jeszcze za wczesnie. Jednym wychodzi przed terminem @ innym wdniu terminu a jeszcze innym tydzien po. Nie wiem jak bedzie u mnie.

Gość mam dzisiaj pecha.............
Możesz zawsze kupić dwa i jeden zrobić dzisiaj, a drugi jutro:)

Gość ...Werkaaa
Zrobilam test... Jest 2 bardzo blada kreska...

Gość ...Werkaaa
Jestem w ciazy

Gość rosy
Marna prowokacja...

Gość metody naturalne gora
:)

Gość Słonkooooooo
Obserwowalas swoj organizm, a mierzyłas temperature??