Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaaa :)

śwędzenie, śluz, czerwony penis.

Polecane posty

Witam, ma takie pytanie, otoz eczylam sie dosyc sporo czasu z zapaleniem pochwy, gdy myslalam ze juz jest ok uprawialismy stosunek i teraz chlopaka po kilku dniach zaczyna swedziec głowka czlonka. wydziela sie sluz i jest bardzo czerwony. czy znacie jakies masci, itp bez recepty? ze wzgledu na jego prace nie da rady w najblizszych dniach wybrac sie do lekarza, a chcialaybm chociaz zeby to wszystko jakos usmiezyc.

pomozcieeee..... :)

Jemu nie potrzeba maści, tylko antybiotyku. I na przyszłość niech uważa w co wkłada kutasa.

bleeee..fuj... niech idzie do lekarza i weźmie zwolnienie.. wtedy chyba nie będzie problemu z pogodzeniem pracy i wizyty u lekarza..

Gość marleta obama
"uprawialiśmy stosunek " weź idź do szkoły najpierw :O żałosne

nie wiem co w wypowiedzieli "uprawialismy stosunek" jest takiego zlego.

widze ze zadnych madrych odpowiedzi tu nie znajde, dowidzenia

Teraz w ogóle strach uprawiać seks bez prezerwatywy. Z kimkolwiek. Ciągle się słyszy że a tu nagle robi się czerwone, wyskakują jakieś krosty, leje się śluz, swędzi itp. Bez prezerwatywy ani rusz. Dla własnego bezpieczeństwa.

Gość i tak nie poczyta
Clotrimazol krem jest bez recepty,-na bakterie,grzybki,siusiaki i cipki:)

Gość i tak nie poczyta
gumka to podstawa -zdrowie und higiena:P

Gość gezzzzz
Ja zawsze zakładam prezerwatywę i nie mam nieprzyjemnych niespodzianek. Kolega ma już dziecko z wpadki, a jeszcze jak teraz czytam o tym penisie to się śmieję.

A słyszeliście jak szybko rozprzestrzenił się wirus brodawczaka ludzkiego ? Obecnie ma go 50% populacji.

dziekuje za nieliczne przydatne odpowiedzi :)

MASC TRIDERM. niewiem czy ją dostaniesz bez recepty , bo ja mialam na recepte dlla męza. ale moze akurat ją dadzą w aptece , zapytac nie zaszkodzi. kosztyje około 25 złodych.

Gość i tak nie poczyta
wirus brodawczaka jest groźny dla kobiet-mężczyźni są raczej nosicielami.Rozsiewają go sobie beztrosko po kobitkach,a u nich może z tego rozwinąć się raczysko niestety(szyjki macicy):(

Gość ttaaakkkii
Dla mężczyzn też, wirus brodawczaka może wywołać raka prącia. Uczyłem się o tym niedawno.

Gość i tak nie poczyta
Wychodzi że bez gumki tylko ze stałym partnerem i w celu poczęcia...:)Ale tu fajny filmik mam o polskiej produkcji w PRL-u(trochę drastyczny!)http://www.youtube.com/watch?v=9nseMoibdEI

Gość myśle ze twojemu chłopakowi
odpadnie kutas :D

Gość :Dktoś
pewnie to dziwkarz może twoja mama rozsiewa takiego syfa a nie go leczy ty się ino dobrze mamy zapytaj

Gość chwila zara zara
to ty masz kobito penisa i to czerwonego ?!

Gość no to praca ważniejsza czy
zdrowie? niech idzie prywatnie po godzianch pracy jak nie może w godz. 8-18. Lepiej nie stosować żadnych maści z apteki bez recepty bo nie wiadomo co to jest. Ty też szoruj do lekarza i powiedz o objawach Twojego partnera. Nie ma na co czekać. A wracając do HPV to mnie zarazil mój eks partner. To cholerstwo ma z 70 % populacji, tylko nie każdy ma objawy. Ja niestety miałam. Objawy wirusa HPV ujawniają się po ok. 3 miesiacach od zakażenia i facetom zazwyczaj nic nie jest a babki cierpią. Nie dość, że to cholernie boli, to jeszcze można dostać od tego raka i jest duże prawdopodobieństwo, że aby zapobiec zarazeniu dziecka podczas porodu trzeba wykonać cesarskie cięcie. Usuwałam to laserem. 400 zł zapłaciłam ale całe szczęście pozbyłam sie tego bolesnego cholerstwa! A wracając do tematu. Jutro idźcie oboje do lekarza a nie głupio pytasz na kafe o maści. Tutaj sami gimnazjaliści siedzą, którzy czatują tylko na takie tematy by sobie trochę poużywać i piszą durnoty. Co w ogóle sie dzieje z tym kafe i z tymi ludźi teraz? załamka :o

Gość tyram jak wuł
bordowy, przekrwiony wacek, do tego cuchnący - to skarb co drugiego Polaga