Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem czego oczekuje

dylemat

Polecane posty

Poznałam fajnego chłopaka na imprezie. Wiem że wpadłam mu w oko, zaczęliśmy rozmawiać najpierw normalnie a później gdy bardziej się upił powiedział że właśnie dziś zerwała z nim dziewczyna (byli pół roku razem). Gdy zrobiło się późno zadzwonił po taksówkę i zapytał czy pojadę do niego, że potrzebuje pogadać i się do kogoś przytulić. Spontanicznie odpowiedziałam że tak. Spędziliśmy cudowną noc, rano wszystko pamiętał ze szczegółami, zrobił mi śniadanie, obejrzeliśmy film, przytulaliśmy się...tylko widziałam jak przeżywa to rozstanie...Pożegnaliśmy się dziwnie- on powiedział że odezwie się jak będzie gotowy. Zastanawiam się czy odezwać się pierwsza, on teraz jest 10 dni na urlopie i na pewno rozpamiętuje ten związek, może powinnam pomóc mu przestać o niej myśleć?

Gość sarnaaa
a moze powinnas przestac byc zapchaj dziura? swietnie o nim swiadczy ze tego samego dnia co zerwał z panna w nocy zaliczył inna :/ Co to jest w ogole??? Ja po rozstaniu z kims daje sobie minimum 6 miesiecy spokoju aby byc pewno ze nastepny wybór jest pokierowany uczuciami (pozytywnymi) a nie "depseracja" czy szukaniem łatki na rane :/ fuuuuuuu bleeeeee

to ona z nim zerwała...poza tym od dłuższego czasu się nie układało. on specjalnie dla niej wziął urlop żeby ją gdzieś zabrać i wyjechać..a ona go zostawiła i zraniła.

Gość sarnaaa
"to ona z nim zerwała" no to jeszcze lepiej. I co myslisz ze taki zraniony szukajacy ukajenia tego samego dnia w ramionach innej traktuje cie powaznie. Jesli cały czas piszczy za była? Pewnie bzykajac sie z toba myslał o nie :/ Niestety ale po takich akcjach daje sie sobie troche czasu aby sie poukładac.

poczekaj jak będzie chciał to się odezwie a ja się wepchasz to będziesz właśnie taką zapchaj dziurą

.tylko widziałam jak przeżywa to rozstanie...Pożegnaliśmy się dziwnie- on powiedział że odezwie się jak będzie gotowy." podrywka na tzw "zranionego Misia" częsty proceder wśród młodych kolesi ... duża skuteczność wyrwania panny, co lepsi bazując na współczuciu kobiety seks mają ledwo co po odegraniu scenki nieszczęśliwca ze złamanym sercem :)

Gość (_)
przeleciał Cie jak pierwszą lepszą i już się nie odezwie, bądź pewna. a przepraszam: "odezwie się jak będzie gotowy" :D taka prawda, niestety.

dzięki za komentarze, cenie prawde i chcialam zobaczyc jak to wyglada z meskiego punktu widzenia. Wiem, ze nie do końca dobrze postąpiłam ale stało się.. Staram się nie żałować niczego i tego też nie będę nawet gdyby miał się już nie odezwać.

Ok ... ale miło było poznać twoją puszczalską naturę :D

Gość sarnaaa
o co? to co robi to juz o nim samo za siebie swiadczy :/ piszczy za była i tyle. Nadal ja kocha i pewnie teskni a ciebie sobie przygruchał jako zapchaj dziurke :/ niestety :/ ciezkie słowa ale prawdziwe. Nie robi sie takich rzeczy jednego dnia :/ Dajesz sobie czas by byc fer w stosunku do siebie i innych :) Dlatego ja osobiscie bym sie ulotniła bo to chora akcja, bardzo chora :/

wiesz co nie można oceniać osoby jak się jej nie zna...jestem singielką i od 1,5 roku nie uprawiałam sexu, jeśli jeden spontaniczny raz przypina mi taką łatkę to moim zdaniem masz coś nie tak w głowie..Puszczalskie to są panny które w kiblach robią loda kolesiom, co tydzień innemu w innym klubie...

Gość sarnaaa
"co lepsi bazując na współczuciu kobiety seks mają ledwo co po odegraniu scenki nieszczęśliwca ze złamanym sercem" a z tym to sie zgodze :0 Moj były tak wyrwał panne mówiac jej ajki to jest nieszczesliwy ze mna. A jak ona sie skusiła a ja go olałam to nagle zaczął o mnie wypytywac i strasznie chciał porozmawiac ::) hihihihihihih jak dobrze ze sie nie dałam :P

wiesz co nie można oceniać osoby jak się jej nie zna...jestem singielką i od 1,5 roku nie uprawiałam sexu, jeśli jeden spontaniczny raz przypina mi taką łatkę to moim zdaniem masz coś nie tak w głowie.." upewniłaś mnie tym wpisem :) daję 1/10 za starania :D

wiesz co sarna masz racje to jest chora sytuacja, powinnam z niej jak najszybciej uciec. I tak zrobie, nie wiem co sobie myslalam ale to byl impuls- pierwszy taki w zyciu...

Puszczalskie to są panny które w kiblach robią loda kolesiom, co tydzień innemu w innym klubie..." naprawdę piekne usprawiedliwienia dymanka z nieznajomym kolesiem :D Jak na prowokacyjny temat to może być :)

wiesz co regres nie będę z tobą dyskutować bo jak koleś zalicza co tydzień panienkę to jest playboyem i mu wolno, to takie szowinistyczne ...raz miałam taką słabość i nie będę się przed Tobą tłumaczyć.

po prostu potrzebowałam bliskości, chciałam przypomnieć sobie jak to jest być blisko z kimś. Chciałam oszukać samą siebie po prostu i nie myślałam co będzie dalej..

Gość sarnaaa
"wiesz co sarna masz racje to jest chora sytuacja, powinnam z niej jak najszybciej uciec. I tak zrobie, nie wiem co sobie myslalam ale to byl impuls- pierwszy taki w zyciu..." no i miejmy nadzieje ze ostatni ;) dobrze ze mamy zdolnosc uczenia sie na błedach :) Fajnie bo w sumie jestes bogadsza o jedno doswiadczenie i ze dobrze ze to szybko wyszło a nie po dłuzszym czasie. Pozniej juz bedziesz miała lepiej :P Nie ma osoby która nigdy w zyciu sie nie podkneła :) Olej i omijaj szerokim łukiem. Szukaj fajnych wolnych wartosciowych którzy maja poukładane sprawy :)

Gość sarnaaa
"Regres Puszczalskie to są panny które w kiblach robią loda kolesiom, co tydzień innemu w innym klubie..." naprawdę piekne usprawiedliwienia dymanka z nieznajomym kolesiem" no i regres? co w zwiazku z tym? ma sie zabic? nie rozumiem. Ty zawsze wszystko robiłes doskonale i nigdy ci sie noga nie podwineła. Nie wiesz co to spontan? Nie wiesz ze czasem spontany rodza cos fajnego a czasem porazki? Róznie bywa w zyciu a ty nie masz prawa jej osadzac bo sie kierowała czyms co on tylko wie a ty sie mizesz domyslac i ewnie zle. Zamias jej łatki przypinac to mozesz sie jej zapytasz hmmmm panie wszystko wiedzacy nalejepiej, panie madraliński bufonie.

Gość sarnaaa
Pan Regres to ten czytajacy w myslach jasnowidz gdzie tylko zna jedno prawde: Swoja :) i nie dopuszcza do wiadomosci tego ze ktos moze miec inny punkt widzenia :) Ze sa ludzie którzy mysla inaczej jak on i ze nie zyjemy połaczeni mózgami i emocjami i nie jestesmy jednym organizmem którego głowa jest Regres. Chyba nie wie ze kazdy ma prawdo decydowac i podejmowac własne decyzje :) No ale najwidoczniej on uwaza ze wszyscy maja zyc tak jak on rozkazuje :) No widzisz autorko regres juz cie zakwalifikował do osób zbednych na tym swiecie, do "podłudzi" :)

dzieki sarna, rzadko na forum można znaleźć taką osobę. Na prawdę bardzo mi pomogłaś i uświadomiłaś ważne rzeczy. Cieszę się, że miałam przyjemność porozmawiać o tej sytuacji kulturalnie i na poziomie, dzięki za wszystkie cenne wskazówki. Nie miałam z kim o tym pogadać ale teraz jest mi lepiej i zrozumiałam że jakikolwiek kontakt nie ma sensu

no i regres? co w zwiazku z tym? ma sie zabic?" nie ale chciaz mogłaby nie zgrywać poszkodowanej zagubionej i nie wiedzącej czego chce rozkładając kolesiowi nogi po tym jak go poznała tylko dlatego ze jest spragniona bliskosci i miłosci jakoś do mnie nie przemawia i uważam że jest to ruch zamierzony i przemyślany Ja jej nie potępiam ... chodzi tylko o to że mogła by nie negować swojej kurewskiej natury i najzwyczajniej w świecie przyznać się Tak "lubię ten sport" poza tym to prowo :D

Gość sarnaaa
No pewnie gdyby regres miał władze to juz jako "podczłowiek" siedziała bys w piecu :)

to nie jest prowokacja, ale jesli tak uwazasz tym lepiej dla mnie :)

Cieszę się, że miałam przyjemność porozmawiać o tej sytuacji kulturalnie i na poziomie, dzięki za wszystkie cenne wskazówki" czytaj: dziękuję że napisałaś to co chciałam bardzo usłyszeć dziękuję za to że jako jedyna rozumiesz mnie że to puknięcie z nieznajomym kolesiem to tylko taka "niewinna przygoda" :D

No pewnie gdyby regres miał władze to juz jako "podczłowiek" siedziała bys w piecu" coś ty :) najpierw bym ją w klatce zamknął i tuczył :P

poza tym nie zgrywam poszkodowanej bo jakos specjalnie nie ucierpialam, poprostu mialam maly metlik w glowie

Gość sarnaaa
"chodzi tylko o to że mogła by nie negować swojej k**ewskiej natury" ohhh do Gazu z kurwa bo sie zblizyła do jakiegos mezczyzny :) Jak regres budujesz juz obozy dla ludzi którzy sex uprawiaja? Tak sie składa ze mój zwiazek zaczoł sie od spontana i mam meza od 10 lat i córcie. Mnie tez do gazu wsadzisz i powyzywasz od kurew? Rozumiem ze miałam trzymac mojego meza z pare lat zdala od ciebie abyś ty łaskawie Panie i władco przychylnie na mnie spojrzał i nie uchodziła bym w oczach władcy za łatwa? "Ja jej nie potępiam ... chodzi tylko o to że mogła by nie negować swojej k**ewskiej natury" hahhahhahhahhahhahhahhha Regres ty to przeczytaj kilka razy :) P.S kurwa pobiera opłaty za sex :) ona nie pobrała :) "ale chciaz mogłaby nie zgrywać poszkodowanej zagubionej i nie wiedzącej czego chce" a skad wiesz ze zgrywa? moze jest poszkodowana i tak sie czuje? "rozkładając kolesiowi nogi po tym jak go poznała tylko dlatego ze jest spragniona bliskosci i miłosci" jak bedziesz sie kochał ze swoja dziewczyna przypomnij sobie to zdanie :) i wtedy pogadamy :)

poprostu mialam maly metlik w glowie " ale przed sexem w trakcie sexu czy już "po" cię dorwał ten mętlik ? :)

"rozkładając kolesiowi nogi po tym jak go poznała tylko dlatego ze jest spragniona bliskosci i miłosci" jak bedziesz sie kochał ze swoja dziewczyna przypomnij sobie to zdanie i wtedy pogadamy" a co to ma wspólnego ?