Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem czego oczekuje

dylemat

Polecane posty

Gość sama nie wiem czego oczekuje
tak Amen, czuję się jak po porządnej spowiedzi. wszystko biorą sobie do serca, wszystkie słowa i rady które padły dziękuję wam za zaangażowanie w dyskusję

Gość sarnaaa
"Tu akurat sam z siebie zażartowałem opisując swoją gębę" A no tak racja :P siem zle zaczytała :P sorry "widzicie to co chcecie widzieć" czyli co? wyjasnij mi w takim razie co ja widze??? bo nie wiem :) "TERAZ TO JUZ NAPRAWDE NIE WIEM CZEGO SIE CZEPIASZ ? COS CYTUJESZ, NA COś SOBIE ODPOWIADASZ NAGLE MNIE W TO WTAPIASZ ?" jejku no przeczytaj swój czesniejszy wpis w którym zacytowałes autorke i dałes swoje tłumaczenie. A ja czytam to co widze a nie daje jakiegos tłumaczenia. "dobre tego nie znałem Cieszę sie koleżanko Przeciez oboje wiemy że ten temat ma być do śmiechu" fajnie ze umiesz sie smiac z siebie :) ja tez umiem :P gdy oczywiscie jest to trafione :P "Aczkolwiek chyba sie troszkę zapętliła w tych wypowiedziach" i nie zapetliłam siem :P (celowa pomyłka) "i musi chyba trochę czasu upłynąć zanim sobie wszystko na spokojnie przeanalizuje" yyy nie koniecznie (Panie nainterpretacji :P) poprostu musze w miedzy czasie tez lukac na inne rzeczy które sie dzieja obok mnie wiec. Kilka na raz robie ale nadal kojarze co i jak i sie nie zapetlam :)