Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to niezle

Dostalam propozycje pracy jako... prostytutka!

Polecane posty

Gość no to niezle

Bylam w sobote w pewnym klubie i zaczepil mnie facet mowiac, ze zaplaci mi za noc z nim i czy jestem z X(nazwa jakiegos chyba lokalu). Ja na to, ze nie, dziekuje, dziwka nie jestem. Facet odczepic sie nie chcial wiec wyszlam z nim na papierosa i powiedzial mi wtedy o X. Ze to nie jest burdel tylko oni zalatwiaja zlecenia dla dziewczyn od naprawde bogatych facetow i nie latwo sie w to wkrecic. Podobno zarobki to 10-20 tysiecy miesiecznie! Powiedzial, ze jak chce to mnie umowi na spotkanie z tym "szefem" i on mnie oceni. I wiecie co? Zdodzilam sie:D I poszlam wczoraj spotkac sie z tym mezczyzna. Wytlumaczyl mi co i jak, maja podobno stalych klientow. Zapytal czy umiem poslugiwac sie sztuccami:D i ile znam jezykow obcych oprocz angielskiego, bo to podstawa. No i sie teraz zastanawiam. Duza kasy, pracy duzo nie ma, nikt mnie do niczego nie zmusza. Powiedzial mi, ze na samym poczatku okreslam po prostu co robie i klient otrzymuje o tym wiadomosc by potem nie bylo niedomowien. Powiedzial tez ze dziewczyny maja takich jakby stalych klientow, kazdy pan sobie jakas zawsze upodoba i potem spotyka sie tylko z tymi stalymi. Tak jakby sie miala powiedzmy 2-3 sponsorow. Teraz mam dylemat:D Bo jakos ta kasa nie daje mi spokoju

no chyba Cie pogielo kobieto.... :-o jakby nie nazwac to jest dawanie d......

Gość marleta obama
zwykły bajer żeby pozyskać dziewczyne na prostytutkę wyłapuje sie z dyskotek teraz juz są takie czasy że sie wyszukuje i kituje bo same nie przyjdą tylko trzeba przed nimi wizję luksusu rozprzenić

Gość no to niezle
dawanie dupy, ale za to za jaka kase:D Moglabym wreszcie sobie mieszkanie kupic, samochod i zyc na jakims normalnym poziomie

Gość //czekoladka//
daj sobie spokoj dziewczynko!!!! To pic na wode 10 tys zarobku???:O ale jestes naiwna ile masz lat?? 18?:) nie wierz w te bajki bo zostaniesz tania dziwka zmuszana do pracy w burdelu gdzie 80 % twojej kasy wezmie alfons...

Gość no to niezle
ja nie bylam w dyskotece

ptasiek :D kobieto pomysl logicznie skoro taka kasa moga sie ""klienci"" nie zgodzic na prezerwatywe, a zaswiadczenie jakie pokaza moze byc lipne wez pod uwage wszelkie dewiacje typu piss fisting sadyzm itd itp jak za bardzo bedziesz wybrzydzac to Cie w koncu przymusza i tyle dodaj sobie do tego mozliwosc o wiele latwiejszegoo popadniecia w nalgogi ( alkoholizm narkomania) to nie jest praca dla jednostek slabych tu najtwardsza psycha siadzie poczytaj o fundacji la strada przejrzyzj wyznania kobiet ktore tak pracowaly....

Gość no to niezle
zmartwie cie, ale owszem to mozliwe zeby tyle zarabiac. ten facet co chcial mi zaplacic za noc proponowal 5 tysiecy:O Sa naprawde bogaci ludzie, a wiekszosc ich klientow jest tez z za granicy. I jak moze mnie zmusic ktos do pracy w burdelu?:D Chyba, ze za granica, ale nie w Polsce

Gość no to niezle
wszystko w prezerwatywie, laska co tam byla mowila, ze jak bez roznych zboczen to 10-15 wyciagne na stowe, bo ona tez sie nie zgadza na takie dewiacje i tyle zarabia.

a jeli wierzysz w te bajeczne zarobki to jestes w bledzie zabiora Ci 3/4 za ochrone opieke medyczna llekarza tabletki anty ciuchy kosmetyki ehhhhhh z drugiej strony przerazajace jest to ze w Pl trzeba sie uciekac do takich form zarobku bo nie sposob wyzyc oplacic rachunki slowem utrzymac sie za ""normalna"" pensje to juz lepiej zainwestuj w jakis jezyk francuski finski dunski norweski

Gość lady12345
ja na twoim miejscu bym nigdy sie na to nie zgodzila nie wazne za jaka kase. nomalnie tez mozna pieniadze zarobic a to jest sciema ze 10 tys bedziesz zarabiac

Gość no to niezle
ciuchy tym pannom klienci kupuja, laza sobie na zakupy i ich naciagaja. A co do jezykow obcych znam 3 procz angielskiego.

nie no wcale Cie nie zmusza dostaniesz drinka albo soczek z jakims super medykamentem film Ci sie urwie Zostaniesz wywieziona za granice okradziona z telefonu dokumentow beda Cie bic zebys byla posluszna szprycowac jakims gownem przetestuja Cie najpierw wlasciciele i ochrona klubu bedziez wierzgac bedzie wpieprz w pokojach sa ukryte kamerki zeby bylo widac czy panna sie stara a czesto tez po to aby rodzina zobaczyla jak sobie corenka dorabia

no cud miod i orzeszki ciuchy to tylko Dior Armani Balenciaga bizuteria od Cartiera i van Cleef and Arples prawda?? na obiad biale trufle.... :D oggarnij sie kobieto

Gość jak na ekskluzywna call girl
bo pewnie o taka prace ci chodzi to zarobki sa ok. I jak ktos sie nie znam to niech nie pisze dziewczynie i nie wprowadza jej w blad. Tyle zarabiaja a nawet wiecej ekskluzywne dziewczyny do towarzystwa. Klientow ma sie wlasnie stalych dwoch lub trzech a spotkan wychodzi malo. Ja tak pracuje i nie spotykam sie juz z nowymi klientami, mniej pracuje, mniej zarabiam bo mam tylko 3 ale ponizej 10 tysiecy nie schodze

Gość no to niezle
tak, bo kazdy chce mi dosypac narkotyku i gwalcic potem:O Jakbym ciagle czarne scenariusze wymyslala to bym w domu chyba siedziala tylko.

Gość //czekoladka//
a ty we wszystko wierzysz:O Moze i bys na pocztek dostala te 5 tys za noc zeby sie nie odstraszyc a potem robila bys za wieeeele mniej i to najgorsza robote!!! Nie mozna zmusic...? Na jakim swiecie zyjesz , prostytucja, handel narkotykami tym wszystkim rzadzi mafia! Nie martw sie znalazl by sie sposob zeby cie zmusic:D Tylko potem bedzie za pozno:) Ale to nie moje zmartwienie ile kto by tu argumentow nie przedstawil i tak pewnie sie zgodzisz bo jestes naiwna i masz chcice na kase:) powodzenia moze zrobisz kariere:DD

ok wycofuje sie za pol roku kuoi sobie wille za rok czarne ferrari testarossa bedzie pic tylko szampan jesc trufle kawior i desery ze zlota lekka reka wyda na kiecke Diora tyle ile niektory zrabiaja przez rok ( nie jadl nie pil nie placill rachunkow ) powodzenia w karierze chyle czola przed jakze slusznym wyborem

Gość marleta obama
sama jesteś napalona i masz chęć jak diabli przekonujesz wszystkich że super będziesz mieć 20 tysi na miesiąc,merca, luksusy, seszele i własny odrzutowiec weź tak dalej siebie oszukuj sama potrzebujesz tego nie dasz sobie nawet powiedzieć że to prostytucja za małą kasę a największą wezmą faceci za pośrednictwo, lokal itp nie dasz nic SOBIE POWIEDZIEĆ szukasz wsparcia tylko i zachęcenia

chyba Cie zapoznam z kims kogo poznalam przypadkiem z kim bardzo sie zaprzyjaznilam i ktory uwierzyl w to co Tobie proponuja.... Tyle ze teraz to wrak czlowieka

Gość no to niezle
jasne ze mam chcice na kase:D bylam nawet ukladzie sponsorowanym, ale mialam 4 tysieco na miesiac, a tu chodzi o powazniejsza kase.

marleta oni jej wszystko policza zarcie picie wiode jaka zuzywa kosmetyki jej WSZYSTKO ale to prawda ona szuka poparcia swedzi miedzy nogami :D osoba ktora zna 4 jezyki bez problemu znajdzie prace robi sie certyfikat z jezyka tlumacza przysieglego siedzi w domku a kaska leci a z jezykow typu francuski norweski to hoho osoba ode mnie z rofdziny jest tlumaczem przysieglym wlasnie z francuskiego norweskiego kase trzepie masakryczna nawet jak ma cienki miesiac czyli pracuje jakies 4 dni w miesiacu :)

powodzenia w pracy w charakterze Córy Koryntu :) niech Ci sie wiedzie :D zycze szczescia potrzebne bedzie skoro twoje raczki nozki buzia nic dla Ciebie nie znaczy :D

Gość dgtri
to bardzo zle wywioza cie do niemieci zginiesz marnie

Gość no to niezle
ale dlaczego wy piszecie jakies glupoty?:O Dlaczego ktos ma mi liczyc za zarcie i picie czy kosmetyki?:O a co ja tam kurwa jesc bede, przeciez bede z klientami spotykac sie w hotelach a nie w jakims burdelu, ktorego wizje wy juz macie:D

Gość marleta obama
no idźi zarabiaj :D facet za rozmowę z tobą zapłaci ci 5 tys aha i "układanie sztućców przy talerzu" za to dodatkowo 5 tys idź ..idź ...jak najbardziej....powodzenia :D

dziewczyno co ty sie Boga nie boisz. co ci po kasie jak bedziesz miec zawsze skaze na umysle. idz po rozum do glowy

mialam sie nie odzywac ale wytlumacze jak cepowi :D sorka za porownanie opiekun ktory cie zwabil daje ci kaske tysiaka np i mowi kup cos sobie idziesz kupujesz a on ci to potez mazbiera plus procent :-0

zaplaca jej 5 tys za usmiech za to ze siadzie ze sie odezwie w 4 jezykach jakie zna jak pisze :D ide serio ide na kawe jakie te panny sa dzis glupie to szok......