Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to niezle

Dostalam propozycje pracy jako... prostytutka!

Polecane posty

Gość widzeeeewasssssssss
jasne że są, ale częściej są mało ekskluzywne zarwane na dobry bajer-- przecież nie zgodziłabyś się na 1000zł a jakoś zachęcić trzeba, grunt to dobry marketing wcale się nie śmieje

Gość marleta obama
w internecie sątysiące ekskluzywnych prostytutek jak jakis facet szuka tonie musi z agencji korzystać, która mu daje dziewczyne w necie przejrzy sobie 550 "ekskluzywnych prostytutek" wykształconych i sobie wybierze foty w ekskluzywnych strojach, komnatach itp a zarabianie kroci w agencjach to bajer

Gość no to niezle
widze roznice, ale ja pisalam o bohaterce a nie o czasach. Co to kurwa wszyscy w tamtym wieku slabi byli?:D jestem na etapie czytanie "Nany":P

Gość no to niezle
zobaczymy jak bedzie, ja tam sprobuje:P ale na wszelki wypadek zabiore sie za pisanie ogloszenia, ze szukam sponsora:P

Gość widzeeeewasssssssss
no i słusznie z tym sposorem pójdziesz zobaczyć jak będzie i nie wrócisz, lepiej zrób dobrą notę w ogłoszeniu żebyś nie musiała nigdzie isć a tak swoją drogą to ten świat jest pojebany zupełnie koniec 🖐️

Twoje rozumienie literatury jest zatrważające - tak na marginesie. Czytasz i nie rozumiesz co. Jak większość polskiego społeczeństwa, więc się nie przejmuj.

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jak chcesz zarabiać jako prostytutka, to sama sobie szukaj klientów i się z nimi umawiaj, dlaczego jakiś alfons ma mieć korzyści z twojej du.py? Za darmo? Że co, że Ci spotkanie umówi? Przecież sama możesz poszukać, to nie trudne. Sama kiedyś potrzebowałam kasy, dałam takie ogłoszenie i odpisało mi ok. kilkudziesięciu (tak, nie pomyłka:) panów w niespełna 3 dni. Co prawda większość to frajerzy, którzy chcieli seks za 50-100, zl, ale trafiło się bodajże 2 czy 3 poważnych. A dałam ogłoszenie na 1 portalu, także jak trochę się wysilisz sama znajdziesz sponsora. Ja się umówiłam z 1, ale nie poszłam, stchórzyłam....

Gość marleta obama
z drugiej strony to żałosne że ona pisze - wykształcona, 4 języki,kultura, wygląd, obycie itd itd i chce być kurvą z takimi możliwościami mozna robić karierę zawodową i sie rozwijać np w korporacji a ta szuka żeby doopy dawać chyba że z tym wykształceniem to bajer

Gość no to niezle
Czemu mnie obrażacie:( jestem od was lepsza bo wkoncu znam 3języki! Zazdrośćcie mi ze mam takie powodzenie. Nie jedna cy chciala byc na moim miejscu

Gość no to niezle
ja wiem jak szukac sponsora:P Mam w tym wprawe:P tylko widzisz z moim ostatnim spotykalam sie 2 razy w miesiacu i mialam 4 tysiaki tylko:O a chcialabym wiecej zarobic. Niby mozna znalezc 2 czy 3 stalych sponsorow, ale to starsznie ciezko jest trafic na kogos. Bo wlasnie wiekszosc to idioci, ktorzy chca seks za 100-200zl:O

Gość no to niezle
jakie wyksztalcenie:O Przeciez studiuje, ale jak znasz jakas swiatowa korporacje, ktora zatrudni studentke bez doswiadczenia to dawaj namiary:D

Gość lemur zwany rollo
dokladnie tak studia 4 jezyki prezencja przebierac tylko w ofertach pracy wlasna firme zalozyc a tak daj ogloszenie najlepiej u siebie w mieszkaniu tylko umow kumpla z bejzbolem jakby klient byl nachalny nie wierze zeby to pisala osoba wyksztalcona i inteligentna pewnie zna 3 czy 4 zdania w kazdym z tych jezykow osoba z taka wiedza i wyksztalceniem nie szuka pracy w taki sposob

Gość lemur zwany rollo
jesli znasz tyle jezyow wystarczy zalapac sie na staz na praktyki tam sie na maxa wykazac chocby zacac jako goniec czy od parzenia kawy

Gość no to niezle
ej ty nie czytasz?:O Pytam sie jakie wyksztalcenie? Mam na razie srednie, bo jestem w trakcie studiow, masz problem ze zrozumieniem tego co pisze?:O

Gość pidolliciee
Ludziska-głupoty piszecie Dziewczyna ma rację-po co ma dawac za darmo jak to robią cichodajki i małolaty na dyskoteka .FAKT jest taki ze dziewczyny które są tkz ekskluzywnymi paniami zarabiają duze pieniązki o których wam się nie sniło-2500 to minimum,i faktycznie jest tez często tak ze płacą tylko za rozmowę-zdziwienie na sali? otóz tak zazwyczaj jest kilku klijentów przewaznie delegacje z zagranicznych firm-nikt nie chce byc gorszy w związku z czym nawet jesli gosc nie chce bzykac to i tak zasponsoruje laskę na pokaz dziewczyno nie pękaj jesli masz okazję to do dzieła

Gość no to niezle
mam 2 dni w tygodniu zajecia o roznych porach wiec zadna firma mnie nawet na praktyki nie wezmie:O ale chcieli mnie jako hostesse i kasjerke na weekendy do kina:D

Gość no to niezle
sorry 4 dni w tygodniu, a nie 2

Gość Max Maksymilian
A ja chcę zarabiać 100.000 zł miesięcznie i co zabroni mi ktoś? Ktoś powie, że to nie możliwe? Kilka lat nauki, zdobywanie doświadczenia na giełdzie, rynki walutowe, finansowe oraz fundusze inwestycyjne. Dziękuję za uwagę:) http://chomikuj.pl/?page=350284

Gość lemur zwany rollo
wiesz ja znam osobe ktora studiowala dziennie i miala jeszcze dwie prace jak sie chce to sie da

Gość lemur zwany rollo
krzyz na droge powodzenia w tej ""pracy"" i ulozenia sobie zycia jak juz zakonczysz taka ""kariere"" wiesz maz dom dzieci

Gość no to niezle
a ja znam osoby, ktore studiuja i zapieprzaja w Macu:P Tylko co z tego? Jak ktos chce harowac za 3-4zl za h to jego wybor. Ja nie chce:O

Gość no to niezle
Bo kazdy musi miec kurwa ten dom, meza i dzieci:O nawet nie przyszlo ci do glowy, ze moze ja tego nie chce. Z gory zakladasz, ze kazda chce:O

Gość lemur zwany rollo
ta osoba nie pracowala w macu dostala sie do porzadnej firmy

Gość marleta obama
żal mi cię kasa,kasa, 4 tysi to za mało ja cały czas piszę żebyś poszła ,idź ,idź jesteś strasznie napalona powodzenia

Gość lemur zwany rollo
to zycze zdrowej psychiki po zakonczeniu tej "" kariery zawodowej"" niewpadniecia w lekomanie narkomanie alkoholizm niespluwania za toba na ulicy patrzenia bez wstretu na swoje odbicie w lustrze aby twoja rodzina i znjaomi sie nie dowiedzieli spokojnych klientow a nie pojebow ktorzy krzywde moga ci zrobic fizyczna i psyczhiczna zadnych dewiantow

Gość marleta obama
przecież przebierasz nogami z podniecenia wierzysz że będziesz miała 20 tysi na miesiąc to czuć w tym co piszesz nie możesz sie doczekać pędź...szybko ! poproś o pierwszego klienta do hotelu i leć !

Gość no to niezle
przeciez juz bylam w ukladzie i jakos spaczonej psychiki nie mam:O Nie wiem tez kto mialby pluc za mna na ulicy:O Przecietny Kowalski raczej nie zaplaci mi za towarzystwo i seks, a po ulicach nie chodza w kolko nadziani ludzie:O Znajomych nie mam, a raczej blizszych nie posiadam i generalnie opinie ich mam w dupie. Rodzina by nic mi nie powiedziala nawet jakby sie dowiedzieli:D

Gość marleta obama
nie marnuj czasu :D w tym czasie mogłabyś już wylizać Panu Biznesmenowi rowa z resztek papieru toaletowego za 5 tysi siedzenie tu to strata nie zarabiasz nie szkoda ci czasu ? :D niech umawiają ci fraglesa do hotelu !!!