Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to niezle

Dostalam propozycje pracy jako... prostytutka!

Polecane posty

Gość no to niezle
probujesz byc dowcipna ale ci nie wychodzi:O Nigdzie sie nie wybieram wyobraz sobie:D bo uwaga! nie mam zamiaru umawiac sie z kims w tygodniu:O

Gość marleta obama
Halo......:D Tu agencja ? Przyjęliście mnie do pracy za co serdecznie dziękuję ! Proszę mi umówić klienta do hotelu,najlepiej jeszcze dzisiaj :D i żeby miał w portfelu dla mnie minimum 5 tysięcy zł umówcie mi , proszę , bo mnie pipa swędzi i chcę kasę macie kogoś dla mnie ? halo ? może być stary i nie musi mu stać , będę fistaszkaciućkać najważniejsze niech mi zapłaci znam 3 języki :D mogę mu po hiszpańsku coś powiedzieć ale za dopłatą :D wtedy będzie 7 tys za noc czekam na klienta...pończochy juz założone :D

Gość nie rozumiemmmmmmm
dlaczego jestescie takie okropne dla autorki. zyjemy w wolnym kraju i kazdy moze robic co chce, co w tym zlego? wasi mezowie nie beda jej placic, wiec zajmijcie sie swoim zyciem

Gość widzeeeewasssssssss
ale jesteście jebnięci, to jej sprawa żenujące sa teksty o tym że się skurwi albo coś ludzie gorsze skurwysyństwa robią, żyją mają się dobrze w takich sprawach głównie chodzi o bezpieczeństwo, żeby to się jakimś szejkiem nie okazał taki boss i nie sprzedał tyłka do jakiegoś zgniłego burdla o to lotto głównie a was boli cudze sumienie bardziej niż, własnei-w sumie standard miałam dziwne sny. ech nic, miłego 🖐️

Gość no to niezle
jak juz wspomnialam- marniutko:O wysilasz sie, ale to wcale nie jest zabawne. A mam dystans do wielu rzeczy:D Juz ja bym lepiej umiala cos zabawnego powiedziec o sobie i obecnej sytuacji niz ty:O kaciaa co sprawilo, ze wrocilas?:D

" Rodzina by nic mi nie powiedziala nawet jakby sie dowiedzieli " no i wszystko jest jasne:) czym skorupka za młodu?

wiesz hmmm ciekawosc chyba jak to u baby :D ja odradzam pisalam dlaczego jesli uwazasz ze podolasz Twoja sprawa

Gość femme fatalle
Ja bym się zgodziła za 10-20 tys miesięcznie.

Gość marleta obama
ale po co tak przeżywasz ? to wolny kraj, mogę żartować tak jak potrafię dlaczego wymagasz tolerancji dla siebie a dla innych nie ?

Gość taaaaaaaa jasne
autorko- nie przekonasz sie o ile sie nie zgodzisz i tyle. jak dla mnie to koles cie kituje i jak przyjdzie co do czego to bedziesz musiala robic WSZYSTKO co klient chce . ale tylko ty sie mozesz dowiedziec jka jest naprawde. tylko zebys sie w jedno wielkie gowno nie wkopala....

Gość spiprzaj dziadu
jasne że on zapłaci jakiejś dziwce 5.000 za noc :D :D :D 🖐️ wierzycie???? se porucha a potem powie spierdalaj 🖐️ i ciekawe co wtedy zrobisz? :D

Gość femme fatalle
W sumie niezła praca. Czysta, ciepła:-)

Gość no to niezle
smieszni jestescie:D Mialam sponsora i nie robilam nie wiadomo czego:D Malo tego nie bylo tak, ze sobie poruchal i nie zaplacil:D Dziwne? Pewnie dla was tak.

Gość marleta obama
jej rodzina nie ma nic przeciwko temu sielanka :)

Gość zsxdf
no to fajnie musiscie sie ubierac skoro biora was za dziwki buahahahahaha

Gość widzeeeewasssssssss
marleta obama- weź spierdalaj boś głupia nad głupie ciekwaa jestem co zrobi autorka, idem sobie już zaglądnę niebawem

Gość nie rozumiemmmmmmm
tak w ogole to wszyscy niepotrzebnie przezywacie. ja szukam pracy od kilku miesiecy i powiem wam ze jest to dla mnie naprawde ponizajace, cala ta "rekrutacja", "przebieranie w ludziach", i wysilanie sie zeby cie przyjeli na marne stanowisko za marne pieniadze. dziewczyna ma szanse zarobic w sposob ktory jej i jej klientom odpowiada i co w tym zlego? najwazniejsze zeby autorka byla ZADOWOLONA

Gość marleta obama
ale jak zrobisz dwa fakultety to będziesz brała więcej niż 5 tys za noc a może doktorat ? wtedy sponsor za dotykanie psiochy pani doktor zapłaci samo 6 tys i będzie mruczał mrrrrauuuu pipa pani doktor mrrrraaauuuuu pipa pani doktor

Gość taaaaaaaa jasne
ja wlasnie czytam sobie ksiazke o dziewczynie ktora pracowala jako dziwka i np. ona byla z tej pracy zadowolona......

Gość femme fatalle
zazdrościcie moje drogie autorce sukcesów jakie może osiagnąć w pracy jako prostytut excluzif.

Gość no to niezle
mam calkiem powazne pytanie. Dlaczego smiejecie sie z mojej rodziny? Wysmiewacie tak samo dzieci alkoholikow, bite czy biedne? jesli tak to nawet tirowka przy was zasluguje na wiekszy szacunek

Gość femme fatalle
Autorko....ja na twoim miejscu nie marnowałabym tu czasu na głupie dyskusje...do roboty, kasa ucieka sprzed nosa.

Gość atojajajaja
nikt się nie śmieje tylko dziwnie to napisałaś, że rodzice jakby się dowiedzieli to nic by nie mówili, widzisz jaki rodzic chciałby żeby jego dziecko się poniżało do tego stopnia..

Gość no to niezle
ale ty nie wiesz jaka mam rodzine:O moze nie mam rodzicow, a moze to alkoholicy, ktorzy maja w dupie co robie:O a moze normalni ludzie. Nie wiesz tego, bo to nie twoja sprawa.

Gość no to niezle
oj smieje sie. Czytaj uwaznie. Tylko idiota smieje sie z cudzej rodziny, o ktoren nic nie wie:O Co za poziom:O

Gość zsxdf
z dziwki sie zony nie zrobi . jak potem mozna zakladqac rodzine jak sie mialo setki hoojow w dupie fujjjjjjjjjj

Gość FG 4567
no to, zarobisz tyle i co ? mozesz tak rozlozyc nogi zeby ktos cie ruchal kogo nie znasz ? tak cie matka wychowala ? szok ale jak ci zesznytuja morde pewnego dnia, to sie nie zdziw :D