Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martinoooooowwwwaaaaa

Ile macie/ chcecie mieć dzieci?

Polecane posty

Jestem ciekawa ile średnio dzieci macie. Były one planowane , chciane? , jaka płeć i różnica wieku? Ja jestem jeszcze za młoda , ale za 5-8 lat czemu nie. Myślę , że dwójka wystarczy , dwie dziewczynki , chłopiec i dziewczynka , dwóch chłopców. Bez różnicy ! ważne ze zdrowe. Najlepiej żeby była bardzo mała różnica rok po roku jakby się udało :) lub bliźniaki... chociaż bałabym się o ciąże i poród. A to podobno co drugie pokolenie u mnie były w rodzinie w dodatku dwa przypadki bliźniąt. ..... A jak z wami?:)

Gość Bonduelle corn
2 dzieci:) 1 w tym roku jeszcze:):) na pewno nie urodzę dzieci w pechowym roku 2013..nie zrobe im tego:)

Ja sama pochodzę z wielodzietnej rodziny Ale nie chce mieć tyle dzieci ile mam rodzeństwa. Nie powiem , że miałam złe dzieciństwo ;] rodzice nastarali się jak mogli. Ale jednak chcę zapewnic swoim dzieciom jak najwiecej , przedewszystkim więcej uwagi ;] kiedyś myślałam nad trójką stwierdziłam jednak ,że to chyba jak dla mnie za dużo... czasem zastanawiałam się nad jednym ale w końcu doszłam do wniosku , że dwójeczka to tak najlepiej. Wam życzę oczywiście powodzenia w staraniach :) , może i faktycznie tak rok po roku nie jest łatwo....

Gość skarbik
mam dwie córki . siedem lat róznicy. na wiecej mnie nie stać finansowo. bo to przecież nie sztuka zrobić, lecz sztuka je wychować i dać normalne dzieciństwo.

Gość Bonduelle corn
No rok po roku. 2013 odpada..wiec 2011 2012. :)

Tak:) ja mam 3 starsze siostry rok po roku:) Ale dzieci w podobnym wieku to fajnie tak , bawić sie moga razem ;] może i wspólne zainteresowania kto tak wie. W końcu każde dziecko jest inne :) a wasze pociechy bardzo róźnia się charakterkami?

Jak w 2011 i 2012 to musicie się sprężać:D

Gość mamma 7777
Mam 2 dzieci 6 i 4 lata.Chciałam rok po roku ale nie wyszło;).Maluchy są planowane.Również marzyłam o bliźniętach:)Ta dwójka to takie moje minimum:D,ewentualną "resztę"dorobię warunkowo.Dotychczas warunków które sama sobie narzuciłam nie spełniam więc szlaban!Ale chciałabym.. jedno jeszcze:)...a czas leci .Dzieci mają wspólne dzieciństwo,dotychczas właściwie wszędzie były razem,kłócą się kochają, obrażają i żyć bez siebie nie mogą.Różne charaktery i temperamenty ale mają siebie i widzę że to doceniają.Fajnie jest-polecam!

Gość a ja nie chce miec dzieci
w ogole i juz :P

lepiej jakby sie udalo juz teraz ;] pozniej troche wiecej czasu po jednej. na nastepna ;] ja nie wyobrażam sobie swojego życia bez dzieci Nie widzę siebie i męża i nikogo więcej w domu tak pusto i smutno ;] moje życie nie miałoby sensu

A ja mam cztery cudowne córeczki:12,9,3 lata i najmolodsza 15 miesiecy :) Wszystkie planowane i kochane :)Zawsze chcialam miec wiecej niz jedno bo jestem jedynaczka i bylo mi z tym źle :( Mozecie teraz po mnie jechac,nie rusza mnie to :)

Gość jajajajajjajjaaja
0/0

Gość Chwiejna E
Ja tez mam 4 :) 2 chłopców (16, 15 lat) i 2 dziewczynki (13 i 9 lat) Nic lepszego mnie spotkać nie mogło. Wiele pracy w wychowanie wiele trudu aby to wszystko ogarnąc ale miłosci mam az nadto ;)

4 pannice..fajnie... Moi przyjaciele maja 7,najstarsza 14 z Pierwszego malzenstwa ojca i 6 razem. Ale teraz kategorycznie powiedzieli ze to koniec.

Gość mamma 7777
Lady Pretensja-szacunek!Wierzę że jesteś szczęśliwa.Twoja najstarsza to już panienka:),i dzidzię masz małą-fajnie...🌼❤️

Woow 7 sporo ;] ja sama mam 5 rodzenstwa. czyli bylo nas 6 . fajnie że szczęśliwe jesteście:)

Gość mamma 7777
Chwiejna E--Godzicie wychowywanie z pracą ,ktoś wam pomaga,jesteście z dziećmi?Napiszcie żebym wiedziała w co się ewentualnie pakuję(w pozytywnym znaczeniu).:D

Myslałam ze bedziecie po mnie jechac (juz nie raz zostalam wyzwana tu na forum tylko dlatego ze mam czworo dzieci) a tu prosze-miłe słowa ;) Kocham moje córki nad zycie.Wiadomo że zdarzaja sie nieraz ciezkie chwile (np gdy cala czworka jest chora) ale daje rade ;)Mam cudownego męża na ktorego pomoc moge zawsze liczyć i mamę,ktora chetnie zostaje z wnuczkami,kiedy chcmy z mężem wyjsc sobie gdzies tylko we dwoje :) Zawsze marzylam o synku ale warsztat z mężem juz zamknelismy na dobre :P

Jechać? dlaczego? Ja tam was podziwiam :) ludzmi się nie przejmiujcie, nie warto:)

Gość dfgd
bazienka podobno łykanie kwasu foliowego przez dłuższy czas przed ciążą, może spowodować ciążę mnogą. Powodzenia :)