Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martinoooooowwwwaaaaa

Ile macie/ chcecie mieć dzieci?

Polecane posty

Uwierz ,ze padaly w pod moim adresem takie slowa ze naprawde czlowiekowi źle sie robilo od ich czytania...Ale to jest taka polska mentalnosc-wyzwać,dokopać i poniżyć-nawet wtedy kiedy sie czlowieka nie zna.

Ja wzawsze marzylam o dziewczynce. moj przyszly maz chlopca. Teraz bedziemy najszczesliwszy jak sie uda. Moja chrzestna ma tez 4 chlopakow w domu.

lady pretensja pochwale sie ze mam trzy swietne dziewczyny,i jest super no nie.

Bo taka już ludzka mentalność , zero szacunku i poszanowania ;] Nie warto zwracać na to uwagi. Ja się z jednej strony obawiam , że umnie albo u któreś z moich sióstr trafią się bliźnięta niby fajnie ;] ale ten poród a później dwójka tak naraz .. siostra dziadka (od mamy strony) urodziła bliznieta chlopca i dziewczynke i siostra babci ( tez od mamy strony) rowniez urodzila chlopca i dziewczynke ;] 2 pokolenia wczesniej rodzenstwo praprababci tez byly dwa przypadki blizniat jeden z dwoma chlopcami, a drugie to nie wiem . No i mówią że co drugie pokolenie to najczesciej. bardzo duże prawdopodobienstwo. wiec kto wie:)

Zero szacunku i kultury* xD

No niby tak;) ,ale również dwa razy więcej pracy ;] a jak dwójka na raz zacznie płakać:D

nie mam dzieci, raczej nie chcę mieć ale jak bym już miała mieć to tylko jednego chłopca, ale chcieć a mieć...

oczywiście :)

mam synka 18 mies. :) myślę o drugim dziecku, ale jeszcze nie teraz, może za jakieś 2 lata. więcej niż dwójkę nie planuję :)

Gość Agentka csi
mam jedno, planowane nie do konca, wiecej nie chcemy

Mam dokładnie tyle dzieciaków ile chcę mieć czyli 0. Czytaj: ZERO :]

Gość mamma 7777
nie to nie- zawsze możemy oddać Polskę Chińczykom ,czy innym Azjatom.Jest ich tak dużo...(80% ludności?):)

Ja tak jak Lady mam czwórkę w tym bliźniaczki .Nie wiem czy do końca to prawda z tymi bliźniakami w rodzinie,że to co drugie pokolenie.Bynajmniej u mnie w rodzinie się nie sprawdziło.Moja babcia miała bliźnięta,mój ojciec i jego brat spłodzili bliźnięta i ja tez mam bliźniaczki.U mojego męża w rodzinie nie było nigdy bliźniąt.Ja mam jedno jajowe,moi bracia też jednojajowe a kuzynostwo dwujajowe(chłopak i dziewczyna) Zawsze chciałam mieć więcej dzieci,mój mąż też .Jest czasami ciężko jak cała czwórka walczy ze sobą równocześnie ale też jest dużo śmiechu i zabawy.

Szanuje dezycje ludzi którzy nie chca miec dzieci, ale nigdy tego nie zrozumiem i nie popre ;] Nie wiem ile dokładie ale Same Chiny i Indie to okolo 2,5 miliarda ludzi ;] z 6 , 8 miliarda na całym świecie ;]

Słuchajcie, jeśli sądzicie, że posiadanie bliźniąt jest takie cudowne i słodkie, to nie macie pojęcia. I naprawdę, nie piszcie, że to nie różnica, czy płacze jedno, czy dwoje - bo różnica jest ogromna, zwłaszcza o 3 nad ranem.

Gość chcialam tylko powiedziec
ze BAZIENKA TO TĘPA DZIWA, KTÓRA MA 2 OBLICZA:O ZALOSNA JESTES KLAMCZUCHO PIEPRZONA

Gość xyZZxy
Ja jestem w ciąży mam 19 lat moje dziecko nie było planowane . I Mam zamiar miec jeszcze jedno dziecko za jakies 2 lub 3 lata . Nie chce zeby różnica wieku między nimi była zbyt duża bo nie beda mogli sie dogadac . Teraz bede mieć synka właśnie tak jak zawsze chciałam zeby chlopak był pierwszy a pozniej chcialabym miec córke ;] A nie chcialabym tylko jednego dziecka bo napewno byloby rozpieszczone a poza tym nudno mu by było ;)

Gość mamma 7777
Żarcik taki mały.Mnie też dobro Państwa czy ogółu nie przekonało by.Tak serio to uważam że dzieci powinny rodzić się tylko tym ludziom,którzy na prawdę tego chcą.Jeśli ktoś nie czuje tego(pragnienia ?instynktu?)nie powinien nigdy ulec presji,że trzeba mieć dziecko.

Gość jadźka z siłowni
ja mam 4 dzieci w tym jedno nie nasze ale w sensie biologicznym oczywiście:)

Gość Lucy1309
ja mam dopiero dwadzieścia, ale za parę lat chciałabym 3-4. Trzy minimum. Najlepiej chłopca-dziewczynkę-dziewczynkę, albo chłopca - dziewczynkę - dziewczynkę/chłopca x2 ;) Najfajniej by oczywiście było gdyby najpierw był chłopiec - dziewczynka - bliźniaki parka albo chłopiec - trojaczki 2d+1ch ;D ale to chyba nierealne ;P Może dwójkę najstarszych adoptuję, kto wie.

Gość Lucy1309
hahaha ale wyszło. Dwadzieścia lat oczywiście mam ;P a pierwsze dziecko chciałabym tak w wieku 27-28 lat

Gość kaRinKa_
nie mam / nie chcem

Gość Phoebe20
chcĘ. tak za kilka lat myślę że troje :) Ale nie chcę żeby wszystkie były tej samej płci. A jak więcej to płakać nie będę ;)

hahaha :) no tak zabawnie wyszło, ale się domyśliłam;] trojaczki wooohoo nie, nie ;] a co mają powiedzieć matki czworaczków , pięcioraczków , lub szcześcioraczków O.O