Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ile macie stopni w

Ile macie stopni w łazience?? Ja mam 13.... :-|

Polecane posty

Gość Ile macie stopni w

Łazienka jest nieocieplona, w dodatku popsuł się grzejnik i nie ma kto go naprawić... W reszcie domu jest ok. 19 stopni czyli ok... Ale z ta łazienka to koszmar...

Gość o ja cie:D:D:D
25 stopni

Gość Bonduelle corn
-5 stopni:O jak mozna sciany z blachy zrobic:O

Gość Ile macie stopni w
Eh zazdroszczę wam... I pewnie mi nie uwierzycie ale poszlam jeszcze raz sprawdzic przed chwilą... I mam UWAGA...! 10 stopni! :-|

Gość Ile macie stopni w
Nie wiem jak ja mam tam wziasc prysznic... :-| chyba bede musiała się jakoś umyć w kuchni... :-| KOSZMAR :-/

Gość pustaczko znowu lansik na kafe
:D ty jeniferka to masz chyba żółte papiery :D mam lepszy samochód ,mieszkam w domu a nie w bloku a w łazience mam 55 stopni :P :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:P i się nie chwalę :D

Gość Bonduelle corn
jak masz kafelki to sobie bierz prysznic. Jak nie masz to bedziesz miec zacieki. I pozostaje ci wanna albo brozk lub miska A jak sie kiedys ludzie na dworze myli..w misce przy studni. Zimna woda. Podziwiac.

Gość Ile macie stopni w
Eh kurde ludzie mi nawet nie wierzą... :-| wiem że to się wydaje nieprawdopodobne ale nie moja wina że grzejnik się popsuł, nawet nie wiem co dokladnie się stało... Normalnie w łazience mam ok 20 stopni a dziś dwa razy mniej :-|

a nie masz jakiegoś grzejnika przenośnego albo farelki? może popytaj znajomych :) ja też 2 dni miałam 13 stopni w domu bo piec gazowy miał awarię :) dobrze, że mam w zapasie przenośne ogrzewanie :)

Gość a ja pytam gdzie byli rodzice?
a rozumiem ze trudno kupic nowy grzejnik albo ten oddac do naprawy:O rusz dupe leniwa krowo bo jeczec na kafe to potrafisz:O

Jennifer nie masz się czym chwalić:P ja już mieszkam w domu ;) Autorko- ja mam 24 stopnie \Ale teraz się nie grzeje bardzo.. W domu mam 22

ok. 30 - to jedyny nieomiernikowany kaloryfer w mieszkaniu, więc przez cały sezon grzewczy chodzi na full reszta mieszkania - ok. 22-24 19 stopni to dla mnie ziąb, a tu ktoś napisał, że to jest ok.

Gość manijka
U mnie też podobna temperatura, ale gdyby nie grzejnik, byłoby jeszcze gorzej. Nienawidzę tej łazienki...

Gość Ile macie stopni w
Manijka - oj ja swojej tez nie lubię... :-|

Gość Ile macie stopni w
Na prawdę nikt nie ma tak mało jak ja?

Gość kasia1984.
u siebie w domu to jakies 17-18C, w mieszkaniu studenckim miewalam zima nawet 8-9C;/

Gość tłajlajt
Zimą między 8 a 12, bo nie mamy tam grzejnika, a farelka nie zdaje egzaminu, bo łazienka jest dość spora i jest 3,8 m do sufitu.