Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik 11

po roku odezwał sie do mnie moj były

Polecane posty

Gość Kasik 11

napisal smsa co slychac? co mu odpisac? nadal go kocham.

Gość sarnaaa
Po roku? ty moze tak ale on raczej juz nie koniecznie. Rok czasu sobie gdzie indziej balował i pewnie z inna wiec :/ marne sznse abys wyszła z tego "cało".

Gość Kasik 11
wyzej to ja pisalam

Gość sarnaaa
to nie wiem a myslała juz co mu napisac?

Gość garnek
jaka była przyczyna rozstania? inna dupa?

Gość Kasik 11
przyczyna? ja chcialam stabilizacji, on rozrywkowego zycia wybral wtedy kolegow

Gość Kasik 11
nie wiem, chyba nic mu nie odpisze tylko puszcze mu sygnał może byc?

Gość garnek
bardzo często jak laska rzuca faceta to on pózniej chce wrócic, 10000 razy takie historie słyszałam, jak nie chcesz żeby wrócił to nic nie rób

Gość Kasik 11
juz te pol roku temu nic nie zrobilam, zignorowalam ten jego telefon za duzo zalu we mnie bylo teraz tez jest zal nie potrafie dlatego nic do niego napisac bo co tu odpowiedziec na pytanie "co slychac" ale tesknie za nim okropnie dlatego mysle ze moze puszce sygnal

Gość Wierne Oczy
zrób to co czujesz... może zrozumiał...ze.. cos stracil...odzywa sie... wiec to o czyms swiadczy!

Gość LOLIKTFOO
NAPISZ "WSZYSTKO OK A CO U CIEBIE" :)

Gość Kasik 11
bo tesknie za nim a nie wiem co moglabym odpisac na smsa co slychac napisac "u mnie w porzadku a co u ciebie?'"

Gość sarnaaa
nic mu nie pisz....olej

Gość hkahashmmj
a ile byliscie razem?

Gość a ja mieszkam w małym mieście
Lubisz odgrzewane kotlety? No, nie wiem...Jakiś czas będzie biegał za Tobą, a jeśli potem znów wybierze kupli????

Gość sarnaaa
własnie...i tak czy siak cie zostawi wiec po co wogole z nim gadac ...olej. i tak znajdzie sobie wkoncu inna. Tak juz jest było i bedzie.

Gość Kasik 11
też sie boje że stesknil sie moze ale czy zrozumial? ja sie znowu zaangazuje a on po jakims czasie znowu bedzie wyrywal sie do kumpli? jakos nie moge nikogo innego znalezc a jego kocham mimo uplywu czasu

powiem Ci ze ja ze swoim byłym nie jestem już dwa lata a on nagle za mną biega, lecz kiedyś powiedział ze nie chce sie wiązac ze mna itp. a biega nadal, prosi o kontakt, zaczepia na gg itp. po co?? śmieje sie z niego, czego on chce, ja go juz zlewam . To ze chce kontaktu nie oznacza ze kocha, moze chce tylko jednego.Więc czasami nie warto dorabiac sobie teorii do czegoś czego nie ma.

Gość joi bt
rok czasu to bardzo długo. Miał czas by zrozumieć. Gorzej, jeśli nie tylko pił i bawił sie z kolegami ale także pieprzył inne laski. A tak pewnie było. Odpisz mu grzecznie tak jak napisałaś powyżej : "u mnie ok, a co u Ciebie?". Samo może się potoczy.

Dlaczego niektóre z was tak bardzo staraja sie zrozumieć facetów..a moze zrozumiał, a moze zatęsknił itp.... a wtedy to co?? nie rozumiał?? nie wiedział kogo wybiera i jakie idą za tym konsekwencje...dziewczyny, nie dajmy sie nabierac.

Gość taaaaaaaaaaaaaa
"też sie boje że stesknil sie moze ale czy zrozumial? ja sie znowu zaangazuje a on po jakims czasie znowu bedzie wyrywal sie do kumpli? jakos nie moge nikogo innego znalezc a jego kocham mimo uplywu czasu" daltego nie warto nic robic. nie warto sie starac, nic nie warto robic. Najlepiej byc samemu (ewentualnie z dzieckiem, nie obraziłabym sie bedac samotna matka z dzieckiem)

Gość Kasik 11
gdy rozstalismy sie od razu znalazl inna laske powiedzial ze ona niczego mu nie zabrania, moze chodzic gdzie chce a ja ciagle marudze usunelam sie wiec z jego zycia wiem ze pod koniec wakacji sie rozstali w pazdzierniku dzwonil do mnie, nie odebralam jakis tydzien pozniej wyslal kolege do mnie, że niby z przeprosinami od niego .. tez to zignorowalam, nic sie nie odezwalam

Gość taaaaaaaaaaaaaa
"gdy rozstalismy sie od razu znalazl inna laske" widzisz mówiłam ze znajdzie inna ...zawsze tak robia. na nikim i na niczym im nie zalezy, wiec czemu nam ma zalezec na nich.

Gość Kasik 11
wczoraj czyli w walentynki byl caly wieczor na gg czyli mysle ze nikogo nie ma

czy ty jeszcze nie odczułaś ze jesteś tzw brzydko powiem" zapchaj dziurą"?? miał inna to w takim razie okazała sie lepsza. Tak powinnas mu napisac...weź tą która wtedy okazała sie lepsza i tyle. i jeszcze powiedziec ze kogoś masz. Facet ledwo stracił laske to przyleciał bo myślał ze sie skusisz. kurcze..do mnie były skoro odszedł powrotu juz nie ma . koniec kropka. trzeba mieć honor.

Gość Kasik 11
tez tak pomyslalam w pazdzierniku, ze z tamta sie rozstal to teraz chce do mnie.... nie odezwalam sie wiec ale teraz juz od tego czasu minelo troszke miesiecy nie wiem po cos ie odzywa fakt, bylismy ze soba szczesliwi, planowalismy wspolne zycie ciagle to powraca...

Gość joi bt
ta inna laska to pewnie nie znalazła sie od razu po rozstaniu tylko pewnie jeszcze podczas związku.

dodałam bym jeszcze ironicznie: "jestem Ci potrzebna" ;P wierz mi z takimi typami trzeba ostro. Uświadom sobie ze Cie zostawił, dla innej jakby nie było. Wybacz ale kiedy sie kogos kocha to sie nie odchodzi.