Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik 11

po roku odezwał sie do mnie moj były

Polecane posty

Gość chcesz mu dac dupy choc
nick jest z innego tematu natomiast moj post jest aktualny w tym temacie. OTWORZ SZEROKO OCZY - Z KIM TY DZIEWCZYNO CHCESZ BYC?????

Gość Kasik 11
nie wejde drugi raz w ten zwiazek jesli nie uslysze jak mialoby byc

Gość Kasik 11
on juz sie pewnie nie zmieni, ale chce zobaczyc go po roku

Gość kot13
a powiedz Kasiu po jaką cholerę? Dla mnie wniosek jest prosty- alboś głupiutka albo masochistka:-) co chcesz mu pokazać- jaka twarda się zrobiłaś? Na takich gierkach pozna się nawet przeciętnie głabowaty facet-uczucia będziesz miałą wypisane na twarzy. Ale to Twój wybór.

Gość Kasik 11
to co , mam mu napisac ze jednak spotkania nie bedzie? napisze mi , oki ze to moj wybor i nigdy sie nic nie dowiem.

Gość Kasik 11
musze sie z tym przespac, nie wiem, zobacze jutro tak bardzo tego chcialam ale myslalam ze on ma wiecej skruchy a on dopiero jak drugi raz rozmawialismy to byl bardziej mily chociaz tez odbijal pileczke ja mu mowie ze ma bardzo skomplikowany chrakter a on ze to ja mam skomplikowany

Gość kot13
Kasiu - a rób jak chcesz- ale widzę , że liczysz na cud:-) Niestety w tym przypadku na cud nie licz. Nie chcesz walczyć o swoje życie? To nie walcz- ono samo w koncu do walki Cię zmusi- jak będziesz po raz kolejny w upadku może coś do Ciebie w koncu dotrze i przestaniesz pozwalać sobą pomiatać.Ale widzę, że nie stanie się to dziś. Dobrej nocki.

Gość anonimowa79
hahah przez rok facet sie bawil...teraz ylko spytal co slychac,a ta do niego leci! Nienawidze takich facetow,nie chcialabym go widziec juz do konca zycia

Gość w moich czasach
mawiało się, że gdyby głupota mogła latać, latałabyś Kasiu jak gołębica..

a w środę będą gorzkie żale kasi:"miło spędziliśmy wieczór u Niego ale dziś znowu nie ma dla mnie czasu"-więc bzyknał Ja i żegnaj Gienia świat się zmienia

Gość kot13
nie , no w kawiarni miało być;-) autorka będzie dizelna na pewno:-) a facet tymczasem podpompuje swoje ego- zawsze fajnie mieć na boku kogoś na każdą okazję.

Gość Kasik 11
co wy macie z tym seksem, sa wazniejsze sprawy ja chce wyjasnien, jakby co to nawet sie z nim pokloce i sobie pojde do domu jak bedzie zwalal wine na mnie to moze sie pocalowac w dupe do tej pory zylam bez niego to i zyc bede

Gość Kasik 11
mam obawy , mysle nad tym zeby wyslac do niego takiego smsa: " przepraszam ale jest za zimno, nie najlepiej sie czuje i nie dam rady wyjsc. odezwe sie jak bedzie cieplej.pa" co myslicie?

Gość Kasik 11
juz jestem po spotkaniu

Gość no i jakie
wrażenia

Gość Kasik 11
trudno powiedziec ale watpie zeby sie zmienil milo bylo ale i tak nie wierze w nawrocenia

Gość kot13
to jak z tym numerem będzie - wykasujesz go w koncu?;-) dziewczyno, daj sobie szanse na nowy związek- ten facet niepotrzebnie bałęda się po Twojej głowie:-)

Gość Kasik 11
do tej pory nie odezwal sie jescze po wczorajszym spotkaniu niby umowieni jestesmy na jutro on chcial dzisiaj ale ja powiedzialam ze dzien na przemyslenia nam sie przyda jesli do konca dnia sie nie odezwie to jutro bedzie awantura

Gość Kasik 11
chetnie bym sobie dala szanse na nowy zwiazek ale jakos nikogo sensownego nie moge poznac gdzie ich szukac...

Gość Ali'70blo
Przeczytalam caly temat. Musze stwierdzić ze jestes jakas nie dojeb*** ile Ty masz lat ze sygnaly puszczas? Matko! Ja nie moge juz lepiej jakbys tego esa wyslala! A poza tym jak on Cie traktuje? Nie myślałas o tym? Fuck zdenerwowałam sie...

Gość Kasik 11
nie rozumiem ostatniej wypowiedzi puscilam sygnal bo tak wolalam poza tym dopielam swego, chcialam sie z nim zobaczyc i sie zobaczylam

Gość Kasik 11
ale jestem wkurwiona

Gość bo co? co się stało?
?

Gość no i po co ci
to było?

Gość Kasik 11
caly dzien sie dzisiaj do mnie nie odzywa ale jutro mu zrobie awanture byc moze to bedzie ostatnie nasze spotkanie jesli on nie odczuwa potrzeby przez caly dzien zeby zadzownic, napsiac to niech wypierdala

Gość a po co ty jeszcze
jutro chcesz się z nim spotkac-stuknij ty się w głowe.Awanture mu zrobisz?śmiechu warte.

Gość Kasik 11
sam sie zapytal czy sie spotkamy, chcial dzisiaj ale uznalam ze lepiej dac sobie dzien przerwy ale myslalam ze na bank bedzie sie do mnie odzywal w ciagu dnia przeciez tak sie niby stesknil zabije

Gość Kasik 11
ta, powiedzualam, ze dajmy sobie dzien na przemyslenia ale to nie znaczy ze zadzwonic nie moze jak mezczyznie zalezy to dzwoni