Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doro1903

stracone pieniadze

Polecane posty

Gość KAKA dada lidl78
Coralic nagrywanie kogods bez jego zgody jet karalne, nie wiesz o tym??? ona moze miec przez to klopoty bo lamie prawo, mozna nagrywac ale jesli na pocztau rozmowy sie powie dodrugiej osoby ze bedzie nagrywana

wyciaglam z banku i w domu dalam do reki ,nieraz tak bylo i zawsze otrzymalam z powrotem az do tego razu,fakt nigdy takiej sumy nie pozyczal, 2 -3 tys eu bylo normalne i oddal w terminie,a tym razem nic,

Gość zgodnie z prawem?
to czarna d.... jesli by to byl przelew zawsze to gdzies jest zapisane, w historii rachunku, a tak....sprobuj przejsc na policje i dowiedziec sie co i jak, a moze do jakiegos radcy prawnego, dzialaja przy sadach bezplatnie. Walcz o swoje!

BYLAM U ADWOKATA I WIECIE CO POWIEDZIAL?TA SPRAWA JEST Z GORY PRZEGRANA;NA ODCHODNYM TEZ MI DORADZIL-ZEBY GO "POSTRASZYC"DLATEGO WESZLAM NA TOPIK PO PORADE

Gość dhjkfhjfshkfdsf
O kurde, kiepska sprawa... próbuj odzyskać pieniądze, to kupa kasy, nie 50 zł... Nachodź go, dzwoń, odwiedź jego rodzinę, spróbuj uzyskać jakieś dowody

Gość anitaaaaaa
spróbuj jeśli ten gość jest z polski to dać to jakiejś firmie windykacyjnej... mojej kuzynce pomogła firma z krakowa nazywali się chyba Grupa Windykacyjna jakoś tak była w bardzo podobnej sytuacji tylko że jej nie oddał kasy narzeczony jak się rozstawali...dużo kasy :)

Gość gruber ff
glupie baby, tyle kasy na gebe dawac to trzeba nie miec rozumu :o

Gość kaRinKa_
naślij na niego kogoś - mniej kasy odzyskasz bo częścią będziesz się musiała podzielić ale coś tam odzyskasz

Gość anitaaaaaa
przewaznie znecaja sie nad osoba zadluzona, niekiedy prowadzi rozniez do smierci takiego delikwenta..

DZIEKUJE CHYBA TAK ZROBIE;NIE CHODZI MI KOGOS USMIERCIC W TYM SIE NIE WIDZE;ALE POSTRASZYC CZEMU NIE!JA CHCIALAM PO DOBROCI I WYSZLAM NA DURNIA

Gość DEBJBDJFBEJ
wspolczuje sytuacji , czlowiek sie uczy na bledach , moze naslij na niego jakis podejrzanych typkow zeby go niezle nastraaszyli ale tak by nie wezwal policji bo mozesz miec problemy , zaplac im po tysiaku bo za mniej nikt nie bedzie ryzykowal a jestem pewna ze przyniesie ci wszystko na drugi dzien ;P