Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gowniana sprawaa

co zrobić z takim gównianym bachorem?? ;/ pomocy

Polecane posty

Gość gowniana sprawaa

przyszlam ze szkoly i moj brat (5lat) juz od progu do mnie wola zeby wlaczyla mu komputer bo chce grac. Tak jest codziennie :O ok wlaczylam mu..w tym czasie jadlam obiad. Przyszlam do pokoju i odrobic lekcje i odpoczac, potrzebny byl mi komputer. Mowie mu zeby skonczyl grac.. a ten nie reaguje, wydarłam sie na niego tez nic. Odsunełam go od kompa a ten ze bedzie gral dlugo. prosilam go 5 min zeby przestal. To nie pomoglo w koncu szarpnelam go i wyrzucilam z krzesla a ten rzucil sie na mnie i zaczal mnie bic piesciami, wykrecal mi palce. No ja pierdole! Nasza bijatyka trwala z 10 min zanim udalo mi sie go wyrzucici z pokoju. Co z tym zrobic? :/

Gość gowniana sprawaa
Dodam ze mialam straszny zdien w szkole i chce byc sama :O a tu ten bachor :O juz nie wiem co robic

Gość 0928229
Przede wszystkim nie wdawaj się w bójki, bo bachor myśli, że jesteś jego kolegą, którego może tłuc. A w ogóle to niezły braciszek, gratulacje

Gość SŁABIUTKIE PROWO
a ty ile masz lat? matki i ojca nie macie? jaka patologia ;/

Gość gowniana sprawaa
mam 17 lat. Jest moim jedynym bratem. Mamy rodzicow ale oni uwazaja ze nalzey mu się troche pograc :O:O chuja mu sie nalezy jest za maly i caly czas bębni w to samo

Gość no ;;;jki
on chodzi do przedszkola albo coś?

Gość to mu nie
włączaj kompa, ew zamknj go w koszu na brudy albo przywiąż do grzejnika, jak sie będzie rzycał to w ryj z liscia, ale z całej siły wypróbowałam na swoim bracie

Gość też byłem nieśmiały
musisz uważać bo zdarzały się przypadki z krzesłem...

Gość gowniana sprawaa
nie chodzi do przedszkola. tylko mnie wkurwil i mnie glowa rozbolala, na dodatek matka uslyszala i widziala nasza klotnie. Powiedziala ze jestem nienormalna :O chyba on jest chory psychicznie, pierdolony bachor

Gość offerma jak to prawiczek
masz 17 lat i twoj PIECIO LETNI brat cie bil, kopal i wykrecal palce????? juz moge przewidziec twojego meza i ciebie jako worek trencingowy bo materialem jestes idealnym.

Gość no ;;;jki
jak nie chodzi to niech gra na kompie kiedy ty jestes w szkole a jak wrócisz do domu no wyjeb go z pokoju starczy mu grania kiedy ciebie nie ma

Gość gowniana sprawaa
mam hasło i co? jak wlacze komputer to mi sie pcha na kolana, amlo co na glowe mi nie wejdzie zeby pograc :O w ogole jak go wygonilam to zamknelam drzwi na klucz a on walil w nie 5 min :/

Gość 3523532
ale w końcu to ty pierwsza go szarpnęłas... Co to za zachowanie, nie jesteś nic lepsza...

Gość gowniana sprawaa
offerma jak to prawiczek bronilam sie, nawet uderzylam go w twarz ale nic to nie dalo

Gość gowniana sprawaa
a co mialam zrobic skoro 5 min go prsoilam gzecznie zeby skonczyl???:O:O cierpliwa az tak nie jestem!! kurwa!!

Gość Prawnik Mlodszego Brata
Wszystkie takie madre , glupie kafeteryjne pizdy. Mlodszy brat to oczko w glowie rodzicow , co ma zrobic autorka?? wyjebac go z pokoju?? Pobic?? To dostanie opierdol od rodzicow, bo takie dzieci sa bardzo nachalne i wola zeby sobie pogral na kompie niz im dupe zawracal.

Gość 3523532
do czego wam komputer przy odrabianiu lekcji?

Gość gowniana sprawaa
no i teraz i matka jest na mnie wkurwiona i wszyscy :O kurwa mialam fatalany dzien, czekalam tylko a zprzyjde do mojego pokoju i odpoczne a tu chujnia

Gość gowniana sprawaa
wyobraz sobie ze potrzebny :O

Gość pros rodziców
o drugi komputer

Gość za pare
lat bedzie komunia bachor dostanie swoj komp

Gość Prawnik Mlodszego Brata
Mlody siedzi teraz wkuriwony i TV oglada ,co?? Sam mam brata w tym wieku.

Gość gowniana sprawaa
nie wiem co robi, ale wiem ze rozjebal mi caly dzien

Gość też byłem nieśmiały
Sam bylem kiedyś w jego wieku... Ale nie byłem takim ch*jem... jak mnie młodsza siostra poprosiła o kompa to jej odpuściłem...

Gość 3523532
rozumiem że odrabiasz je siedząc na kafe? :p moim zdaniem powinniście ustalić coś z góry, np. ty rób te lekcje zaraz po powrocie, obiad możesz jesc przy tym, on sobie potem pogra dłużej, on pewnie idzie szybciej od ciebie spać, to możesz jeszcze usiaśc potem do kompa? W sumie to tez lubię grac i cięzko by mi było tak na komendę wstac, a co dopiero 5- latek...

Gość jak ja bylam mala to sie gania
lo do 18 na dworzu.wracalo sie,bylo zarcie sranie i spanie.no w miedzyczasie bajka rzecz jasna!tyle!a teraz bachory wszystko moga!a najbardziej wkurwia ze rodzice pozwalaja im gnic przed kompem!

Gość niCcccccccc
nie zrobisz z nim pogadaj ze starymi że kiedy jesteś w domu nie chcesz widzieć brata w swoim pokoju bo chcesz odpoczac i pouczyc sie po szkole niech se gra kiedy ciebie nie ma