Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gowniana sprawaa

co zrobić z takim gównianym bachorem?? ;/ pomocy

Polecane posty

Gość gowniana sprawaa
i to sie zdarza codziennie. Kiedy mowie ze juz dośc to ona dopiero sie rpzkręca :O moiwe mu ze komputer nie jest dla malych dzieci, ze sluzy mi do pracy a on nie rozumie. Jak tu normalnie zyc. I jeszcze matka nazywa mnie nienormalna :O jak ona siedzi caly dzien w domu i sie nie stresuje to kurwa mądra :O

Gość Prawnik Mlodszego Brata
A ty co teraz robisz hipokryto:/

Gość lawiNja86
nie dyskutuje się z pięciolatkiem - od razu za drzwi go wystawiaj

Gość to hodzi tobie
o komputer czy o co?????? a jak bedziesz miec dziecko swoje tez tak go bedziesz traktowała?

Gość gowniana sprawaa
watpie czy kiedykolwiek bdee miala dzieci :O

Gość co ma bak sie meczyc w
krotko z gowniarzem trzeba!!

Gość 3523532
komputer słuzy ci do pracy??? Jak byłam w szkole to nikt nie słyszał o czymś takim jak komputer, nie wierze żeby robienie lekcji polegało na przesiadywaniu na kafeterii. Więc daj se siana.

klania sie wychowanie bezstresowe autorko jak masz mozliwosc dorob sobie jakos ( ulotki mac ) i powiedz rodzicom ze rachunki za neta sama bedziesz placic to max 100 miesiecznie a braciszkowi fora ze dwora moze grac jak jestes w szkole Ty wracasz konsumujesz posilek robisz co chcesz a potem komp ma byc dla Ciebie i finito A jak nie przyloz klapa a co? Albo niech brachol poprosi rodzicow o wlasnego kompa teraz to nie taki kolosalny wydatek

Gość kljlhjl
komputer to narzedzie wladzy :classic_cool: tak jak pilot

matka do roboty, gowniarz do przedszkola i zaraz bedzie porzadek!! i kasa na kompa sie znajdzie i gowniarz sie cos nauczy

Gość hfgufggfgh
Nic dziwnego, że jej komp potrzeby, ja też korzystałam. Mało kto przyjmie teraz napisane odręcznie wypracowanie. Zamiast przewracać słowniki i encyklopedie, można skorzystać z sieci. Wiele książek można znaleźć w pdfach. Ja w szkole też b. często korzystałam w kompa. Na studiach to samo.

Gość gowniana sprawaa
3523532 tak sluzy mi do pracy kurwa nie zyjemy w sredniowieczu :O przeciez nie odrabiam teraz lekcji tylko pisez na kafetrei bo sie wkurwilam i potrzeuje rady nie mam czasu na dorabianie. komputer kupilam za swoja kase i to moja wlasnosc, a rodzice oczywiscie mowia mu ze mu kupia kompa :O ale to takie obiecanki cacanki, juz widze kiedy to sie stanie. za rok chyba

co do lekcji to tak sie akurat składa,ze teraz w tych czasach trzeba robić rózne prezentacje multimedialne,wyszukiwac informacje na dane tematy i drukowac coś,robic zadania na informatyke bo tak sie sklada ze mamy obowiazkową informatyke,wiec jak nie chodzicie teraz do szkoly to nie gadajcie.Teraz jak ktos nie ma neta to ma nie raz problem z zadaniem,zwlaszcza,ze nauczyciele zakładają,że każdy ma neta.Bo w sumie prawie wszyscy mają.jak mi sie psuje drukarka albo net to czesto mam problem także sądze że koleżanka ma podobnie.Zwlaszcza,ze zrobienie prezentacji czy nauka róznych programóe graficznych troche jednak czasu zajmuje. Co do brata to współczuje.Rodzice popełniają błąd,że go nie kontrolują,to nie jest normalne.Male dziecko to jeszcze ma delikatne oczy i latwiej o rózne wady postawy,no i jak widać łatwiej o uzaleznienie.W dodatku te gry teraz ogłupiają.Ja bym pogadala z rodzicami,ale nie ze ty musisz korzystac z komputera ale raczej że popełniają błąd wychowawczy i za mało czasu poświęcają Twojemu bratu.

Gość ale czemu dzieci
zawsze trza im ustepowac bachorowi porzadny wpierdol i przedszkole nie ma rykow krzykow niech gra jak cie nie ma w domu jak mnie takie [ierdolone gnoje wkurwiaja nichby mnie uderzyl lub oplul latal by gnoj po scianach bachorom sie w du.pach przewraca za moich czasow byly gry zabawy na dworze kijem nas do domu nie mozna bylo zagnac nie bylo kompow komurek durnych gier pogadaj powaznie z rodzicami zamykaj pokoj na klucz zaloz blokade na kompa a jka nie zabierz kable i tyle

Gość ale czemu dzieci
skoro komp Twoj to bachor ma do gadania tyle co zyd na niemca przypomnij o tym rodzicom i tyle ja bym tak zrobila gnojowi sie dekiel chyba poprzestawial Twoja wlasnosc Ty decydujesz czy i kiedy pozwolic mu skorzystac

Gość zamkniiiiiiiiiiii
pokój na klucz i bachor nie wejdzie daj mu pograc godzine dziennie i potem wyłacz z kontaktu kompa

Mało kto przyjmie teraz napisane odręcznie wypracowanie. - otóz to,raz nawet 1 dostalam z tego co pamietam za to ze nie bylo na kompie

Gość gowniana sprawaa
ja wiem ze to latwa droga do uzaleznienia, potem bedzie przesiadywal nocami przed jakimis jebanymi grami, blady i nie kontaktujacy z otoczeniem. A rodzice moiwa : 'no daj mu pograc, bo mi go szkoda' ok zawsez daje mu troche pograc ale on z dnia na dzien chce coraz wiecej :(

widze, ze nauczycielom sie w d u p a c h poprzewracalo!!

szkoda? ! :O im jest go szkoda?? to nie szkoda im,że sie marnuje?? że marnuje dziecinstwo,zdrowie i sie nie prawidłowo rozwija??

Gość weźcie
go zapiszcie do przedszkola albo na jakiś kurs dla dzieci bo widać mu sie nudzi

powiedz rodzicom niech mu kupią jakieś gry pod tv teraz jest wiele tych pierdół wtedy będą jemu dupę zawracać zresztą czas na gry niech ma limitowane daj mu 2h dziennie

Gość kljlhjl
wroci z przedszkola i bedzie chcial grac :D

Gość gowniana sprawaa
no tak sczegolnie matka nalega na jego granie. Mnie tez pozwalala jak bylam mlodsza i to byl blad :O bo jkais czas bylam uzalezniona:O latem nie wychodzilam z domu tylko siedzialam przed kompem. na szczescie juz tak nie jest.

Gość ale czemu dzieci
propos pisania kumpela ostatnio zaniosla cv napisane odrecznie no ale ona cudnie pisze juz w podstawowce byla proszona m.in o wypelnianie swiadectw cv bylo genialen powinna zaczac czerpac z tego jakies zyski moim zdaniem

Gość kljlhjl
a moze wyjdz z nim na spacer, pokaz mu, ze jest jeszcze inny swiat :D

Gość o jezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzu
mój komp jest TYLKO mój i jak przychodzą bachory od brata to chowam myszke jak bym miała takiego podciepa brata albo siostre to nie wiem jak by było współczuje...............

Gość gowniana sprawaa
w -15 stopniowy mroz to raczej nie mozliwe ze pojde z nim, poza tym namarzłam sie czekajac na autobus do domu

Gość alez gowniana
sprawo, Jezeli to twoj koputer to wcale braciszek nie powinien sie do niego dotykac.. Zle sie w waszej rodzince wychowal . Jednak bedac prawie dorosla nie znecalabym sie nad malutkim dzieckiem. Pomysl jak wytresowac go sobie jak pieska. Jak bedzie grzeczny to bedzie nagroda a nie na odwrot. Metoda nagradzania jest bardziej efektywna od metody karania.