Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*okularnica*

faceci boja się mądrych kobiet ?

Polecane posty

Gość anita Gegsdgds
boli mnie to, bo to przyjaciele mojego chlopaka :( On tez moze nie jest typem intelektualisty ale przeciez nie za to sie kocha. Jest dobrym, porzadnym czlowiekiem i dlatego zdecydowalam sie z nim byc, jednak z roku na roku robi sie coraz ciezej. Czasem zalamuje rece bo on nie rozumie co do niego mowie :(

Gość Ediee
Czyli w skrocie, koledzy twojego faceta maja nierowno pod sufitem. Twoj facet w tym temacie tez, inaczej nie byliby jego kumplami. Taki typ jak jego znajomi, czesto nie wie dlaczego zachowuje sie tak ale w koncu czuje sie czescia jakiejs grupy.

Gość anita Gegsdgds
Okularnico, to nie jest typ takiego genialnego matematyka, ktory rozmawia z Toba o pieknie kosmosu ;) to raczej bardzo przyziemni i w innych sprawach (moim grzesznym zdaniem) ograniczeni ludzie, nie potrafiacy wypowiedziec kilku sensownych zdan w tematach takich jak polityka, gospodarka, sztuka, literatura, muzyka, obyczaje itd. pozostaje sport i.... sport. Ale wejdą na MOJĄ dziedzinę i wykłócają się ze mną jakby wiedzieli lepiej ;/

Gość anita Gegsdgds
Eddie! wlasnie to mnie troche niepokoi. Co on widzi w tych ludziach? Jego rodzina to wyksztalceni ludzie o szerokich horyzontach, mala czesc jego znajomych takze a cala reszta to ........ :( i wiem, ze sucz ze mnie straszna, i okropna jestem i w ogole, ale po tych spotkaniach patrze na niego inaczej i jest mi z tym zle :( dwie bliskie mi osoby powiedzialy o moiom chlopaku, ze jest "nie na moim poziomie" i bardzo sie wtedy na nie obrazilam, a teraz zaczynam sie zastanawiac.... i to jest powazny problem.

Gość Ediee
Zmien faceta

Gość hehe dobre.
moja ex-dziewczyna powiedziała mi też że nie jestem na jej poziomie bo ona wolała by faceta który by przeklinał, pił alkohol nie wiadomo ile, i jeszcze robił wiele wiele innych rzeczy o których nie napiszę, a miała zaledwie naście lat, więc to zupełnie odwrotna sytuacja. Pani Okularnico na pewno rozglądasz się za nie tymi facetami co trzeba. Według mnie nie powinno się oceniać ludzi po wyglądzie, ale moweinie też komuś w twarz że jest głupi też jest złe. Jedni boją się nawet swojego cienia wiec nie ma o czym mówić są ludzie i ludzie. Chociaż ja się nie boję i chętnie umówił bym się z tobą na randkę porozmawiać o matematyce :P

Gość anita Gegsdgds
Facet to nie firanki w pokoju, zeby sobie ot tak zmieniac! ;/

Gość hehe dobre.
Masz racje, no ale jak to się mówi przed ślubem miej oczy szeroko otwarte a po do połowy zamknięte, jak twój chłopak zaczyna cię irytować to masz szansę jeszcze go zmienić puki co bez sterty, papierów i formalności...

Gość anita Gegsdgds
Nie wchodzi w gre rozstanie, to na pewno. Zastanawiam sie tylko czy to siebie nie powinnam zmienic. Czy nie mam zbyt wysokiego mniemania o sobie. Zawsze sobie obiecuje, ze bede siedziec cicho i gzdies tak w polowie wieczoru zylka mi peka :P

Gość hehe dobre.
No ale i tak nie masz przewagi liczebnej jak przyjdą koledzy, "znawcy" to nic nie wskórasz, nawet jakbyś im udowodniła ze masz racje to pewnie i tak by swoje gadali, wiem bo znam takich ludzi, można tylko siedzieć i się ładnie uśmiechać ^^ a wiadomo że jak się jest matematykiem dobrym a z innych dziedzin się jest dupa to geniusza z tego nie będzie:P Przecież nawet Einstein grał na skrzypcach

hehe dobre. --> znalazł sie odważny :P Pani Okularnica szukała wśród kolegów studentów, ale to tacy duzi chłopcy, z którymi można wyjść na piwo, ale nic więcej. Nadto Pani okularnica ma w sobie wiele pokory, nie chełpi sie swą mądrością i nie wytyka innym ich głupoty. Czasami może uniesie się dumą lub zadrze nosek. anita -> nie przejmuj sie kolegami, w grupie się "zgrywają" zapewne, tym bardziej jak to chłopacy po męskim kierunku, gdzie całe studia bez dziewczyn :)

Gość anita Gegsdgds
a, pewnie macie rację :) w tym wszystkim chciałabym tylko jednego: żeby ta jedna osoba przy stole, On, wziął moją stronę. bo faktycznie ich opinia mnie aż tak nie interesuje. A Ty okularnico? Skąd się u Ciebie wzięła potrzeba na założenie tematu? :)

Gość Tygrysek Irysek
Mądre kobiety występują tak rzadko jak anomalie. Choć właściwie każda jest przekonana o swojej wielkiej mądrości... błędnie.

Gość hehe dobre.
Tygrysek Irysek widocznie żyjesz w swym zadufanym chłopięcym świecie gdzie kobiety są feeee... Tak nie można patrzeć na świat, trzeba być wyrozumiałym mężczyzną, przecież jest tyle inteligentnych kobiet, powinieneś wywnioskować to choćby z historii polski, np. Maria Skłodowska,

Gość Tygrysek Irysek
Skłodowska jest przykładem anomalii, zresztą ona wiele zawdzięcza mężowi.

Gość anita Gegsdgds
masz racje Tygrysek. Dodam nawet do tego, ze madre kobiety wystepuja prawie tak rzadko jak madrzy mezczyzni.

Gość hehe dobre.
a Zofia Nałkowska to też anomalia? Okularnica no tak jestem odważny :P tzn. nie boję się mądrych kobiet :P

"A Ty okularnico? Skąd się u Ciebie wzięła potrzeba na założenie tematu?" - chciałam sprowokować i zobaczyć kto zaprzeczy :)