Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina.J.

24letnia dziewica

Polecane posty

Gość Karolina.J.

Mam 24 lata, nie jestem brzydka, nie jestem zagorzałą katoliczką. A jednak nigdy nawet nie byłam na randce. Nie wiem, może mam za duże wymagania? nie potrafię rozmawiać z facetami... pomóżcie, doradźcie coś...

Gość ja mam 31
lat i też jestem dziewicą na randce też nie byłam bo jestem nieśmiała nie jesteś sama głowa do góry :) mam nadzieję że niespodziewanie ktoś do nas zagada.......

jak ma trafić na odpowiedneigo, jak nawet na randkę nie da sie zaprosić. Musisz sie otworzyć i dać szansę męzczynom

Gość kaRinKa_
podbijam 28

nie potrafi rozmawiać z facetami = gdy ktoś do niej zagada, jest nia w jakiś stopniu zainteresowany, to ona nie wie co robić

Gość ccc3d
pojeb pojebowi udzielał porady sam przy tm był bardzo blady eh zjeby pojeby

Gość Karolina.J.
właśnie nawet jak ktoś jest mną zainteresowany to ja muszę robić coś żeby ich odpychać, bo tak wprost jeszcze mnie nikt nigdzie nie zaprosił. A najgorsze jest to że jak ktoś mi się podoba i już nawet chciałabym dać się gdzieś zaprosić, to zaraz się okazuje że zajęty...

Gość Karolina.J.
od przyjaciół ciągle słyszę że jestem bardzo "miła", w takim sensie że łatwo mnie zranić i wykorzystać. Nie wiem, to może być powód? Może po prostu jestem nudna... ale czy wtedy miałabym przyjaciół? sama już nie wiem...

I bardzo dobrze,że nią jesteś,bo to znaczy,że nie wyznajesz zasady-z byle kim,byle gdzie,oby mieć to za sobą.Twój facet to doceni! Bycie dwudziestoparoletnią dziewicą to żaden obciach ani wstyd (wstyd to kraść!)

Gość Zajefajna :)
a ja mam ładną koleżankę 27 lat ii też dziewica :) pomimo, że miała facetów i ma dużo kolegów ... :)

Gość moniaaamiu
nikt takiej nie chce , co nie znaczy ze sie madry ładny nie trafił , trafił sie na pewno tylko kobieta nie ten teges stad i dziewica

Gość Karolina.J.
No nie wiem czy nie wstyd, moi znajomi nie wiedzą że jestem dziewicą, i nie tyle im mówię że nie, a oni po prostu zakładają że to nie możliwe żebym była dziewicą. To samo lekarze, ginekolodzy się nie pytają czy jestem czy nie, zakładają że nie a jak ich informuję to są wyraźnie zszokowani, nie komentują ale są zaskoczeni wyraźnie O_o czuję się jak kosmitka.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Może spróbuj poznać kogoś przez internet. Za wsze łatwiej się rozmawia nie patrząc komuś w oczy. Przez internet nauczysz się rozmawiać, a jak juz się spotkacie, to nie będziesz się peszyć.

Gość Karolina.J.
:) dzieki. myslalam o tym, ale mam jakies takie przekonanie ze to dla desperatów i ni troche wstyd. ale może się na to zdecyduję...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
to żaden wstyd, a nawet to robi się teraz modne :)

Nieprawda,że to wina tylko dziewczyny!Jeśli trafiają się same dziwadła,co to szukają panienki na raz,to już lepiej sobie odpuścić.Niestety,często zdarza się,że frajer tak długo kręci się wokół dziewczyny i ją urabia,aż ją zdobędzie,a potem to już mu nie jest potrzebna..Jednak życzę ci,żebyś znalazła przyzwoitego faceta,przy którym znikną twoje zahamowania i uprzedzenia..

Gość Ostrożna i rozsądna polka
nie trafiłam na normalnie myślącego faceta a idiotom szkoda dawać serio ja bym się rozdziewiczyła ale mężczyźni prezentują niski poziom trafić na inteligentnego nie jest łatwo i efekt taki mam 40 lat jestem dziewicą i nie żałuję a dla idiotów polecam idiotki które liżą ssają i robią wszystko żeby facet nie kopnął ich w dupę efekt taki że jest stado głupich bab co niedługo będą jadły z talerza męskie odchody aby oni mieli przyjemność i jeszcze dodam że kobiety już się nie sznują i tak nisko upadły że nic dziwnego że są po jakimś czasie wyzywane przez swoich mężczyzn od kurew i dziwek same sobie jesteście winne bo głupie z was baby

Gość Nigeria76
Dziewczyny, to jest maakra! Ja nie żartuję. Okay, rozumiem 24-letnia dziewica, ale żeby nie być na randce??? Znajdź kogoś przez internet i umów się. Nim się obejrzysz, a będziesz starą panną.

Gość Nigeria76
masakra!

Gość ceny do negocjacji
Ostrożna i rozsądna polka-- masz sporo racji lecz bez przesadyzmu:D

Gość Ostrożna i rozsądna polka
no dobra trochę przegiełam ale wkurzają mnie te darmowe dziwki domowe co swoim panom są w stanie zrobić wszystko facetom i tak się to znudzi bo będą chcieć lepszy model który zaproponuje może jakieś lepsze atrakcje. To jak rozpuszczanie dziecka im więcej pozwalasz tym dalej na głowę wejdzie kobiety opanujcie się i postawcie granice

Gość Nigeria76
Jeżdzę po lesie wózkiem widłowym :classic_cool:

Lekarz zszokowany faktem,że jesteś dziewicą?Hmm,dziwny ten lekarz,nie powinno go to w ogóle obchodzić,a co dopiero dziwić i tego zdziwienia jawnie okazywać!Co do znajomych,nigdy im się nie przyznawaj do spraw intymnych.Ludziom nie pokazuje się całej d*py.

Gość Karolina.J.
dlatego nie potwierdzam i nie zaprzeczam :] no wiesz, w UK nawet 19letnia dziewica to sensacja.

Gość Nigeria76
Zawsze rano sram do termosu żeby na kolację kał był jeszcze ciepły :classic_cool: