Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina.J.

24letnia dziewica

Polecane posty

Gość doswiadczony facet 37 lat
moge cie rozdziewiczyc ladnie milo przyjemnie ale nic wiecej

Gość Ostrożna i rozsądna polka
dziewice wpisujcie się

Gość jagajoł
mam 24 lata i tez jestem. mogłam już stracić...jest taki jeden facet, który ostatnio sie do mnie zbliżył, ale zakończyłam akcję na pocalunkach i dotyku...nie jestem mega pasztetem choć pewnie dla niektórych dziewictwo=kalectwo, katoliczka tez nie jestem

Gość zaraz skoczę
ja jestem 21-letnią dziewicą. i mi z tym źle, ale nie z powodu dziewictwa samego w sobie, tylko dlatego że nikt mnie nie chce :o

Gość kO.S.mitka
ja mam 20 lat ;( i to samo, wstyd mi przed lekarzem i kimkolwiek komu muszę się przyznać... nie chcę tego robić z pierwszym lepszym ale strasznie mi to ciąży, to jakby znak na odległość "nikt jej nie chce, co za pasztet"... głównie to jest problem. że nikt mnie nie chce. jakbym z kimś była i po prostu czekała bo tak, a on by to szanował, to zupełnie inna sytuacja...

Gość ja mam 23 lata i też .........
jestem dziewicą nie wiem, jestem chyba aż tak obleśna że nikt się ze mna nie chce umówić? fakt, że jestem oschła i jak to mówi mój znajomy --że zostane stara panna jak będę taka oschła i groźna-- jestem nią, lekarz tez się kiedyś dziwił, no ja z kolei się jemu nie dziwie -- zrobił takie oczy i zaczął coś się chihrać pod nosem :( jednym słowem wstyd mi, nikomu ze znajomych nie mówię a jak mówie-- to kłamie że już nie :(

Gość Internauta 5
jak któraś jest z krakowa to moge sie umówić na randkę :) przynajmniej tyle :)

Gość kO.S.mitka
ginekologowi musisz powiedzieć bo nie może cię zbadać "tradycyjnie" jak jesteś dziewicą

Ja jak nie miałam facet to się masturbowałam i nie musiałam się dzięki temu martwić co lekarz powie bo i tak by nie poznał. Niepotrzebnie odbieracie sobie tyle przyjemności.

właśnie. ale badają mnie już badał -a była to kobieta mówie wam, prawie płakałam z bólu na fotelu a ona- nie zdziwiaj szok.

kO.S.mitka -> a co to za wstyd że jesteś dziewicą? chyba lepiej jest być nią niż puścić się z pierwszym lepszym

kobietaaaa-ile masz lat?

Gość kO.S.mitka
wśród moich znajomych czuję się jak ostatnia na świecie, było już tak wiele razy że np siedzieliśmy razem, w grupie, WSZYSCY gadali sobie przy piwku o jakichś "smaczkach" a ja jak ostatnia kretynka siedziałam i tylko się głupio uśmiechałam. Oczywiście nie uszło to niczyjej uwadze i potem się nabijali że nie mam o czym opowiadać ;/ może brzmi to banalnie albo smiesznie dla was, ale wierzcie mi, jakbyście byli ostatni wśród swoich znajomych to też byście się czuli jak wymierający gatunek.

Gość Karolina.J.
znam ten ból.

Gość Karolina.J.
ja mam 23 lata i też... ale powiedziałaś jej że jesteś dziewicą i mimo tego cię zbadała? bo jak ja powiedziałam to była zaskoczona, ale się upewniła że nigdy mnie nikt tak nie badał, żadnym wziernikiem ani nic, i zbadała inaczej. zresztą dziewicą nawet cytologii nie trzeba robić ani nic, więc...

Gość Karolina.J.
*dziewicom

ja mam 21 i tez jestem,i mam chlopaka i mialam mnostwo mezczyzn..i to zawsze jest sensacja..czy jestem katoliczka..ze tak sie trzymam sie dziewictwa mi sie po prostu nie chce byle gdzie i z kim kolwiek.Nie jarza mnie takie ekscesy

kiedyś jej mówiłam, ale ,,zapomniała,, chyba, bolało strasznie nogi mi się trzęsły później nie wiem dlaczego i ledwie mówiłam tak mi się chciało płakać cytologie sama sobie ,,przepisałam,, wiesz, no mam te 23 lata kurcze no antybiotyki brałam i w ogóle chciałam się przebadać

Mi kiedys ginekolog powiedzial w jakim celu przyszlam skoro jestem dziewica..wytracila mnie z rownowagi

u mnie największy problem w relacjach damsko męskich to moje ciało, nie akcpetuje go, wstydze się go choć miałam kilku facetów, ale od roku ba, ponad rok z nikim zupełnie z nikim się nie spotykam -to znaczy że ze mną jest coś bardzo nie w porządku

Gość Karolina.J.
a jaki związek mają antybiotyki z cytologią? od antybiotyków to zapalenie/grzybica, zeby stwierdzić nie trzeba cytologii

zawsze boje sie przekroczyc ta granice i byc calkiem naga przed mezczyzna i ten fakt ze mam jeszcze niedoskonale cialo.

karolina j--to co trzeba żeby stwierdzic grzybice??? ale jestem głupia :( ja tez nie potrafie, chyba nigdy nie będę potrafiła się przełamać ibyć z facetem bliżej niż normalnie

Laptoch -> i co z tego że masz niedoskonałe? faceta (który myśli głową a nie fiutem) nie obchodzą niedoskonałości tylko ty ;) ja mam 23 lata i też ......... -> bliżej niż normalnie czyli jak? :P

normalnie, czyli tak jak dotychczas w sytuacjach intymnych :P

Gość Afrodit
ja mam 22 lat tez jestem dziewica nigdy nie miałąm chłopaka na randce tez. Ludzie mnie raczej nie luba bo jestem cicha niewiele mowie bo nie mam o czym czyje sie jak kretynka przy znajomych jestem totalna porażka

Gość Karolina.J.
Ginekologowi wystarczą objawy (świąd, upławy, zaczerwienienie, pieczenie) i przyłożenie paseczka pH.

Gość Afrodit
a z chłopaów znam tylko gejów jestem totalne dziwadło

Gość Karolina.J.
a ona co powiedziała jak się kapnęła że cię "rozdziewiczyła"? O_o