Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i ja tez jestem zawiedziona

Faceci z portali randkowych oszukują !! - Was też ?

Polecane posty

Gość paulina020980
Tylko po co sie ludzic ze po drugiej stronie komputera siedzi gwiazda z agencji modelek. Wszyscy dobrze wiemy ze 90% ludzi w Polsce ma nadwage. A ci ktorzy jej nie maja tzn ze albo stosuja mordercze diety albo po prostu nie maja tendecji do tycia. A gdzie czasy gdzie najpierw uganialo sie za kroliczkiem i to dawalo radosc obu stronom. Czytam te watki i tak mysle ze wszyscy maja do siebie o to samo pretensje, o nie uczciwosc w profilach. moze czas pisac prawde zakladajac profil na portalu randkowym. Skoro jestem lekko przy kosci to pisze o tym, jasno stawiam sprawe. Kazda zmora znajdzie swojego adoratora.

paulina020980 90% ludzi ma nadwagę???To chyba jakiś żart.Ja nie mam nadwagi ale tendencje do tycia na pewno mam(kiedyś miałam kilka kilo nadwagi) Trzeba ćwiczyć, zdrowo się odżywiać a waga będzie w normie. A jak komuś się nie chce ćwiczyć i nie mysli co je to nadwagę będzie mieć na pewno. Na nadwagę NIE MA USPRAWIEDLIWIENIA!!! Niby ludzie chorują i mają nadwagę, ok, to może ktoś mi wyjaśni dlaczego w indiach i chinach prawie nikt nie ma nadwagi?Wszyscy są 100% zdrowi??;P Spotkałam się z kilkoma facetami z internetu- jeden mówił że ma 177 a przyszedł facet o wzroście ok. 167-170. Najbardziej mnie zabolało że skłamał, nie spotkałam się już z nim więcej.

To Ty jeszcze o tym nie wiedziałaś? Typowe polaczki Typowe? Może zmień otoczenie :-o To raczej ty myślisz, jak typowy, wąskohoryzontalny "polaczek". Uważasz, ze tylko Polacy tak się zachowują? KAŻDY mocno zakompleksiony człowiek tak robi. Niezależnie od kraju pochodzenia.

Gość paulina020980
Tam za raz chujowy jak jest domatorem i lubi sobie filmy poogladac w domu to niech oglada. Lepsze to niz mialby brac jakies narkotyki no chyba ze sie myle

a ja tam od kajakarstwa, wspinaczki górskiej i nordic-walkingu wolę oglądać ściągnięte filmy! :D a co! ale według facetów - jestem nuuuuuuudna! :(

Gość paulina020980
Byly prawiczku za raz tam chujowy. Ja tez lubie zacisze domowe. I nie uwazam sie sie za osobe nudna. Mam pasje ktora realizuje w domu czy to zle ze prowadze spokojne zycie monotonne? Ja tak nie uwazam

Gość paulina020980
Tak tylko w chinach wpierdzielaja ryz od tego sie raczej nie tyje. A u nas w kraju plaga fast food kroluje. Szybkie jedzenie na miescie raczej nie powoduje ze czlowiek chudnie tylko je byle co!!!!