Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i ja tez jestem zawiedziona

Faceci z portali randkowych oszukują !! - Was też ?

Polecane posty

Gość no i ja tez jestem zawiedziona

zainspirowana watkiem kolegi o paszczurze zakladam ten ... spotkalam sie do tej pory z kilkoma panami... dwoch okzalo sie zonatych - standard wysylanie zdjec kolegi rowniez zmyślanie zainteresowan - kajakarstwo , kulturystyka , plywanie , tenis... zawsze proboje dowiedziec sie co nieco na temat przed spotkaniem...oczywiscie wychodzą na jaw kłamstewka i okazuje sie ,ze ich jedynym zajęciem poza pracą/studiami jest komputer i telewizor ... :O

To Ty jeszcze o tym nie wiedziałaś? Typowe polaczki:oPorażka! Ja jak miałabym tylko taką opcję, wolę być sama!

Gość Ediee
Poznawaj ludzi na realnie, a nie wirtualnie i po problemie

no bo muszą oszukiwac poniewaz to przynosi skutek gdyby napisali prawde bys ich olała :D

Gość dokładnie tak jest
budowa atletyczna oznacza grubasa ;) po kilku zdaniach zaraz wrzucaja temat seksu, czyli jak lubisz to robic i czy jestes wydepilowana o stanie garderoby i paznokci u rąk lepiej nie pisac tematów do rozmowy tyle co kot napłakał , albo opowiesci o pracy albo o poprzednich kobietach ... złych i niewdziecznych oczywiscie ;)

Gość fgsghshigs
Informacje ktore ludzie publikuja na portalach randkowych trzeba zawsze dzielic przez dwa. Wiadomo, ze kazdy chce sie zaprezentowac od jak najlepszej strony, a jesli ktos jest zwyklym domatorem, to najczesciej ucieka sie do klamstewek aby wydac sie bardziej interesujacym. Publikowanie cudzych i nieaktualnych zdjec to klasyka.

wy macie do tego złe podejscie i tyle :O poprostu to wszystko wasza wina widocznie jestescie głupiutkie :O

Gość ja jestem a co
cream ty za to najmadrzejszy i najpiekniejszy

Gość dokładnie tak jest
albo człowiek sie czuje jak na przesłuchaniu zaczyna sie od pytania ---- gdzie pracujesz , czy masz mieszkanie, czy dobrze zarabiasz, czy umiesz gotowac itd .... brakuje tylko 100Watowej żarówki prosto w oczy i solonego śledzia przy zakazie podawania czegos do picia ;)

Gość cream ty masz za to dobre
podejscie i swoje foty na kafe wrzucasz. tez mozna

po pierwsze ja na sympatii miałem normalne podejscie i co gówno bo wy lecicie na te sciemy co wiara pisze :O odnosnie moich fotek na kafe to nie ja je wrzuciłem wię 🖐️

Gość Ediee
Krem, jezeli wygladasz jak chudy, dlugowlosy fan norweskiego death metalu to prawda rzeczywiscie nie pomaga

Gość cream ty masz za to dobre
same sie wrzucily...

Gość a ty uzywaj renie raczkowska
.

Gość Tik Tak 8776
Staszek ma racje:)

cream chyba za szybko odpuścileś, może trzeba było dłużej być na tej sympatii a nie 3 tygodnie

Jedna mi po spotkaniu smsa napisala ,ze nie jestem w jej typie i probowala wmowic ,ze jakbym dal swoje zdjecia to niebyloby problemu (dalem swoje) A druga szukała romantycznego dresa-sterydziarza :O

Gość kaskawawa
kurde ja sie kiedys umówiłam z facetem, który pracował w serwisie opon, a poniewaz to był przełom jesień/zima , przez dwie godziny opowiadał mi o tym jak sie te opony wymienia, jacy ci klienci sa beznadziejni, o extra samochodach jakie tam widział .... kurna myslałam , że zejde

Gość Ediee
Kaskawawa - on w zawoalowany sposob probowal ci powiedziec, ze woli w gumie

Gość paulina020980
ja ja trafilam na faceta z wolnym zawodem raczej bez robotny

Gość paulina020980
cream dlaczego do mnie nie napisales? A co powiecie na randke w czworke. Facet poznany na sympatii sadek801 jego kumpel i jakas laska ktorych kompletnie nie znam tak jak i jego. Waszym zdaniem to miala byc randka spotkanie doroslych ludzi czy impreza domowka. Swietny koles raczej buraczkowo to bylo

Gość hghdhdfhjhjjdfhghggggg
Jak kurwa szukacie tylko hiper przystojnych z ryja z plywacka budowa ciala i wzrostem 190 cm to macie. Hehe same nie jestescie lepsze, jakby zagadal do was zwykly normalny chlopak to go zlejecie bo kazda chcę tylko chuj wie jakiego przystojniaka :) ostatnio mialem polewke jak totalna brzydula obskakiwala na przystanku chyba swojego kolege b przystojnego goscia, dupa miala na ryju wypisane : prosze weź mnie :) ogolnie jestescie zalosne wiekszosc z was jest zupelnie przecietna, wmawiacie sobie że jestescie wyjatkowe, ladne atrakcyjne i szukacie chuj wie kogo ksiecia z bajki. Być moze tym kolesiom o ktorych piszecie też wydawlo się, tak jak wam, że sa zajebisci. Wiec widzicie to dziala w obie strony

Ja mialem normalne konto tylko bez zdjecia - efekt 500 odwiedzin przez rok. Nie pisalem do nikogo po prostu dalem info w opisie zeby kobieta odezwala sie pierwsza :) Z kobietami jest taki problem ze prawie wszystkie polki na sympatii sa ladne. Troche to dziwne :) bo na ulicy nie zawsze jest tak kolorowo.

Gość MFTM
kiedys to przerabialam, ale powiem tak, ze nie spotkalam na swojej drodze kretacza. Moze dlatego, ze wlasnie na mnie nie robi wrazenia kajakrstwo i in. takie, poniewaz zakladam, ze to wszystko moze byc z palca wyssane. Im bardziej zwykly i normany profil byl i bez zdjecia, tym chetniej pisalam. No i okazalo sie, ze zadne upiory na tych profilach bezzdjeciowych nie kryja sie... Mialam 2 zwiazki z osobami z sympatii.pl Jeden trwal 10 miesiecy (znamy sie do dzis), a drugi 2 lata (on chcial utrzymywac kontakt, ja nie). trzeba byc czujnym i nie nabierac sie na fazesy i slogany 🖐️

miałam kiedyś konto na portalu randkowym. ale spotkanie w realu zawsze było poprzedzone co najmniej kilkoma mailami. już po paru mailach da się zauważyć, czy gość ma poczucie humoru i czy rzeczywiście interesuje się tym, co napisał w portalu. z resztą ja nigdy nie próbowałam weryfikować informacji ze strony, tylko sprawdzałam, czy gość jest interesujący. ostatecznie umówiłam się z dwoma panami. obaj byli bardzo w porządku i randki były udane. drugi z nich jest teraz moim narzeczonym. ale fakt, że nie szukałam modela, tylko fajnego faceta.

Gość paulina020980
dla mnie nie jest wazny wyglad faceta lecz to czy jest uczciwy nie szukalam ksiecia z bajki bo sama krolewna nie jestem. A ze na portalach nie szukam seksu tylko faceta do pogadania na poczatek... Wiadomo ze kobieta i mezczyzna darza do seksu i predzej czy pozniej do niego dochodz. Czasem mam wrazenie ze ludzie nie traktuja powaznie takich portali robia z nich jaja zstad te frustracje