Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiunia

Umiałabyś być z takim mężczyzną?

Polecane posty

Gość Kasiunia

A wiec poznałam niedawno super faceta. Miły, romantyczny, uczuciowy. Poznałm go przez neta, mimo, że jesteśmy z jednej miejscowości, ale nigdy nie rozmawialiśmy tak w realu. No i tak z wyglądu no spoko jest, ale...no właśnie jest jakieś ale. Ja mam 173cm wzrostu a on 168. Wcześniej mój chłopak miał 192cm. I teraz dziwnie, że on jest niski. Ostatnio naprawdę go strasznie polubiłam i stwierdzilismy, że spróbujemy być razem. On ma jeszcze chorą rękę. Prawą. Od urodzenia cierpi na niedowład prawej dłoni. Jak by nie było zalicza sie do osób niepełnosprawnych. Nie wiem co robić, bo z jednej strony chce być z nim, ale sie boję:( Pomóżcie prosze...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
i tak ci to strasz nie przeszkadza, że ma papierek na niepełnosprawność? Przecież robi się go tylko dla kasy. Powinnaś się cieszyć, że jest taki obrotny :D Każdy ma jakies usterki, czasem bardziej widoczne, czasem mniej, powinnaś da mu szansę.

Gość heloł :):):):):)
jesli dogadujecie sie to sprobuj :)

Gość wygląd to nie w szystko
Jeżeli dla ciebie liczy się tylko wygląd to olej go, ale według mnie charakter najważniejszy

Gość oszołom
skoro może utrzymać kieliszek z nalanymi procentami i wypić bez żadnego stresu to nad czym się zastanawiasz ?