Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mammaa mia

Dziewczyny ile przytyłyście w ciąży ?

Polecane posty

Gość 29 tydzien ciazy
i 9 kg na plusie choc nie widac tego po mnie , bo przed zajsciem mialam niedowage mysle ze do porodu ogolem bede miala 15 kg

Gość Kisiuniaa
12

na tą chwilę 12kg-początek 34 tygodnia, mogę jeszcze max 4kg przytyć ;)

Gość Ja mam 3-letnia corke...
18 kg.

Gość wpisujcie się
:-)

Gość mam pytanie do mam
które miały cc... czy po cesarce tez wam spadło tyle kilogramów co spada po naturalnym porodzie?

Gość fghfghf
ja jeszcze w ciazy nie jestem :P ale moja jedna kolezanka w czasie ciazy przytyla 30 kg:P a druga rodzi za 2 miesiace i jak do tej pory przytyla 8 kg.

Gość 20 kg. i wygladalam
jak slonica na cienkich nozkach :D.

Gość wisieńka na torcie czekoladowy
Równe 20 kg

ja niecałe 6 kg :) przy 164 cm wzrostu ważyłam 60,5 kg tuż przed rozwiązaniem :) 2 tyg. po porodzie oprócz zrzuconych tych 6 kg zrzuciłam jeszcze 2 ;)

w pierwszej ciąży przytyłam 21 kg schudłam 23 w ciągu pół roku, poród sn w drugiej ciąży przytyłam 23 schudłam 26 poród cc i szybciej chudłam niz po sn ale to bez róznicy jaki poród w tej ciązy 24 tydzień przytyłam 12 kg, ale ani troche sie tym nie martwie przed ciążą przy wzroscie 172 cm ważyłam 53-55kg i wróce do tej wagi na pewno, lubię biegać i gimnastykowac sie a w ciązy nie odmawiam sobie niczego:) czyt...nie dotyczy uzywek:)

Gość 86aaa86
23 kg, zaraz po porodzie odeszło 11kg, w ciągu 8mc zeszło 15, w sumie 26 wiec waże 3 kg mniej niż przed ciążą bez żadnej diety :)

Gość do Grays77
Na kiedy masz termin jeśli mogę spytać ? Wiesz już co będzie ? Mam jeszcze jedno pytanie czy jak przytyłaś ponad 20 kg w dwóch ciążach to masz rozstępy,zauważyłaś jakieś zmiany na swoim ciele ? Np. lekko obwisły brzuch,obwisłe piersi ?

Gość agulllka
3ciąże. 1-20kg 2-12kg 3-9kg pierwsze dziecko przy porodzie było mniejsze od trzeciego, ale miał wrodzoną wade odźwiernika. Waga jest bardzo ważna,mój lekarz powinien wykryc to jesze gdy dziecko było w brzuchu a nie wykrył.uważam ze lepiej miec apetyt w ciąży z własnego doświadczenia.