Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheheeehe

Bilety na EURO 2012

Polecane posty

Gość heheheeehe

Czy ktoś już się zarejestrował aby kupić bilety? Na stronie są najczęściej zadawane pytania ale niestety nie ma zadowalającej odpowiedzi: Pytanie Czy aby wejść na stadion, należy mieć ze sobą dowód tożsamości? Co się stanie, jeśli nie bedę posiadać takiego dokumentu? Odpowiedź Wejście na stadion i uczestnictwo w meczach musi przebiegać zgodnie z Regulaminem Stadionowym (którego skrócona wersja jest dostępna poniżej) oraz wszelkimi innymi prawami oraz przepisami. Dotyczy to osób uprawnionych do wejścia na stadion, tj. posiadaczy ważnego biletu, którzy na stosowną prośbę okażą ważny dokument tożsamości ze zdjęciem (tj. np. dowód osobisty, paszport lub prawo jazdy). Czy ktoś zorientowany mógłby mi odpowiedzieć? Czy bilety będą na nazwisko? Przecież skoro można kupić 4 szt. to kolega mógł np. wejść wcześniej...

Nie mają być na nazwisko. Mówili to w tv niedawno. Ja narazie sie nie rejestruję. Może uda mi się zdobyć coś później. Moim marzeniem jest iść na mecz na ogromnym stadionie w Turcji, ale bedzie super jak sie zalapie na jakis mecz w Polsce ;)