Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lipsss

Dziewczyny wrzucają na nk i fb zdjęcia kwietów i prezentów,które dostały wczoraj

Polecane posty

Żenada:O Tego jeszcze nie widziałam. 2 moje znajome wstawiły dzis zdjęcia kwiatów i maskotek, które dostały wczoraj z okazji walentynek, jak nietrudno się domyslic i podpisy "prezencik od mojego misia" "najpiękniejszy bukiet jaki w życiu dostalam" oczywiście trzeba się tym pochwalic na nk, żeby każdy widział. Jejku glupota ludzka przekracza wszelkie granice

Gość helga33333
No rzeczywiście żenada. Pewnie pierwszy raz dostały i się podniecają.

Gość daria85
haha o kurde:D

Gość kwietowaaa
spierdalaj zazdrosnico chuj cie obchodzi co se wstawiaja,moga i gola pizde wsadzic i gowno ci do tego,paszteciaro nie masz co robic to lazisz i ogladasz ciudze profile:D

Gość MYSIA PYSIAa
a gowno cie obchodzi co ja wstawiam wstawiam co chce a tobie chuj do tego:classic_cool:

2 lata temu widziałam coś takiego na profilu dorosłej osoby (30kilka lat). Dziś już nie mam profilu na nk i nie oślepiają mnie takie różne dziwne rzeczy ;)

kwietowaaa- haha jak się opluła:D:D pewnie ty też wrzuciłas takie zdjęcie i dlatego tak się zbulwersowałaś

Gość ze tak zapytam...
A co cie to obchodzi? Co kto wstawia?

MYSIA PYSIAa- też wstawiła zdjęcie od swojego słit skarbcia?

Gość kwietowaaa
ty zazdrosny pasztecie nawet nie masz co wstawic:D

Gość nikco
one zawsze kochaly kwiaty i misie tylko nie mezczyzn

Gość MYSLIMY ZE NIE LUBIMY
JAK NAM KTOS LAZI PO PROFILACH I KRYTYKUJE NAS GDZIES INDZIEJ P.S. TO MY LIPSSS TWOI BYLI ZNAJOMI🖐️

Gość kwietowaaa
jak kogos cos zabolalo to ciebie paszteciaro,nie masz nic innego do roboty i nic ci nie pozostalo jak ogladanie cudzych kwiatow i miskow:D

Gość Karolyne...
Moim zdaniem jest to poprostu śmieszne - miłość lub związek to nie rzeczy na pokaz dla naszych znajomych ale dla dóch bliskich osób i to jest moje zdanie :)

A co twoich nikt nie obejrzał, źe tak się oplułaś?:D

Gość kwietowaaa
pewnie i ty obejrzalas zazdrosnico:D

Gość Karolyne...
Kobitki! nie skaczcie sobie do gardeł bo któraś wstawiła zdjecie prezentów od swojego słońca a druga uważa to za śmieszne, ja sama nie robie tak i tego nie rozumiem, ale kazdy moze miec swoje poglądy w tej kwestii!

Gość nieprawda do 12 tygodnia
a co cie zycie innych ludzi obchodzi? swojego nie masz? soba sie zajmij

Gość tralalalalalallaalala
No fakt, takie foty sa mega żalowe :o w ogóle obnażanie się na "NASZCE" albo "FEJSIE" to wiocha :o

Ja nie skacze nikomu do gardła, po prostu śmiac mi się chce z takich słit dziewuszek, a to niewychowane coś o nicku kwietowaa wychodzi z siebie, żeby mi dogryzc i się niesamowicie pluje że ją zlewam:)

Gość fanka lesnego dzbanka
nie masz wlasnego zycia? tylko zyjesz ogladaniem profilii swoich znajomych daj ludziom zyc dziewucho i robic to co im sie podoba co to cie do diaska obchodzi? z wiochy jakiejs jestes ze ten styl obsmarowania i obgadania kogos we krwi masz taka malomiasteczkowosc wychodzi zeby nie bylo nie wstawialam ani kwiatow ani misiow ale strasznie wkurwia mnie wpierdalanie sie w czyjes sprawy

Gość tralalalalalallaalala
a powiedzcie mi na chuj wstawia sie zdjecia na te portale? :o Po to chyba zeby ktos je ogladal. Skoro je ktos oglada to je tez ocenia, nie? To co Wy pierdolicie, ze ktos nie ma wlasnego zycia :o

. jak ja dostalam pieska na dzien kobiet, to tez nie moglam sie powtrzymac i wrzucilam jego zdjecia;))) ale niedawno zrobilam dla kolezanki torcik, nie mam za bardzo talentu, ale staralam sie;) ... i ona tez wrzucila jego zdjecie, i strasznie mi sie zrobilo milo:D