Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość że Polska to dyktatura

jak wprowadzą płatne usługi medyczne to będzie znaczyło

Polecane posty

Powiedziałam już mojej babci by lepiej szła do lekarza i porobiła badania bo potem z 900 zł emrytury gdzie ledwo kupuje jedzenie i leki to już nawet do lekarza nie pójdzie na badanie. Wg mnie ta wizja jest bardzo prawdopodobne bo wszystkie bezsensowne ustawy już zaczynają być wprowadzane w życie.

Gość służba zarowia
będzie prywatna u mnie juz połowa przychodni jest prywatna szczególnie specjalisci miedzy innymi kardiolog ktorego potrzebuje jest płatny pokazuja sie prywatne ubezpieczenia zdrowotne warto w nie sie zaopatrzyc 100 zł na mies wizyty bez limitów taniej niz płacenie co wizyte 100 zł a nawet 150 gdzie niegdzie

A co mają wtedy zrobić ludzie którzy przewlekle mają ciężką chorobę i muszą chodzić do lekarza a ich na to nie stać. A studenci dzienni którzy mają tylko stypendium to gdzie pójdą do lekarza jak zostaje im z 300 zł na cały miesiąc na przeżycie?

A jak ktoś ma białaczkę i nie może pracować to jak zarobi, żeby pójść do lekarza czy do szpitala?

Gość tiaktiak
bo ten kraj jest pojebany trzeba być zdrowym żeby chorować

Bo to jest część spisku, który ma na celu wyrżnąć tą biedną chołote i plebs, który jest biedny. Jak wprowadzą opłaty to wielu zrezygnuje z badan i się społeczeństwo będzie wykańczało. Ja normalnie ostatnio zwątpiłam. Poszłam do okulisty wstałam o 3:30 by być w przychodni o 5 i przyjechałam, a tam już tabuny ludzi. i kurwa weszłam dopiero o 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To był mój pierwszy raz u państwowego okulisty i NEVER KURWA EVER. na prywatnego mnie nie stać, bo mi umowy nie przedłużono w pracy. Trzeba być zdrowym, żeby w polsce chorować.

Gość kunekunderka
czarno widać przyszłość służby zdrowia u nas :-(

Jaki plebs? To ci politycy to plebs bo nawet ze znanych rodzin nie pochodzą :(