Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaaaaaaaa2

zakochany w nauczycielce?!

Polecane posty

Gość olaaaaaaaaaaa2

Mam dość nietypowe pytanie, czy możliwe jest zeby chlopak zakochał się w nauczycielce? chodzi mi o mojego chłopaka, który dziwnie zachowuje sie wobec jednej nauczycielki. ona uczyła nas w zeszłym roku, ale on wciąż uśmiecha się do niej, rozmawia z nią czasami, ostatni nawet pobiegł do niej specjalnie(do innego budynku) zeby złożyć jej życzenia urodzinowe, a potem świąteczne,gdzie życzył jej fajnego chłopaka!śledzi ja na nk i w ogole dziwnie się zachowuje! ona jest młoda, ładna i bardzo lubiana w szkole, ale czy jest to w ogole możliwe?czy to moze być coś poważnego?jak myslicie?

Gość milosc ci wszystko wybaczy heh
nigdy nie wiadomo co chlopakowi chodzi po glowie . w klasie 2 latat temu miałam podobnego lovelasa ..to wdal sie w romans z nauczycielka. on wyleciał ze szkoły i ona tez bo sam poszedl i powiedzial dyrce co jest grane ,pokazłam smsy od nauczycielki

taaak... romansuja w pokoju nauczycielskim na kazdej przerwie:P Zazdrosna jestes i tyle:P

Gość unnn
rzuc jej lin z nk to ocenimy ja

Gość olaaaaaaaaaaa2
no jestem jestem, tym bardziej ze to nie jest zaden lizus, wrecz odwrotnie, wiec tym to dziwniejsze:(