Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netliks

Chcialbym sie umowic z kobietą na sex ale niewidze takiej mozliwosci

Polecane posty

Gość netliks

Chcialbym sie umowic z kobietą na sex ale niewidze takiej mozliwosci

Gość netliks
slownie mam czesto slabą inteligencje ale wewnetrznie jestem jak wszechwiedzacy komputer, do tego jestem przystojny, a do tego bylem ladnym chłopakiem ktorym sie dziewczyny interesowały z tym ze ja bylem niesmiały no i przestalem byc ladny gdyz popadlem w zniszczenie, gdyby kobiety zagadaly do mnie pewnie by niebylo zle a tak to poszlem na zmarnowanie a jestem przeciesz zdolny i sprawny i nadal przystojny i gdyby tylko zycie niebylo parszywe moglbym w nim egzystowac, gdybym mial mozliwosc umowic sie z kobieta, nabral bym miesni i odzyskal jeszcze swoje zycie a tak to przychodzi czekanie na swoj koniec wiem ze niewytrzymam kolejnego lata i musze to zrobic bo mam juz 32lata, w gre wchodzi wszystko, gwałt, dz1wka... jestem przystojny itd ale wiecie jak to jest, nie kazdy ma gadke do kobiet, nie kazdy jest cwaniaczek, jak jest sie wrazliwym, zmysłowym, wartosciowym, porządnym, szczerym to odstraszasz wszystkie na kilometr... Same przyznacie dziewczyny ze tak jest...

Gość zarkac
Może i tak jest, ale nie obraź się, gadasz jak nawiedzony. Jakoś nie jestem zdziwiony się że dziewczyny uciekały

Gość netliks
tak myslalem, nie mam gadki, czyli nici z milosci

Gość zarkac
'Może za bardzo skupiasz się na sobie i analizujesz. Należało by się przestać zastanwiać, dlaczego tak jest a zacząć po prostu działać

Gość jjjustka
ja się z tobą umówię:),też jestem ładna wartościowa i porządna .raczej byłam porządna do dziś ,to nie miało sensu,faceci nie lubią pożądnych kobiet.:(

Gość gość
Chodz do mnie na *****nko skad jestes