Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała misia:)

Lubicie pisac smsy??

Polecane posty

Gość Mała misia:)

Kto ma z plusa i ;ubi pisac smski?

Gość Iwienka
pewnie ty!

Doprowadzaja mnie do szewskiej pasji. Nienawidze sms-ow. Kazdy w dzisiejszych czasach ma 50 mln darmowych minut i nadal zamiast zadzwonic i powiedziec o co chodzi w 3 zdaniach to ludzie pisza te wiadmosoci (jak to regres zauwazyl w szczegolnosci kobiety) na ktore pozniej pasuje odowiadac. Albo i nie ale wtedy do mnie ludzie maja prestensje ze nie odpowiadam na ich wiadomosci. Telefon mam stary, i sluzy mi do dzwonienia, czyli doskonale sie spisuje w swojej roli. Nie ma rozkladanej klawiatury i ekranu o przekatnej 20 cali abym mogl sobie bezstresowo w literki trafiac. Wiec napisanie czegos wiecej niz "gdzie jestes" to dla mnie mordega. A najbardzie to mnie rozpier.dala (sorry za lacine ale to sie wlasnie ze mna dzieje) jak ktos probuje podejmowac jakas dluzsza i powazniejsza konwersacje przez te wiadomosci. A zdaza sie to nagminnie. Kolejna sprawa, ide z ta czy inna kolezanka (rzadziej kolega) na piwo a ona pol wieczoru siedzi i smsuje. A mnie krew zalewa. Po co wogole sie umawiac z kimkolwiek w takim przypadku. Ehh, wylalem swoje zale. Lepiej mi.

może wysłałem w styczniu ok 3 smsów ... Do reszty po prostu dzwonię nie chce mi sie pisać po prostu esów skoro mogę porozmawiać

Gość a ja libię pisać smsy
wolę napisać sms do syna niż dzwonić. Myślę sobie, ze w ten sposób nie przeszkadzam mu. Mogę zadzwonić w nieodpowiednim momencie, on nie odbierze, po co mam snuć potem jakieś domysły.

Gość ja pierdziuu a myślałam ze
to ja jestem durna ale ja NIENAWIDZE pisac !:O masakra jakas ...jak ktos do mnie pisze i musze odpisac to tez zawsze dzwonie ... co to wogóle na mania !

Nie, jakis SE ktorego oprocz majtek i skarpetek dostalem ze 3 lata temu na swita :)

nie lubię, bo za dużo z tym stukaniem jest bawienia" kaludka ale stukanie na kompie świetnie ci wychodzi :):P Nie, jakis SE ktorego oprocz majtek i skarpetek dostalem ze 3 lata temu na swita" brail czyli zestaw dla prawdziwego mężczyzny brakuje tylko jeszcze maszynek do golenia :P

szczerze nienawidzę :o wolę zadzwonić jak mam jakąś potrzebę... wkurzają mnie sweet eski z papatkami i buziolkami na końcu :D

tylko smsy! NIenawidzę gdy ktoś do mnie dzwoni, muszę się wtedy odrywać od swoich zajęć i słuchać pieprzenia przez tel zamiast robić swoją robotę. A sms - przyjdzie, przeczytam, jak mi się chcę, odpisze kiedy będę chciała, a nie prowadzić konwersacje na zawołanie :o

ponadto pisanie sms zajmuje niewiele czasu - piszę ze słownikiem.

bershka jak mi sie nie chce z kims gadac to poprostu nie odbieram. Ustaw skrzynke glosowa i po problemie. Pozatym jak mam ochote z kims towarzysko pogadac to sie z ta osoba spotykam, a dzwonie aby na spotkanie sie umowic, czyli jest to rozmowa na 2 min.

"kaludka ale stukanie na kompie świetnie ci wychodzi" no ostatnio właśnie nie do końca :)

bershka, telefon zawsze można wyciszyć lub wyłączyć na jakiś czas, ale ja też nie lubię rozmawiać przez telefon. Dla mnie telefon = konkret - ważna sprawa, mówię o co chodzi, gdzie, kiedy, itp. Niestety, czasami jestem bombardowana dłuuuugaśnymi rozmowami, a jak słyszę, że ktoś ma mój nr w jakiejś tam promocji, np. w darmowych, to krzyczę w myślach!!! - o mzgrozo, tylko nie to!!!!!!! :D ;)

Gość Ja uwielbiam sms-y...
A nie lubię rozmawiać przez telefon. Dzwoniący telefon kojarzy mi się tylko z telefonami służbowymi, nawet jak dzwonią na prywatny.. :O Bo jak nie odbieram służbowej komórki, to dzwonią na prywatny...:P Sms-y kojarzą mi się dobrze. Z przyjemnością, flirtem.. itd. w dodatku dają czas na przemyślenie odpowiedzi. Jestem dość impulsywna i odpowiadam najczęściej zanim pomyślę... Często w chwili wypowiadania słów, już się wstydzę.. a w sms-ach mam chwilę na odpowiedz..

Telefon i smsy sluzy do umowienia sie . Flirtuje się w realu . Kable wam chyba mozgi zeżarły :O

Gość Gib Gi BOn
Pytanie z cyklu : czy lubicie przechodizc na zielonym swietle...

Jestem dość osamotniona pewnie w tym.. Mój jak dzwonił, to nawet nie chciało mi się odebrać... a jak napisał to co innego... :P

Niestety on odwrotnie ... tak, że ten tego ... już przeszłość.. Teraz jest drugi.. i on nawet nie odczytuje sms-ów (bo mu przychodzą stosy powiadamiających - więc kasuje całość), więc nie mam wyboru ... trza dzwonić.. :O

Gość bajubaj
lubie.. fajna zabawa na nude :p