Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia20

facet nazwał mnie szmatą :(

Polecane posty

Gość kasiunia20

i to tylko dlatego bo przespałam się z jego najlepszym przyjacielem. no fakt ze przeprosił potem, dał mi kwiatki i powiedział że kocha mnie - ale juz nie wiem co o nim myśleć :(

Gość już nie narzeczona
Znam twój ból. Mój nawet nie chciał słyszeć, że to tylko seks był, nic więcej. A co miałam zrobić jak miesiąc go nie było. Mam swoje potrzeby. Jak mnie wyzwał to już nie chciałam go widzieć. Faceci nic nie rozumieją.

Gość piekielna maszyna
Faceci nie rozumieją i baby nie rozumieją za to dorosłe kobiety i mężczyźni rozumieją doskonale

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahaha hahahahahhaa takie indywidua nie powinny zawierać związków ! bo tylko seks dla nich sie liczy nie uczucia to po co zawracać komus głowę jak sie zachce to się leci z dupą do byle kogo byle z kim

Gość tak jasne...
bo jak facet się puści to jest maczo, a jak kobieta ma chwilkę słabości to odrazu kurwa?

Gość żal tyłek ściska
pfff... to musi być trolling, bo nie bardzo sobie wyobrażam, żeby się ktoś oburzał na coś takiego... a facet faktycznie frajer.

Gość żal tyłek ściska
jak się obracasz w takim środowisku, że jak facet się puści to jest postrzegany jako maczo, to współczuję...

Gość wielkizderzaczszmat
Bardzo dobrze zrobil ze tak cie nazwal, jestes nie tylko szmatą ale kurwą i nic nie wartą scierą takze! za cos takiego powinno sie cie ukamieniowac i nabic na pal. Gin kurwiszonie!

...ach, i tylko dlatego, fajnie ze masz czy tam mialas faceta bez klapek na oczach, ktory jest szczery, tylko te kwiaty takie niepotrzebne sie wydają