Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mufinka12

Bóle głowy

Polecane posty

Gość mufinka12

Mam taki problem.Od jakiś 2 lat bardzo często boli mnie bardzo głowa. Czasami aż tak bardzo że robi mi się nie dobrze. Miał ktoś tak? Na początek chyba powinnam pójść do lekarza rodzinnego i na badania krwii i moczu?

Gość movvom
Dokładnie tak. Ja miewam bóle głowy połączone ze światłowstrętem i rzyganiem, ale to migrena.

Gość mufinka12
mnie właśnie boli tak głowa az na wymioty mnie zbiera

Gość izabelcia1979
słuchaj kochana -to migrena jak się patrzy ja mam tak samo z tym ze ja wymiotuję nawet do 4 razy podczas ataku migrenowego,do tego drętwieje mi ręka i mam mroczki przed oczami-biorę wtedy 2 tabletki pyralginy i idę spać o ile uda mi się zasnąć i tak 4-5 razy w roku,chociaż nie ma reguły

Gość chochliczek11
Współczuję wszystkim migrenowcom. Sama na szczęscie nie miewam, ale moja mama ma i mam nadzieję że tego nie odziedziczyłam. U mnie w domu tak samo jak u izabelci króluje pyrlagina. Mamę boli zólądek po ibupromie czy innych takich

Gość cukrowa-girl
u mnie niestety napieciowe bole glowy, na to nie ma rady :( nie pomagaja nawet przeciwbolowe na recepte :( cierpie juz od miesiaca,codziennie bol nie do wytrzymania,nie moge normalnie funkcjonowac, nawet teraz ledwo siedze...lekarze nic nie znajduja :(

Gość chochliczek11
Napięciowe? To może trzeba się trochę odstresować? Nie mówię o lekach uspokajających, a o jakims odpoczynku, relaksie... Inaczej sobie mozna organizm całkowicie rozwalić. I może wtedy pomogą jakies mocne leki

Gość mania pyta
tak powinnas isc do lekarza, ale to moze byc migrena jak tutaj mowia, tez na to choruje, i to z 10 lat, a wiece ludzie sa na tyle bezczelni ze sie z tego smieja, pamietam mialam taka kolezanke, nie zycze nikomu, wie tylko ten kto na to choruje, dlatego szybciutko do lekarza dziewczynoo ale do dobregooo.... bo jak Ci zacznie wypisywac sterty lekow to masakra

Gość jankoooo
dużo ciekawych informacji na ten temat poczytasz na www.dużo ciekawych informacji na ten temat poczytasz na wwwfitoterapiadlaciebie.blogspot.com zerknijfitoterapiadlaciebie.blogspot.com zerknij

Gość izabelcia1979
ja ostatnio miałam taką migrenę że myślałam że się wykończę,zjadłam 4 tabl.pyralginy,myślałam że to się nigdy nie skończy-ludziee z migrenąa mają ciężkie życie

Gość chochliczek11
aż tyle? No to nieźle. Nie wiem jaka jest maksymalna dawka, ale uważaj zeby sobie nie zaszkodzić. Pyralgina jest może dośc łagodna a jednocześnie mocna, ale każdy lek przedawkowany jest groźny