Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snaperss

Dziewuchy ale sie osmieszacie!

Polecane posty

Gość snaperss

popatrzylem na nasza klase po dluzszym czasie a tam coraz wiecej malolat z glupimi wyrazami twarzy. Po co co te usta tak wypychacie do przodu jak dzioby oczy wytrzeszczone, wypiete doopy cyceta hehehe czy wy sie nie widzicie jak to glupio i cudacznie wyglada ? i te komentarze typu swietnie wygladasz, slicznas kochanie, piekna hehehe , a w rzeczywistosci te co ladne to nie wystawiaja pyskow na widok publiczny a ile juz sa to nie robia takich grymasow i sa naturalne.

Gość welcome to the jungle
nasza klasa to marny materiał na wyrabianie sobie opinii o kobietach 🖐️

Gość iwonaaa2222
Jak skończą 30 lat to na pewno to zrozumieją. Cierpliwości :D

Moje dziewuchy dojrzeją..u mnie też są takie..cyce na wierzchu..tyłek cały widać i piszą np nie myl mnie z kurwą.No nie mylę po prostu ja to wiem i tyle.

Gość snaperss
nie mowie o wszystkich, ale taka 12-14 lat i co ona z siebie robi. nie widzi ze smiesznie wyglada ? na dodatek same sobie pozuja do zdjec a te grymasy sa takie zalosne.

Gość omczyk
niem mam i nigdy nie miałem konta na n-k , a jak chce sobie poogladac dziewczyny to wchodze na przyklad tu http://www.kindgirls.com/

rzygać mi się chcę jak widzę takie laski.. wstyd mi za nas... za kobiety..

Wiem właśnie to ochydne ^^ pół biedy gdy to 13 latki którym przejdzie takie zachowanie, ale ile starych babiszonów z upudrowanymi twarzami w sexi bieliźnie, z której wystaje pofałdowane i pomarszczone ciało, zamieszcza takie fotki :D

Gość snaperss
na takie jeszcze nie natrafilem :) to jednak widocznie nie mija z wiekiem ;)

Gość kaRinKa_
wejdź na wiocha.pl - kwintesencja absurdu NK ostrzegam, że wchodzisz na własną odpowiedzialność - tylko dla ludzi o mocnych nerwach, odrzuca od monitora i może się pojawić odruch wymiotny, trwały uraz do ludzi pozujących w określony sposób, istnieje ryzyko uzależnienia: to jest tak żałosne i ble że aż nie możesz przestać oglądać

Gość lalaalalaaall
a co sądzicie o laleczkach barbie z miną jak srający kot na pustyni, pstrykającą sobie samej sweet fotke w brudnym, zamazanym lustrze? szczyt glupoty. rece opadają.