Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czwarty muszkieter

moja żona i kochanka - obie są w ciąży...

Polecane posty

Gość kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baltica93 wiesz co kasia,zobaczymy co ciebie czeka w życiu łatwo oceniać innych póki się samemu nie dostanie kopa od życia. i co? lepiej ci? jestem realistką więc piszę to co myślę. Kopa nie raz dostałam ale zawsze wyciągam wnioski "nie ma nic złego co by na dobre nie wyszło"

Gość baltica93
ech no dobrze chociaż,że zrozumiał swój błąd. późno,bo późno,ale zawsze... konsekwencje będą,ale ma nauczkę na przyszłość. zdrada? nu,nu,nu!

w życiu trzeba być przede wszystkim KONSEKWENTNYM. Jeśli powiedziało się A ( zrobiło dwójkę dzieci) to trzeba powiedzieć B ( ponieść odpowiedzialność za obydwoje dzieci)

Gość czwarty muszkieter
no i poniosę bądź tego pewna

Gość czwarty muszkieter
z tą trzecią to prowokacja oczywiscie. ale ja sie poważnie zastanawiam, czy moja żona nie ma na boku nikogo... Tak nagle w ciązy? Podejrzane.... To nie moze być moje.

Gość looookiojigytftyrtawetyty
prowo, podał imiona,szkoda,że jeszcze nazwisk i miejsca zamieszkania :D

czwarty muszkieter.... jeśli żona ci wybaczy to poczekaj do rozwiązania i zrób cichaczem testy DNA

Gość czwarty muszkieter
prowo, podał imiona,szkoda,że jeszcze nazwisk i miejsca zamieszkania moja żona i tak już wie,więc co mam do stracenia? OMG ;/

ja od początku obstawiam prowokację

Gość czwarty muszkieter
wybaczyła!!!

Gość czwarty muszkieter
ale myśle ze to dlatego, że sama ma coś na sumieniu! Inaczej tak łatwo by nie było...

Gość czwarty muszkieter
szkoda, ze w Polsce poligamia jest zabroniona :D

Gość do czwarty muszkieter
Gratulacje, to teraz będziecie jedną wielką szczesliwą rodziną ! Dzieci w jednym wieku, beda mogły się razem bawić. Fajnie mozna zorganizowac opiekę nad nimi, raz kochanka sie nimi zajmuje, raz żona, raz Ty. Nieźle sie ustawiłeś.

Gość czwarty muszkieter
No tak serio to najlepiej byłoby związać się z jedną... Wiadomo - z jednym dzieciakiem łatwiej niż z dwoma. Ale którą wybrać? Ola świetnie gotuje, sprząta w domu, pierze mi rzeczy... Iga nienawidzi prac domowych i nic by pewnie nie robiła, koniec z wygodami. Ale za to jest cudowna w łóżku... I którą wybrac???

A nie mówiłam ! Wielka szczęśliwa rodzina. Jak one wspaniale się dopełniają. Szczęsciarz z Ciebie.

A tak serio drogi Muszkieterze do wszystkiego trzeba dorosnąć, nawet do romansów. Life is brutal

Gość czwarty muszkieter
no w ten sposób nie pomyślałem, fakt.... Ciekawe, czy zgodziły by się razem zamieszkać...? W sumie dla wszystkich byłoby to dobre rozwiązanie.

Gość miut
'' i przez niego i jego kochankę mój syn urodził się martwy bo moja trauma zrobiła swoje... Jeśli to prowokacja to w kiepskim stylu , tragedie nie są powodem do głupich żartów.'' tragedie? przepraszam bardzo,ale u mnie nikt nie umarł-przeciwnie-ma przybyć dwójka dzieci Czytanie ze zrozumieniem się kłania... Człowieku, dziewczyna ci pisze, że na skutek stresu, związanego z romansem męza, straciła dziecko.

Gość jak mogles zdradzac zone
wiedzac ze jest w ciazu. SKURWIELU

Gość czwarty muszkieter
jak mogles zdradzac zone wiedzac ze jest w ciazu. SK**WIELU nie wiedziałem,że jest w ciąży szmato pierdolona!

Gość ubawiona
Ale sie uśmiałam czytajac te historie i resztę wpisów:) dawno ludzka głupota mnie tak nie rozbawiła. Godne podziwu jest też "polskie czytanie ze zrozumieniem". Jeden pisze A, drugi czyta B, a tzreci mówi, ze widzi C. czwarty muszkieter zastanawiasz się czy zona nie jest w ciąży z innym? a co do kochanki nie masz watpliwości? ja na Twoim miejscu pomyslała bym i o tym. W tym całym cyrku to dobrze, ze chociaż matki są "pewne" a plenny jesteś, że cho.. cho...:)