Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatianka zKrakowa

Dlaczego 80% mezczyzn to kretyni i idioci?

Polecane posty

Gość IMO13248
Kafeprostka ,spokojne Twoje rozczochrane łoniaki. ;)

Gość IMO13248
Babuniu! My przebijamy was pod każdym (pozytywnym) względem.

Gość IMO13248
Obejrzyj jeszcze raz 300. Bo za pierwszym razem ewidentnie nie zrozumiałaś przesłania.

Gość baja bongo hej baja
ale, ze to kobieta zniszczyla podstawowa komorke społeczna- rodzine? smiechu warte, jakby nie facet ktory sie nie stara i chodzi ruchac po bokach bo mu potrzeba "dreszczyku" to by rodzina istniała, do roboty kurwa a nie podniet szukac!!

Gość IMO13248
Temat zaczyna umierac to Ci odpowiem: ABSOLUTNIE NIC! Film jest kpiną z mężnych ludzi, którzy poszli poświęcić swoje życia nie mając nadziei na zwycięztwo. Ale jak miło jest Was poprowokować :D

Gość cafeaulait
tchórze, kłamcy i hipokryci :-< wszystko w tym zawarte.

Gość IMO13248
A teraz serio. baja bongo hej baja Popatrz na USA. Tam kobiety maja od groma praw. 50% małżeństw kończy sie rozwodem. Większośc z nich składana jest do sadu przez kobiety. I powiedz mi, czy one nie rozbijają rodziny? Czy one nie kaleczą swoich dzieci? Ale wiem, że Ty odpowiesz mi: "TO WINA MĘŻCZYZN, ŻE TE KOBIETY ODCHODZĄ!"

Gość IMO13248
Taka sobie, temat jest do dupy, a ja daje odpowiedzi adekwatne do jego poziomu...

Gość baja bongo hej baja
faceci maja jakies popierdolone zapedy do bycia bohaterami, władcami, dumy i innych dupereli, macie nasrane we łbach po prostu, a jestescie tylko nędznymi bykami rozpłodowymi do niczego nie potrzebnymi :)

Gość IMO13248
I jeszcze raz "taka sobie"... Czyli jakby przyszedł do ciebie Turek, zerżnąć Cię w dupala, byłabyś zła na męża za to, że Cie chce obronić? Pewnie tak, bo byś z własnej woli turasowi dała...

Gość baja bongo hej baja
okej 50% kobiet rozbija rodzine ale pozostałe 50% rozbijaja mężczyżni - wiec powiedz mi, jeśli jest fifti-fifti to skąd wniosek, ze to kobieta wszystko rozwala? brak logiki w Twym rozumowaniu

Gość IMO13248
Skoro "byk ROZPŁODOWY" to do czegoś jednak potrzebny, mój Ty kochany mobilny inkubatorku...

Gość baja bongo hej baja
tak samo jak Ty zwalasz wszystko na baby , tak samo ja moge zwalic na facetów

Do niczego nie potrzebni, tak? To dlaczego tyle szczekacie na nas? Niepotrzebne rzeczy się wyrzuca, a nie klnie na nie. Po prostu zadajecie się z debilami, ale to świadczy o was, a nie o facetach.

Gość IMO13248
@baja bongo hej baja "okej 50% kobiet rozbija rodzine ale pozostałe 50% rozbijaja mężczyżni - wiec powiedz mi, jeśli jest fifti-fifti to skąd wniosek , ze to kobieta wszystko rozwala? brak logiki w Twym rozumowaniu" CO TY PIEPRZYSZ?! Naucz sie czytać ze zrozumieniem.

Gość baja bongo hej baja
tak, jestes potrzebny do tego jednego plemnika, ktorego i tak moge sobie zamowic z kspermy z dobrym genotypem i zaoszczedzic sobie przykrych doznan :)

Gość Patiiiiii21
To faceci rozbijają małżeństwa bo to oni zdradzają. Nikt nie chce być z facetem który macza sobie na boku.

Gość IMO13248
Ten plemnik z powietrza też się nie weźmie inteligentko...

Gość baja bongo hej baja
sorry czytam co 2 słowo, ale wiekszosc pozwow o rozwod wnosza baby? dlaczego? facet lubi sobie wygodnie siedziec, zonka, obiadek i wszystko cacy a na boku inne dupy, po co ma sie rozwodzic? przeciez jest zajebiescie, a baba ma dosc bycia upokarzana scierwa, jakby tylko facet dowiedzial sie ze dala dupy innemu to by ja do diabla poslal, taka wasza hipokryzja