Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatianka zKrakowa

Dlaczego 80% mezczyzn to kretyni i idioci?

Polecane posty

Gość Biusciasta Aldoncia
mezczyzni sa potrzebni do zapladniania nas :)

Gość baja bongo hej baja
a czy ja mowie, ze z powietrza "inteligencie" , napisalam przeciez, ze od samca, sam sie naucz czytac ze zrozumieniem

baja bongo hej baja A ja nie muszę w związku z tym oglądać ciebie i znosić durnych tekstów. Jakby wszystkie kobiety takie mądre jak ty były to bym się wykastrował żeby debili nie płodzić.

Gość IMO13248
Poczytajcie sobie statystyki rozwodowe w kraju gdzie kobiety najdłużej cieszą sie równouprawnieniem -USA. 50% się rozwodzi. Około dwie trzecie rozwodów do sądu wnosi partnerka. Oczywiscie gdy partnerka chce sie rozwieść jest to wina faceta, a gdy mężczyzna chce sie rozwieść jest to tez jego wina. Hipokrytki...

Gość szeryf z notingam
co to za popaprane feministki? jakby teraz zabrakło facetów to byście się zapłakały😭

Gość baja bongo hej baja
rus1 - proszę o argument na moją głupotę, bo srać gębą to i ja potrafie, wydajesz z siebie tylko jałowy bełkot

Gość kaila
jest ich wiecej niz te 80%

Patiiiiii21 Coś słabo znasz życie. Kobiety tak samo zdradzają, tyle że facet nie leci płakać do kolegów że żona mu się puszcza.

Gość patrysia 18
zgadza się faceci to banda debili ze słabą psychiką :D a za seks zrobią wszystko , i kto tu ma nad kim władze ?:D

Gość baja bongo hej baja
kurde, po tej dyskusji choc myslalam , ze faceci sa jednak fajni to zmieniam zdanie i przylaczam sie do reszty :D kompletna banda debili

Gość patrysia 18
jem kloca i mam kakaowe usta,cuchnie mi z kloaki i zwisa mi zielony fluk:D

Gość patrysia 18
kiedys jeszcze mieli przewage fizyczną , teraz mogą sie tylko debilinie podszywać :D

Gość baja bongo hej baja
taki podszyw mogl tylko meski wieprz wymyslic :) spierdalaj do chlewa

baja bongo hej baja tak, jestes potrzebny do tego jednego plemnika, ktorego i tak moge sobie zamowic z kspermy z dobrym genotypem i zaoszczedzic sobie przykrych doznan Masz dowód. Trzeba być idiotą żeby swoją oziębłość zwalać na facetów. Skoro dla ciebie to przykre doznania to weź sobie plemniki od koniobijców... Może cię nikt kijem nie chce tknąć i dlatego tak szczekasz?

Przy okazji- mylicie facetów z chłoptasiami w waszym wieku. Ci to faktycznie idioci.

Gość IMO13248
@baja bongo hej baja "kurde, po tej dyskusji choc myslalam , ze faceci sa jednak fajni to zmieniam zdanie i przylaczam sie do reszty kompletna banda debili" AŁAAAAA!! ojej ojej ojej! JAK BOLI!!! Jeszcze nigdy tak mocno nie zarobiłem IRONIĄ w głowę!

Gość baja bongo hej baja
a wezme sobie, mam sie meczyc cale zycie z chujem ktory niczego nie docenia tylko dla jednego plemnika? podziekuje :) i to nie jest dowód na głupote, a z ciebie taki skurwiel cyniczny jak ze mnie papiez, ciamajdo

Gość baja bongo hej baja
jem kupe zrobiono na twardo mlaskam przy tym jak przy penisie i hrumkam jak swinka:D

Gość baja bongo hej baja
no pewnie :) i oblizuje sie jeszcze

Możesz sobie szczekać i na mnie- wisi mi to. A ten topik dowodzi jedynie tego że obracacie się wśród idiotów, a to z kolei świadczy o tym że nie potraficie dostrzec jakie błędy popełniacie przy wyborze partnerów.

Gość SNK team
No cóż, ten temat potwierdza tylko powszechnie znany fakt, że baba to jedynie złośliwa narośl wokół pochwy :D🖐️

Gość Niestety muszę się zgodzić
Oni są tylko mocni w gębie. Jak się chwalić to pierwsi. Ostatni się chwalił, jaki z niego świetny kochanek, a się spuścił po dwóch minutach... A nie był to młody chłopak. Był po 30-stce. Na koniec i tak był zadowolony i chciał się jeszcze spotkać, ale mi się odechciało. Chyba nigdy nie znajdę odpowiedniego. :( Wszyscy to idioci i chwalipięty.

Gość baja bongo hej baja
Przy okazji- mylicie facetów z chłoptasiami w waszym wieku. Ci to faktycznie idioci. -skad debilu wiesz ile mam lat? wrozka sandra jestes? odezwał sie PRAWDZIWY facet, jestes taka meska mezczyzna oh za duzo filmow z rambo sie naogladales :D

Gość baja bongo hej baja
jaki partnerow, my tu mowimy o meskiej populacji a w przewazajacej czesci to debile i tyle

Gość mądraaa
Po co trzymać w domu wieprza jak chce się tylko kiełbasę?

baja bongo hej baja Ciamajda powiadasz... Niech będzie, ale ty takiego ciamajdy nigdy nie będziesz miała. Nie będziesz z nim szczęśliwa, zestarzejesz się w samotności bo takie jędze jak ty odpychają absolutnie wszystkich, z własnymi dziećmi włącznie. A ja ciamajda mam od lat kochającą rodzinę, moja kobieta mnie kocha, a ja kocham ją i jesteśmy razem szczęśliwi. Chociaż o czym ja mówię? Ty nie znasz tego uczucia...

Gość SNK team
Ilu odkryć lub wynalazków dokonują kobiety? 1,5%:D Znacie jakiegoś wybitnego filozofa-kobietę? :D🖐️

Gość IMO13248
@Niestety muszę się zgodzić "Oni są tylko mocni w gębie. Jak się chwalić to pierwsi. Ostatni się chwalił, jaki z niego świetny kochanek, a się spuścił po dwóch minutach... A nie był to młody chłopak. Był po 30-stce. Na koniec i tak był zadowolony i chciał się jeszcze spotkać, ale mi się odechciało. Chyba nigdy nie znajdę odpowiedniego. Wszyscy to idioci i chwalipięty." HAHAHAHAHAHAHA!! Czyli teraz wołasz, ze nie lubisz idiotów. Ale jak wczesniej idiota trochę pobajerował to był super! Nawet dupy mu dałaś. :D

Gość baja bongo hej baja
rus - skad wiesz, ze nie znam, moja internetowa osobowosc przenosisz do realnego swiata? to jest dopiero szczyt głupoty :D tutaj moge pierdolic co zechce, moge miec kochajacego faceta ale twierdzic ze cała reszta to debile, boze stary jestes i dalej głupi