Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatianka zKrakowa

Dlaczego 80% mezczyzn to kretyni i idioci?

Polecane posty

Gość baja bongo hej baja
tematu katolikow w to nie mieszajmy :|

Gość baja bongo hej baja
swoja droga sam uogolniasz, mowisz ze w klubach mozna spotkac tylko szmaty i szmaciarzy, a czy normalny czlowiek wartosciowy nie moze miec ochoty wypic cos i potanczyc?

Gość Karnet000
nawet nie jestem katolikiem praktykujacym,raczej ateistą. Po prostu ludzie z tego stowarzyszenia(nie wszyscy,ale tak jest wszędzie),maja pewne zasady i poglądy,z którymi można podyskutować także,no i takich akcji jak "seks w kiblu" czy ciągłe ogladanie sie za spódniczkami standartem nie jest. Zdecydowna większość idzie tam(klub) w jednym celu-szybki podryw. Jasne,można ze znajomymi się zebrać i pójśc,wspólnie sie bawić. Tylko utarte przekonanie o tych klubach nie bierze sie znikąd,opisywane akcje w kiblach są tego przykładem. Wypic coś tylko?Standartem jest chlanie. Piszę tylko,ze poglądu nie mozna wyrabiać sobie badając tylko jedną grupę ludzi.

Gość sailor86
baja bongo hej baja wszystko jest dla ludzi, ale jak obracasz się wśród tych "80%" kobiet i facetów to się nie dziw. Za czasów studenckich jak chodziłem do klubów studenckich to nie było miejsca na takie obrazy. Zmień towarzystwo to nie spotkasz "szmat i szmaciarzy"

Gość baja bongo hej baja
ja sobie inteligentnie dobieram towarzystwo i nie mam kontaktu ze szmatami i szmaciarzami, do klubów nei chadzam bo preferuję inne rozrywki, ale obserwując ludzkośc to własnie takie ułomki przeważają

Gość baja bongo hej baja
Pochodzę z bardzo dobrej rodziny :) Mój tata był rodowodowym owczarkiem niemieckim, zwycięzcą licznych wystaw :classic_cool:

Gość baja bongo hej baja
Mój tate miał na imię Gizmo :classic_cool:

Gość baja bongo hej baja
ten podszyw nawet nie jest smieszny, jest zalosny, ale ok moge byc i potomkiem owczarka, wisi mi to

Gość baja bongo hej baja
Właściwie to nie mam innego wyjścia niż robić dobrą minę do złej gry :( W końcu rodziny się nie wybiera :O🖐️

Gość sailor86
to skąd takie stwierdzenie, że 80% to idioci?

Gość Karnet000
Nie wiadomo.Wlaśnie człowiek dość inteligenty powinien wiedzieć,ze takie rzucanie takimi procentami to głupota.

Gość baja bongo hej baja
czlowiek dosc inteligenty powinien wiedziec, ze temat jest prowokacyjny a ten procent działa na wyobraznie, wszyscy dobrze wiemy ze statystyki to gówno samo w sobie niereprezentatywne

Gość baja bongo hej baja
.. powiedzial sylwester krol ktory obraca sie w gronie samych kujonow i twierdzi ze 100% to inteligenci :)

Gość baja bongo hej baja
z reszta tu nie chodzi o MĄDROŚĆ lecz zapewne autorce jako kobiecie i istocie emocjonalnej chodzilo o inteligencje emocjonalną, zdenerwowała sie kobiecina bo jej nie zrozumiał

Gość nononononono
debile!!

Gość Kamusia Kamykowa
Dodam od siebie, ze nawet wiecej niz 80% to totalni imbecyle nawet nie potrafia zadbac o siebie a co dopiero zabierac sie do kobiet. My kobiety jestesmy sterem dla mezczyzny i bez naszej pmocy ta rasa nieinteligentnych stworzen wyginie niczym dinosaury

Gość ka la fiore
moze dlatego że 99 % kobiet vel dzewcząt to zwyłe ku­rwy?

Gość Karnet000
Kamusia Kamykowa@ Ktoś tu ma duuuże kompleksy.W życiu ci nie wyszło? albo typowa dla tego forum marna prowokacja(bardziej pewne)

Gość Biciurka
Znam jednego idiote co pierdzi przy stle i zjada kozy z nosa uwaza iz t jest wychowanie sanacyjne dlatego twierdze smialo 87% facetow to idioci i nieuki

Gość baja bongo hej baja
znam 1 faceta = 87% facetow to idioci :D

Gość sailor86
polujcie na tych pozostałych :)

Gość Marian od marysi
wykastrowac baby!! do Ch-ja!! dziwki same tylko moja zona jest idealna i sasiada zona a reszta to qrwy

Gość zzaa
obawiam się, że teza jest źle postawiona. Rzecz w tym, że 80% LUDZI to kretyni - tak mężczyzn jak i kobiet.

Gość gość
Ponieważ, mężczyzn wychowują w głównej mierze kobiety.

Gość mądrzejsza od każdego faceta
Bo testosteton niszczy synapsy. Ma też negatywny wpływ na ciałko migdalowate w mózgu. Poczytajcie sobie. Mężczyzna to taki gorzej rozwiniety homo sapiens. Nie mają na przykład empatii. Ich odruchy i zachowania oraz potrzeby są w wiekszosci czysto zwierzęce. A poza tym, winne są mamusie, które wychowuja swoich synkow na zwyklych ch*i. To córka ma być grzeczna, miła, potulna, pracowita. Chłopak ma się umieć dobrze bić. Jak dziewczynka jest niegrzeczna, to dorosli są oburzeni. A chlopczyk to taki "słodki lobuziak". I rośnie taki samolubny, egotyczny, wypierdek.

Gość Prawdomówny
Pozwól, że na pytanie odpowiem pytaniem. Dlaczego 100% kobiet nie mogłoby siedzieć cicho i robić to co kobieta powinna? Za mało równouprawnienia, co? Spierdalać do kopalni, a nie pierdolicie!

Gość gość
a ja znalazlam takiego zjebistego kolesia mega ma 47 lat a taki mlodziezowy odlotowy zero nudy.szaleniec kochany

Gość gość
Ja tez spodkalam faceta ktory tylko podrafi czarowac kazda dziewczyne jaka by nie przelecial itd a w zeczywistosc***ewnie zadnej ciekawa jestem czy i kota tez przelecial skoro chwali sie ze kazda przelecial

Gość gość
Na opowiada bajki a puzniej ze niby poznal jakas laskie i ma. Cie gdziec udaje maczo a w zeczywistosci jest debilem