Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatianka zKrakowa

Dlaczego 80% mezczyzn to kretyni i idioci?

Polecane posty

Gość gość
Nudna baba wymaga rozrywki a samej ze soba jej sie nudzi

Gość Marcin 37
... może dlatego, że kobiety to w 80% kretynki i faceci się dostosowują ?

Gość gość
To zmień środowisko, skoro 80 procent kobiet wokol ciebie to kretynki. Jesteś taki sam jak moja koleżanka, dla nie prawie wszyscy faceci to świnie, egoisci, zdradzają, tyko, że ona obraca się wśród takich ludzi. Jak jej sugerowałam ucięcie tych znajomości, to się obraziła i stwierdziła, że to nic nie da, bo wszybcy faceci są tacy.

Gość gość
Właśnie najpierw obracają się wśród największych kretynek a później narzekają , gdyby Ci ktotzy wyzywaja kobiety od kretynek sami byli inteligentni to by znajdowali mądre dziewczyny

Gość gość
A to czasem nie jest tak ze swój do swego ciągnie ? Jak facet nie może znaleźć inteligentnej dziewczyny to poprostu świadczy to o nim samym bo swój do swego ciągnie (o kobietach z resztą też )

Gość gość
Inteligentny męzczyzna nie obraża kobiety na publicznym forum dlatego, że napisala temat jaki napisala. Inteligentny mezczyzna rozmawia z nia i probuje przekonac, ze nie wszystko i wszyscy sa tacy zli. Tak samo z kobieta. Nie wykluca sie z mezczyzna ze ona ma w 100% racje tylko probuje wyjasnic czemu tak stwierdzila i stara sie przekierowac na pozytywne strony. Jednak tego tutaj nie widze. Zwykle, barbarzynskie rzucanie sie miesem na forum przez ludzi z iq ziemniaka.

Gość gość
Faceci to idioci... Wybierają najlepsze (czyt. Najładniejsze) kobiety do tzw podrywu. A kiedy dojdzie do randki i zorientuje sie, ze łup nie jest ani głupi ani łatwy rezygnuje ze znajomosci. To chyba logiczne i nie trzeba byc bystrzakiem, ze kobieta wyróżniająca sie tłumu oczekuje troche wiecej wysiłku w zdobyciu jej serca (podkreślam serca!). Wali taki idiota do diamentu, a potem dziwi sie ze wymagania wyższe.. O wysiłku oczywiscie nie ma mowy... Poluje wiec dalej...

Gość gość
Ten temat jest dowodem na to,że 100% bab to upośledzone ścierwa nadajace się tylko do rodzenia dzieci.Was,głupie suki,trzeba pozamykać w psychiatrykach i naprostować biciem i najmocniejszymi lekami,by wyleczyć was ze spierdolenia umysłowego.Wy nic innego nie robicie tylko narzekacie na te 80% facetów,ale z checią dajecie im dupy,brudne kurewki.Tępu szmaty,wysłałbym was na galerę albo do kopalni,ale jesteście na tyle przyjebane że zrobiłybyście sobie lub komuś krzywdę kilofem czy wiosłem XD Powinniśmy przejąć od muzułmanów zwyczaj,że baby to mają chodzić w burkach i można je bić do nieprzytomności jak się nie słuchają.A teraz możecie już zacząć szczekać,nieudacznice śmierdzące :3 PS. nie zapomnijcie dać dupy Ahmedowi i potem popłakać się na necie,że was ciężko pobił,szmaty :D

Gość gość
Bo 100% bab to bezmózgie ścierwa puszczające się z czarnymi a potem płaczące,że je zdradził,pobił i zostawić z dziesiatką czarnych bachorów.

Gość WielkiFekalio
zesraken

Gość taki_jeden_964
Faceci to idioci.. xxxx I tak to my rządzimy światem i go rozwijamy.

Gość gośćbaba
pasują do 80 % idiotek

Gość Ania

Myślę że to jakiś nie fart, ja znam wiele fajnych facetów. 

Serfując w sieci udało mi się znaleźć zagadnienie: 

Dlaczego faceci dorastają dłużej, są jacyś upośledzeni czy co? 

Myślę że uposledzona była autorka tego tekstu, bo nie rozumiem co śmiesznego w osobach upośledzonych, a chłopacy dorastają dłużej, jednak wyżej bo niestety, ale potwierdzone jest to, że mają średnio wyższe IQ.