Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaolkaolkaolka

PIT-11

Polecane posty

Gość gość
Jeśli po raz pierwszy zajmujesz się tym to radzę się udać do księgowej która pomoże Ci wszystko wypełnić i unikniesz błędów i ewentualnej kary. My korzystamy z biura rachunkowego M-A. Pani Agata jest na bieżąco z przepisami i jesteśmy spokojni o swoje dokumenty.

Gość Mezmeriz90
Nie ma co się machać z tym manualnie, lepiej pozwolić sobie uzupełnić bardziej automatycznie. Pit-11 najłatwiej mi się wypełniało przy pomocy narzędzi dostarczonych przez simple.erp

Gość rickrolld
zdecydowanie, u nas w firmie też mamy simple.erp i epit to tak wielkie ułatwienie, że nie mogę sobie nawet wyobrazić jak się kiedyś wypełniało pity bez takich narzędzi ;D

Gość osil
e pity to najlepsza rzecz pod słońcem. U nas w firmie ZAWSZE był syf, odkąd wzięli to erp od simple to nagle się okazało, że można ogarniać :O

Gość fnx
osil wiem o co chodzi bo u mnie był identyczny problem. e pity to wybawienie :-) Też korzystaliśmy z simple więc haj fajf bro

Gość metta
a ja wlasnie używałam PITAXA do wypełnienia deklaracji podatkowej i powiem szczerze ze program baaardzo intuicyjny!

Gość gość
musisz udać się do księgowej, ja właśnie jutro jadę do Biuro Anita Podgórska, z ich usług korzystam od lat

Gość gość
To oszustka,nic nie umie tylko kasę wyciąga!

Gość Ryżynka
Lepiej rozliczyć się w aplikacji. Ja od dwóch lat korzystam z pitax https://www.pitax.pl/ i nie narzekam .Moge wybrać komu przeznaczę 1% ,ponadto program uwzględnia sytuację finansową podatnika. Wszystko jest ok.

Gość sloniak
Do rozliczenia pitu dobre są programy epity, korzystałam z tzw simple.erp, tam jest opcja rozliczania epitów, bardzo pomocna

Gość Barrka
ja rozliczyłam się z pitaxem i szybciutko mi to poszło! na prawdę bardzo fajny program - prosty i intuicyjny!

Gość pipirip
Ja też rozliczam się przez Pitax, szybko idzie i bez błędów. No i mają bogatą bazę wiedzy, więc jak czegoś nie wiem to mogę się doedukować zawsze