Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawy_23

czy znacie?

Polecane posty

Znacie osoby dbające o swój wygląd, fajnie ubrane, które zarazem nigdy nie miały chłopaka/dziewczyny?

akurat myślę, że mogę się zaliczyć do tej grupy. Nie znam jednak nikogo podobnego mi.

Gość to jest bez sensu
znam siebie :P

Gość to jest bez sensu
21. i dochodzę do wniosku, że cały ten zachód związany z zajebistą aparycją w moim przypadku nie przynosi żadnych efektów, więc chyba czas mieć wyjebane i pogodzić się z tym, że umrę jako nieruszona przez nikogo stara rura :classic_cool:

Gość Karolyne...
Oczywiście, że znam :) tylko muszę cie zmartwić mają problemy tzn. jedna dziewczyna jest bardzo atrakcyjna ale strasznie boi się angażowania w związku, z tego co mi wiadomo leczy sie ogulnie teraz u psychologa, ale mimo wszystko nie jest z nikim mimo że wilu facetów by chciało, ona zachowuje sie normalnie, fajnie, wesoło az do momentu gdy dochodzi do zbliżenia i wtedy ucieka...

Karolyne: a ile koleżanka ma lat? Pytam, żeby się zorientować o jakim przedziale wiekowym mówimy?

Gość to jest bez sensu
na kosmetyki wydaję sporo, bo jestem kosmetykową zakupoholiczką. w tym miesiącu przejebałam już 300 zł na jakieś pierdoły (połowa z nich była mi w ogóle średnio potrzebna), a do końca lutego jeszcze ponad półtora tygodnia :o na ciuchy już nie wydaję wielkich sum, bo mam tego tyle, że upycham pod łóżkiem. połowę z tych rzeczy założyłam raz, więc stwierdziłam, że czas oszczędzić i to wszystko odkopać na nowo. a zaoszczędzone pieniądze zawsze mogę wydać na jeszcze większą ilość kosmetyków :classic_cool:

ja w ub. roku kupowałem różne markowe rzeczy ( np. perfumy Dolce&Gabbana w sephorze za 200 coś zł). Ale stwierdziłem, że to bez sensu, bo i tak nikt nie pozna, że to taki zapach. Ogólnie uważa się, że jak ktoś nie ma dziewczyny/chłopaka to jest niezadbany, brudny i głupi. A to nie zawsze jest prawda.

Gość Wielka Energia
Mam tak jak wy, dziewczyny! Człowiek o siebie dba, stara się, a inne zapuszczone maszkary zabierają mu facetów.

Gość Karolyne...
Kolezanka ma 21 lat, więc chyba podobnie, dlatego komentowałam :D

może to nie do końca w porządku, ale zwracam uwagę tylko na dziewczyny odpowiednio wyglądające i dbające o siebie. Sam taki jestem i nie wyobrażam sobie siebie z jakąś fleją. Może koleżanka przypadłaby mi do gustu...