Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BEACISKO

zrywanie się przez sen;/

Polecane posty

Powiedzcie mi kochane co to może być? Mój 5 m-czny synek po zaśnięciu zrywa się jakby czegoś się przestraszył? Robi tak kilka czy kilkanaście razy i potem już śpi spokojnie. W domu jest cisza.........

Kochana mam od 13 miesiecy to samo..Prawdopodobnie jestesmy niewielkim % mam posiadajacych dzieci z koszmarami nocnymi..Trzeba przeczekac..U nas po roczku troszke sie poprawilo !

Gość nic mu
nie jest ja nie jestem niemowlęciem ale jak zasypiam to kilka razy zdarza mi sie tak ze cos mnie podrzuci.......mam 30 lat i zawsze tak mam i żyję z tym maluszkowi nic nie jest.... ;-)

Gość mysiaaakk
Nie mam jeszcze dzieci ale pamiętam że taki sam problem miała moja siostra. Może to smiesznę co napiszę ale babcia z ciocią lały wosk nad dzieckiem modliły się i potem dziecku przechodziło,według wierzeń mojej babci kształt tego co ulało się z wosku miało pokazać czego boi się dziecko,w tym przypadku dzieciak siostry miał misia z ulicy sezamkowej po wyrzuceniu go wszystko wrocilo do normy :)

Oj dziekuje Wam. To niby troszke przypomina odruch moro ale w domu jest cisza.... Ja się przestraszyłam bo wyczytałam że to może byc padaczka;/ Majóweczka jak to u Twojego maluszka dokładnie wygląda?

U nas to takie dygnięcia są, lekko lub mocniej podskoczy albo wyrzuci rączki w góre- czasem go to rozbudzi i wtedy zaplacze- w ciągu ok 5 minut zrobi tak kilka czy kilkanaście razy

Nie martw sie,ale bacznie obserwuj. Ja tez się "rzucam',ale zazwyczaj kiedy żyję w duzym stresie...

nela - obserwuje i właśnie to wyobserwowałam- mnie czasem się zdarzy tak podskoczyć( śni mi się wtedy że spadam) ale to raz po zaśnieciu a on tak kilkanaście razy potrafi