Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żalująca ex-dziewica

Zaluje utraty dziewictwa z przypadkowym kolesiem...

Polecane posty

Mialam 26 lat kiedy stracilam dziewictwo, na imprezie z przypadkowym gosciem. Myslalam, ze juz nie mam szans na spotkanie milosci. A teraz mam 27, poznalam swietnego faceta i cholernie zaluje :(

Dzieki za pocieszenie :O

Gość dała głupia byle komu dziewict
"na imprezie z przypadkowym gosciem" zwykła kurwa dajesz dziewictwo mężczyźnie - jesteś dla niego jedyna i wyjątkowa (nie mówię tu o śmieciach, tylko o tych co chcą mieć poważne związki)

Gość Justyna19wrfswrfs
A ja straciłam dziewictwo z chłopakiem kilka miesięcy temu, w wynajętym górskim domku, z wielklim łożkiem, świaczkami naokoło, pięknej muzyce, no.! To moje najpiękniejsze wspomnienie w całym moim życiu ! Przepraszam, musiałam to napisać : P

Gość wcale nie musialas
.

Gość Ja czekałam
Ale tylko dla siebie, bo się masturbowałam, więc błony nie miałam. Po prostu nie chciałam robić tego z przypadkowym gościem. Daje wam radę. Jak nie możecie wytrzymać to kupcie sobie dildo to nie będzie wyrzutów sumienia i będziecie mogły poczekać mimo chcicy. Na dziewictwo i tak nikt nie patrzy, bardziej to kwestia naszej psychiki. lepiej zrobić to z własnym chłopakiem, a nie tylko zrobić żeby zrobić.

W dodatku opierdolilam mu gale w krzakach...

Zahaslowalam nicka bo widze ze ktos sie chamsko podszywa :/ Wszystkie takie madre, ciekawe, co byscie zrobily gdybyscie były dziewicami, 0 zwiazkow na koncie i 0 widoków na jakiegokolwiek partnera w przyszlosci!! Chcialam po prostu zobaczyc jak to jest. Bylo beznadziejnie :(

a co ci się spodobało w tym kolesiu z ktorym to zrobiłaś i ile się znaliście?

Sama nie wiem, chyba tylko wyglad i zdecydowanie, bo znalismy sie tylko jakies 3 godziny z tej imprezy u kolezanki, na ktorej to zrobilam. Walnelam sobie kilka drinkow, zeby sie odwazyc i poszlismy razem do pokoju. Nigdy wiecej sie z tym kolesiem nie spotkalam. Uzyl prezerwatywy, wiec nie musialam sie obawiac zadnych chorob. Chociaz tyle.. :/ Po prostu chcialam miec to za soba, bylam strasznie zdesperowana. Nie bede sie usprawiedliwiac - zachowalam sie jak zwykła kurwa z tej desperacji. Ale bylo juz naprawde wszystko jedno... :(

Gość marcin84w
ja straciłem prawictwo z przypadkową panną gdy mialem 17 lat. Bardzo się cieszę ze mam to za sobą,zdobyłem doświadczenie.

żalująca ex-dziewica brak faceta od zawsze i dziewictwo w wieku 26 lat to chyba wystarczajacy powod do desperacji...? :/" niekoniecznie pytanie czy lepiej miec chujowe wspomnienia czy raczej lepiej nie miec zadnych chyba juz znasz odpowiedz

Gość skad wtedy mogla wiedziec
jak bedzie. autorko, stalo sie, nie wracaj do tego. ciesz sie seksem z obcenym facetem, a tamto potraktuj jako dsowiadczenie i tyle.

Gość kO.S.mitka
ja mam 20 i póki co aż tak zdesperowana nie jestem, żeby zrobić to z kimś przypadkowym, ale niewiele mi brakuje ;/

Gość pienknosci sfiata
ojjjjjjjjjjjjjjjj dziewictwo stracic z przypadkowym lumpem?? współczuje

Chyba lepiej miec jakies wspomnienia, niz byc stara panna z blona :/ Nie mam teraz partnera, tylko poznalam kogos fajnego i to sie dopiero rozkreca i chyba wszystko jest na dobrej drodze. On wie, ze nie bylam wczesniej w zadnych zwiazkach i mysli pewnie, ze jestem dziewica... Nie wiem jak mu powiedziec, ze bzyknelam sie z przypadkowym kolesiem na imprezie. Chociaz w sumie teraz wiekszosc nastolatek traci w ten sposob dziewictwo i nie ubolewaja nad tym. Ja zaluje, ale juz nie zmienie przeszlosci. Wtedy nie mialam pojecia, ze spotkam tak wspanialego mezczyzne i cos miedzy nami bedzie...

żalująca ex-dziewica Chyba lepiej miec jakies wspomnienia, niz byc stara panna z blona :/" zalezy jakie sa to wspomnienia

Chociaz w sumie teraz wiekszosc nastolatek traci w ten sposob dziewictwo i nie ubolewaja nad tym." a masz jakies konkretne badania ze wiekszosc i ze nie ubolewaja, czy tak se tylko napisałas?

Gość Jaruś Walikaczka
nie żałuj pozbyłaś się zatyczki i cała głupota wyleciała ci na zewnątrz. Ciśnienie by ci wzrosło i wyleciałby ci dekiel ze łba i byłby znajomy pogrzeb.

Gość a FHG znowu swoje
:D

Gość tarot alegro!!-Sprawdzialność
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html Poleć znajomym