Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damaaaaxyz

czemu on sie nie podnieca

Polecane posty

Gość damaaaaxyz

Ostatnio zostal u mnie bo kolejnego dnia mielismy wyjazd. Ja bylam w samej bieliznie on tez. Calowalismy sie, dotykalismy tylko przez bielizne. Gdy dotykalam jego penisa czulam ze jest twardy ale jego zachowanie nie wskazywalo na jakies podniecenie. Innym razem gdy zaczelam dotykac go przez spodnie odpial je i czulam ze jest podniecony a potem pokierowal moja reke pod bielizne ale mial otwarte ozy i to mnie zastanawia :P powiecie ze jestem dziwna ale moj wczesniejszy chlopak podniecal sie na sam moj widok nagiej czy w bieliznie i wystarczylo ze go dotkenal tu czy tam i byl moj a ten jakby zero odezwu na to. Dodam ze jestem atrakcyjna wiec w tym problem nie lezy. On ma 24 lata bo wiek rowniez ma znaczenie

Gość ffdf
penis twardy wiec czego ty jeszcze oczekujesz? Ma Cie nim chłostać żeby pokazać podniecenie ?

Gość damaaaaxyz
no tak penis twardy ale np po jego twarzy czy ogolnym zachowaniu nie pokazuje jakby byl podniecony np bawimy sie tak bawimy a on po prostu z czyms wyleci wogole z innej beczki i czuje sie jakby myslal np o tym co bedzie jutro na obiad a nie o tym ze jest mu dobrze bo wg mnie jesli by sie podniecal tym to nie myslalby o jakis tam innych duperelach i nie wylatywal czasem z takimi tekstami

Gość no heloł kobieto
skoro ma twardego fiuta, to jest podniecony, chyba oczywiste nie? każdy jest inny, weź to pod uwagę.

facet, normalny facet ciesz się albo ... szukaj problemów ... tak myśli facet :P

Gość damaaaaxyz
moze po prostu porownuje go zbyt do bylego partnera a moze to ma zwiazek z temperamentem ?

Gość damaaaaxyz
po prostu gdy bylam w podobynch sytaucjach z bylym parnterem to wzdychal na sam moj widok, rozbieral wzrokiem a teraz widze ze nie mam co liczyc raczej ze ten zedrze ze mnie ubranie. Byc moze okaze sie inaczej bo trudno mi ocenic gdy jako tako sexu nie bylo