Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MesserdesMessers

Miłość rodzi się z UŚMIECHU !!!

Polecane posty

Gość MesserdesMessers

Ale się zakochałam , o jeny!!! W uśmiechu. Facet z wyglądu przeciętny, ale wystarczył jeden uśmiech...jest boski!!!!!!!!! Za tym uśmeichem poszłabym wszędzie, na koniec świata. Cudowny ciepły!!! I taki przeszywający!

Gość MesserdesMessers
więc: :)

Gość nie mam pytan
nie strasz :P

Zgadzam sie w stu procentach, mnie tez zawsze uśmiech rozbraja :) a facet wtedy wydaje mi sie najprzystojniejszy na świecie.

"Co się ryjesz downie" Tak się reaguje na brzydala który próbuje się uśmiechać więc lepiej spuścić głowę i odwrócić się do ściany

Gość tiaaaaaa:P
"Miłość rodzi się " ... z dziwnych rzeczy

Gość MesserdesMessers
On naprawdę ma rysy twarzy przeciętne. Do tego trochę nieregularne/niesymetryczne (choć to może być u facetów pociągające ---> patrz np. Maleńczuk ;)). Ale uśmiech... ma rozbrajający, potrafi oczarować!!!! I to nie jest uśmiech śmiały ani szelmowski tylko właśnie taki KOCHANY i słodki a jednocześnie męski. Cudo. Zakochałam się w jednej chwili! Czekam na kolejne, bo ten jego uśmiech działa jak narkotyk mmmmmm

Gość :))))))))))
:)

Gość IMO13248
A ja myślałem, że "miłośc" rodzi się w portfelu.

I niech ja jeszcze raz usłyszę, że: najważniejszy jest charakter. Tu go zapewne widać przez zęby :D

Gość MesserdesMessers
a czy ciepły uśmiech nie świadczy choć odrobinkę o charakterze? Nie znasz ludzi, którzy nie uśmiechają się NIGDY (ja znam) ,albo uśmiechają się wyłącznie: -szyderczo//- pogardliwie//-złośliwie//-sztucznie//-"zawodowo" (np. stewardessy) ?//-flirciarsko Takich też znam. A kiedy mężczyzna spojrzy na kobietę i uśmiechnie się, tak jak on (ten mój) to tego nawet z rozbiernaiem nie można porównać! to jestem lepsze, bo bez podtekstu erotycznego!!! To jest działanie na DUSZĘ , nie na zmysły! coś cudownego. Że aż szczęka opada kobiecie. Bo do mężczyzny ten o którym piszę, raczej takiego uśmiechu by nie zaserwował. A jednak nie jest to erotyczne, flirciarskie, cielesne..... to jest taka dawka ciepła... coś nieuchwytnego. Coś czego nie da się ubrać w słowa, a jednak daje głębokie przekonanie o intencjach. Boski. Z takim uśmiechem niczego nie można porównać.....Bezcenne.

Gość MesserdesMessers
Darker - sam fakt uśmiechania się "ciepłego" (czyli nie mieszczącego się w żadnej z parszywych kategorii wymienionych powyżej) świadczy o charakterze. O cieple. No i to już zależy od częstotliwości itd., ale często powtarzany może świadczyć też o intencjach wobec kobiety.....(albo KILKU kobiet, w końcu monogamia nie jest obowiązkowa :P) Nie bez powodu mawia się że uśmiech to połowa pocałunku. :)

"Darker - sam fakt uśmiechania się "ciepłego" (czyli nie mieszczącego się w żadnej z parszywych kategorii wymienionych powyżej) świadczy o charakterze. O cieple." Nie, to świadczy tylko o tym, że Ci się podoba. Masz kisiel w majtkach i nie filozofuj bo mnie ze śmiechu przepona boli.

Gość IMO13248
Miłosnik gimnazjalistek ma rację. Jak fagas się babce spodoba to nawet o technikach wydalania stolca może jej opowiadać, a ta ryja będzie cieszyć.

Nie mówiąc już o tym, że ropiejący czyrak na jego ryju będzie magicznym znamieniem :D

Gość MesserdesMessers
Jego uśmiech świadczy o tym, że on mi się podoba ? :D buahaha chyba odwrotnie. Gdyby mi się podobał, to to JA bym się uśmiechała. A to że ON się uśmiecha, świadczy o tym, ze jest ciepły czuły i kochany choćby w najmniejszym stopniu. To urzeka. Kisielu w majtkach nie mam (co za wulgarne określenie, w ogóle...) ponieważ jak już podkreśliłam , przyjmuję jego uśmiechy NA PŁASZCZYŹNIE NIEerotycznej !!!

Gość nie znasz go dobrze
moze to maminsynek ciepłe kluchy ciepło sie usmiecha może byc fajnym kumplem ale facet z niego zaden

Gość u mnie to jest tak
Czy miłość to nie wiem ale zauroczenie na bank :)

Gość IMO13248
Tak, tak zobaczymy jak ja przyjdę i wyszczerzę do Ciebie zęby. Ciekawe czy też będziesz piała z zachwytu.

Gość MesserdesMessers
zauroczenie ! Tak! Miłość z tytułu wątku nie była odpowiednim słowem. Jestem mocno zauroczona. Czy mamisynek czy nie, okaze się z czasem. Napewno wiem jednak, że TAKI uśmiech mnie b. mocno przyciąga do mężczyzny.* * przy założeniu że za mężczyznę uważamy coś więcej niż penisa z człowiekiem przyczepionym do moszny.

"buahaha chyba odwrotnie. Gdyby mi się podobał, to to JA bym się uśmiechała. A to że ON się uśmiecha" Czyli facet Ci się nie podoba. Lubisz jak się szczerzy ale nic więcej... Okej. "świadczy o tym, ze jest ciepły czuły i kochany choćby w najmniejszym stopniu. To urzeka." Ktoś przeprowadza staruszkę przez jezdnię a w domu katuje rodzinę. Uśmiech nie świadczy, że ktoś jest czuły i kochany. Pomyśl głową a nie kroczem, dzieciaku. "Kisielu w majtkach nie mam (co za wulgarne określenie, w ogóle...)" No dobra... masz galaretę. I już wytrzymać nie możesz bo na forum o tym piszesz. "ponieważ jak już podkreśliłam , przyjmuję jego uśmiechy NA PŁASZCZYŹNIE NIEerotycznej !!!" Masło maślane.

Gość MesserdesMessers
a dlaczego miałabym się zachwycać KAŻDYM uśmiechającym się facetem? A czy Tobie by zależało na względach takiej jak ja? Raczej nie. Bo w tej pięknej historii "rozmowy językiem ciała" między mną a nim, którą opowiedziałam, nie wspomniałam o jednym fakcie: ani ja , ani mój "książę" o cudnym uśmiechu, NIE JESTEŚMY ŁADNI. On ma naprawdę przeciętne rysy twarzy. Ja jestem nie ładna. I co? Nic. Dlatego "lecę" na ciepło, uśmiechy, inteligencję, a nie na supermenów z superklatami.

Gość u mnie to jest tak
Oj ja też raz zobaczyłam taki uśmiech :) Omdlałam z wrażenia. A chłopak miał małe oczka, duży garbaty nos, nieogolony, niski i miał stajla niemal jak bezdomny... ale ten uśmiech przyćmił wszystko :D

Gość IMO13248
Wiara nie próbuj ich zrozumieć, szkoda życia i nerwów.

"A czy Tobie by zależało na względach takiej jak ja? Raczej nie." Wolę takie rzeczy osobiście oceniać. "NIE JESTEŚMY ŁADNI." A musicie być?