Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama się nie poznaję

Cały czas mam chcicę na innych..

Polecane posty

Kurcze kocham swojego faceta, ale pracuję z takimi facetami że szok.. jest 2 takich szczególnie.. baardzo mi się podobają, nieraz jak się dotkniemy czy coś to mam mokro, jest między nami chemia, kurcze ,w końcu chyba go zdradzę.. nie wytrzymam.. nie chodzi mi o jakiś romans, lubię ich ,ale nic do nich nie czuję.. tylko jednorazowy seks.. z każdym z osobna mmm

wiem,że zachowuję się jak kurwka.. źle mi z tym :(

Gość 0101
ano, tak to jest ale zdradzać lepiej nie :-)

Gość tiaaaaaa:P
chora akcja.... nie rozumiem..ide sobie stad

Gość kogoś chyba swędzi
wiem co to za uczucie :O

Gość Zibi 063
miałem taką krótko koleżanke,stale ją sw%%iało,zobaczyła jakiego faceta ,mojego kolege , lub przypadkowego przechodnia już dretwiala i pytała jaki jest w łóżku ,czy dobry je**k., Coś co ją rozbrajało, Robił z niej sie inny człowiek na widok portek

no właśnie nie chcę go zostawić.. zależy mi na nim,ale mam wielką chęć na innych :O

Gość 0101
nie ty jedna tak masz, więc się nie chwal, a zwyczajnie zastanow jak bys sie czula, gdyby twoj luby z powodu checi na inne sobie uzywal skokami w bok

Gość Zibi 063
A skąd Ty piękna jesteś ,może tu sie spotkaliśmy

0101 nie chwalę się tylko żalę!!!

Gość też kobietaaa
jasne najlepiej dziewczynę zwyzywac i kazać jej zostawić faceta to normalne, że masz chcicę na innych będąc z kimś długo, uprawiając tylko z nim seks, w końcu przychodzi moment, że ma się ochotę na innych, fantazjuje się o nich itd to całkowicie normalne ja w swoim wieloletnim związku (od roku już małżeństwie) też miałam takie momenty, że np. przez miesiąc-dwa natrętnie myślałam o innych, czasami padało na kogoś z mojego otoczenia, kogo znałam później jakiś czas powracało zafascynowanie moim mężem i znowu zdarzały się sytuacje gdy brzydko mówiąc "leciałam" na innych to normalne.. sęk w tym aby pozostać przy fantazjach zdarzało mi się np. że wychodziłam z koleżanką do klubu, jakiś przystojny mężczyzna mnie adorował, poflirtowałam trochę, ale nie brnęłam w to, jakieś gierki słowne, troche emocji ale nigdy nie przekraczałam bariery moja przyjaciółka też tak ma, że ją bardzo kusi zdrada, ale tego nie robi, bo kocha męża pociąg seksualny do innych mężczyzn jest niestety naturalny i nie sposób przed nim uciec tak więc pofantazjuj sobie w myślach i tyle nie jest to nic złego

Gość też kobietaaa
a... i wszyscy którzy się wypierają, albo deklarują że nie pociąga ich nikt inny niż partner to albo są pół roku w związku i są w fazie fascynacji albo są aseksualni albo są hipokrytami tyle w temacie

"nie jest to nic złego" no a ja się cholernie źle z tym czuję :(

Gość 0101
"0101 nie chwalę się tylko żalę!!!" daj spokój, po co te gadki? :)

Gość też kobietaaa
no ale wyobraź sobie co będzie za 20 lat? myślisz, że dalej będziesz myśleć tylko o swoim facecie?

Gość andrrrr
każda kobieta prędzej czy później się puści 🖐️

Gość 0101
każda się nie puści, niektóre mają jeszcze trochę rozumu potrzebnego do trzeźwej oceny sytuacji

Gość trombas
chcesz zjesc ciastko i miec ciestko..... jak chcesz sie walic z innymi to miej honor i zerwij z chlopakiem.....pozniej bedziesz wolna i bedziesz mogla robic co chcesz

nie chciałabym się puścić :O a z drugiej strony gdyby miała okazję to sama nie wiem....

Gość 0101
"puszczac się" w pracy to już kompletna porazka i dno zastanów się, co będą o tobie panowie, ktorym uzyczysz swojej pochwy myslec i mowic :)

zastanów się, co będą o tobie panowie, ktorym uzyczysz swojej pochwy myslec i mowic --no właśnie.. i to samo by o mnie mówili gdybym była wolna chociaż wtedy wcale by nie byli lepsi:O

Gość arachia;
moze i fajnie się myśli o innych ale sobie wyobra ź skoro masz teraz jakieś wyrzuty sumienia czy cokolwiek to to jest od samego myslenia, to jakiego moralnika bedziesz miała juz po potencjalnym seksie z kolegą? naprawdę nie warto, jezeli ci zależy na Twoim facecie... pamietaj, zawsze się może dowiedzieć, kłamstwo ma krótkie nogi:)