Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mającaToWszystkoW

MAM TO W DUPIE

Polecane posty

Gość mającaToWszystkoW

mam w dupie to jak wyglądam, mam w dupie to że nie powodzi mi się zupełnie, że nie mam ani pół znajomego kiedy wracam późnym wieczorem i rozmawiam ze ścianą, w dupie mam też to że mam długi, że nie mam pieniedzy, prawa jazdy. Nie mam nic. Mam w dupie siebie, swoje życie. Życze sobie śmierci. Jestem zerem.

Gość mającaToWszystkoW
uciekne na koniec świata, nikt mnie już nie znajdzie, opuszcze wszystko i tak nikomu nie jestem potrzebna nigdy nie byłam, nie będę

Gość love anal
bardzo chetnie byłbym w twojej dupie :classic_cool:

Gość mającaToWszystkoW
na to wygląda, przyzwyczaiłam się.....

Gość mającaToWszystkoW
masz dobre serce :P ale to nie zmienia faktu że jestem martwa dla innych w realu

Gość mającaToWszystkoW
tak zrobie, wyjade i tak nikt nie zauważy czuje że tak będzie dla mnie najlepiej

Ja tez jestem martwa dla większości ludzi w realu:p Ale na własne życzenie:p I bardzo mnie to cieszy:p

Gość mającaToWszystkoW
nie mam dokąd wyjechać, po prostu wyjade albo się uda przepadne i tak kiedyś umrę, co za różnica teraz czy za 20 lat

Gość mającaToWszystkoW
*albo się uda albo przepadne

Gość Gadatliwa..
Ej przestań głowa do góry dzisiaj wstał nowy dzień i możesz zacząć wszystko od nowa :) nie musi być tak zawsze uwierz !!! Zmień coś w sobie i zacznij się doceniać a i inni będą doceniać siebie :) bądz miła i uśmiechnięta dla ludzi to na pewno i oni tacy będą dla Ciebie. Musisz poznać swoją wartość i w nią uwierzyć bo jesteś człowiekiem wartościowym , każdy z nas takim jest. Zacznij dbać o siebie a Twoja samoocena wzrośnie :) Zobaczysz wszystko sie ułoży

Gość mającaToWszystkoW
już nie mogę wierzyć w nie możliwe, za dużo mnie to kosztuje mój bilans życiowy, śmiechu warte.. staram się żyć bo inaczej już by mnie tu nie było

Gość jak_byś_miała
wszycho w d...e to byś nie mówiła, że jesteś zerem i życzyła sobie śmierci.....proste!

Gość Gadatliwa..
ale co sie takiego w Twoim zyciu wydazylo?? jaki jest ten Twoj bilans ?

Gość mającaToWszystkoW
jasne że nie mam, bardzo bym chciała mieć i zostawić wszystko jak planuje odj kiaegos czasu jestem chora-choroba mnie szpeci i odejmuje pewności siebie nie mam pieniędzy, nie mam faceta, nie mam przyjaciół, nie mam znajomych, owszem mam prace ale sa to marne grosze na nic nie starcza jest lipa staram się,ale cóż